bojkotira forum, zna da bi mu legli po kostima.westherc je napisao/la:Najebli ste kad sad pastrmka počme stavljat klipove iz 78', bacanje torce s rive.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Nemoj tako, imamo i protiv Igmana![]()
[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
goveđigulašmajka
Polako omer pasa latase,bice Dana za megdana,docicete naredHead je napisao/la:Kakva nas sedmica ocekuje, prvo Zeljo Sloboda pa za vikend Sloboda Velez.![]()
Ima da tema gori.![]()

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
RAAAAAAjaaaaaaa i vi ste u ovoj hefti,tresul se i vama gace ko seljovcima????
Zlatan Nalić sin tuzlanski
-
- Interni moderator
- Kontakt:
mnogo ste se digli kako ste onaj raspali smijesni voz ofarbali....cak i nakav dim ide iz njega...jel ima u 3D projekciji ona skalamerija da naocale ponesem....ulaze se u stadion,svaka cast....a fukarice ako se pojave,pojave...ako ne,nikom nista....vama je svakako raspad na tribini pa cete se u svakom slucaju imat cim zabavljat....a sad uzivaj do srijede jer od cetvrtka ste ispod crte ispadanjazeljeznicar1 je napisao/la:Hoce li doci fukarice na utakmicu, ili idu samo na ova gostovanja po kantonu?

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
emirzlaTu je napisao/la:RAAAAAAjaaaaaaa i vi ste u ovoj hefti,tresul se i vama gace ko seljovcima????

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Vi kada dodjete, i kada vidimo tu veliku brojku zajebanih tifoza iz Tuzle ugasit cemo se skrozstaragarda je napisao/la:mnogo ste se digli kako ste onaj raspali smijesni voz ofarbali....cak i nakav dim ide iz njega...jel ima u 3D projekciji ona skalamerija da naocale ponesem....ulaze se u stadion,svaka cast....a fukarice ako se pojave,pojave...ako ne,nikom nista....vama je svakako raspad na tribini pa cete se u svakom slucaju imat cim zabavljat....a sad uzivaj do srijede jer od cetvrtka ste ispod crte ispadanjazeljeznicar1 je napisao/la:Hoce li doci fukarice na utakmicu, ili idu samo na ova gostovanja po kantonu?![]()

Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
shzna je napisao/la:emirzlaTu je napisao/la:RAAAAAAjaaaaaaa i vi ste u ovoj hefti,tresul se i vama gace ko seljovcima????![]()
![]()

Zlatan Nalić sin tuzlanski
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hodzurda ce da nas nacne, a Livaja i Uzelac da dokrajce xD
-
- Interni moderator
- Kontakt:
ne trebaju vama fukarice za gasenje...vjeruj mi....vi ste sami sebi dovoljni da se ugasite,jel dazeljeznicar1 je napisao/la:Vi kada dodjete, i kada vidimo tu veliku brojku zajebanih tifoza iz Tuzle ugasit cemo se skrozstaragarda je napisao/la:mnogo ste se digli kako ste onaj raspali smijesni voz ofarbali....cak i nakav dim ide iz njega...jel ima u 3D projekciji ona skalamerija da naocale ponesem....ulaze se u stadion,svaka cast....a fukarice ako se pojave,pojave...ako ne,nikom nista....vama je svakako raspad na tribini pa cete se u svakom slucaju imat cim zabavljat....a sad uzivaj do srijede jer od cetvrtka ste ispod crte ispadanjazeljeznicar1 je napisao/la:Hoce li doci fukarice na utakmicu, ili idu samo na ova gostovanja po kantonu?![]()

i jel moze info za voz....ono...kad se pali,kako cesto ide dim iz njega,jel hukce il vi sa juga to simulirate,imal masinovodja i skretnicar il vodje uzmu na sebe to,dal se placa ulaz da se obidze onakva inovacija i kad je tura...jbg,ne bi trebao neko nestrucan da se penje po onakvoj masini...nije mala stvar ONO postavit na fudbalski stadion...plus drvena tribina

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
ti bi trebo znati prica se da si kravi picajzle preniopile87 je napisao/la:Valjda ima neka veterinarska stanica usput negdje.Heller je napisao/la:Nismo se vakcinisali na vrijeme pa necemo na shugavicu.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Heller je napisao/la:ti bi trebo znati prica se da si kravi picajzle preniopile87 je napisao/la:Valjda ima neka veterinarska stanica usput negdje.Heller je napisao/la:Nismo se vakcinisali na vrijeme pa necemo na shugavicu.

"Modra boja,na bijelome platnu,
Brate nemoj da zayebavaš fukare previše, kad budu tebe gađali treba mene da pogodezeljeznicar1 je napisao/la:F

Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
-
- Kontakt:
Ajzea ne zaboravi na opkladu .. Solinas ce ti dobro zacerat 

Čovjek sam od riječi, ako je izgubim, uradit ću ono što bude zahtjevao od mene bez prigovora, teška srca ali bez prigovora 
Nisam ja @Evander koji je, nakon izgubljene opklade u derbiju, pisao postove u kojima je očigledno bilo da želi trajni kojeg je na kraju i dobio. Ja neću trošiti riječi na opkladu a vi i dalje nastavite sa najavama te neke gužnjave, a kad vam ga složim ima oči da vam ispadnu

Nisam ja @Evander koji je, nakon izgubljene opklade u derbiju, pisao postove u kojima je očigledno bilo da želi trajni kojeg je na kraju i dobio. Ja neću trošiti riječi na opkladu a vi i dalje nastavite sa najavama te neke gužnjave, a kad vam ga složim ima oči da vam ispadnu

Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
seljadurija tuzlanska još uvijek hiperventilira na ovoj temi 
skupili se u čopor, pa reže na glavni grad
mi ovdje uživamo

skupili se u čopor, pa reže na glavni grad

mi ovdje uživamo

-
- Kontakt:
Akademski gradjanine, kad je KRUG 99let3 je napisao/la:seljadurija tuzlanska još uvijek hiperventilira na ovoj temi
skupili se u čopor, pa reže na glavni grad![]()
mi ovdje uživamo
Kad bi samo krava bila u pitanjuHeller je napisao/la: ti bi trebo znati prica se da si kravi picajzle prenio

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Probisvjet
- Kontakt:
Lahko je njima, ide im procenat od transfera Dzeke.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
ocekuje se dolazak 20 fukara uz 5 pripadnika bratske grupe ugaseni rz
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Jos tuzlake boli zauzimanje trga
a doci ce kad skontaju da igraju PL, oni su u mislima jos u federalnoj ligi

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.