A prva Velez.Rigoletto je napisao/la:Sloboda mi je druga ljubav

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
A prva Velez.Rigoletto je napisao/la:Sloboda mi je druga ljubav
Ne smijem ovako javnoAlemC85 je napisao/la:A prva Velez.Rigoletto je napisao/la:Sloboda mi je druga ljubav
Mlatnut ce ih RqdnikAlipasino je napisao/la:Danas jedino pitari sigurno uzimaju,ostalo gutavo,neizvjesno i do kraja vrlo napeto.
Rigoletto je napisao/la:Ne smijem ovako javnoAlemC85 je napisao/la:A prva Velez.Rigoletto je napisao/la:Sloboda mi je druga ljubav
Idi sveceniku, nek ti istjera to zlo a utjera DOBRO !Rigoletto je napisao/la:Nalazim se u mentalnom ćorsokaku, uvijek navijam kontra slobode, al u ovom trenutku bi mi bilo drago i da zeljo ostane bez bodova. Kome se obratiti za psiholosku pomoc?
koji bivsi igrac Slobode ce danas nesto uhakat :kafa:sajo10 je napisao/la:Pet bivsi igraca Slobode u prvoj postavi divova :lol: :lol:
Ko prizna, pola mu se prasta.Rigoletto je napisao/la:Ne smijem ovako javnoAlemC85 je napisao/la:A prva Velez.Rigoletto je napisao/la:Sloboda mi je druga ljubav
Hajnrich Himleru.Rigoletto je napisao/la:Nalazim se u mentalnom ćorsokaku, uvijek navijam kontra slobode, al u ovom trenutku bi mi bilo drago i da zeljo ostane bez bodova. Kome se obratiti za psiholosku pomoc?
Administracijo!Saltsity je napisao/la:Hajnrich Himleru.Rigoletto je napisao/la:Nalazim se u mentalnom ćorsokaku, uvijek navijam kontra slobode, al u ovom trenutku bi mi bilo drago i da zeljo ostane bez bodova. Kome se obratiti za psiholosku pomoc?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.