DzennyLFC je napisao/la:nihco je napisao/la:reprezentativna okosnica u rusiji
zahirovic - 25 min
ibricic - 15 min
misimovic - 7 min
rahimic - tribina
interesantno, jedini nas koji je odigrao 90 min , u trijumfu, je vranjes, naravno, on nije reprezentativac.
+
medunjanin - tribina
nema nikakvih naznaka da ce se situacija promijeniti, zahirovic ispada u 2. ligu, ibricic , najvjerovatnije, nazad u hajduk, miske, kada se vrati dzudzak, tek nece igrati...medunjanin tribine...
Uzasno jbt kod nas niko ne igra sve rezervisti,i Dzeko kaze zadovoljan u Man.Cityu ba bosanska budaletina nek prihvati Juventus,Milan ko je vec zainteresovan za njega,a biti ce mnogi ba bolji je milijun puta od Balottelia,a najvise mi je zao Misketa on ima ba mjesta i u Njemackoj i Spanjolskoj ligi.Po svemu sudeci Vedo je izgleda sad nas najbolji igrac,barem dok se Lulic ne oporavi:D:D
Najgore je ljudi sto cemo mi opet ici u baraz i ispasti i onda u nove kvalifikacije za EP stvaramo novu reprezentaciju...nadam se da cu pogrijesiti,ali kako stvari stoje sa nasim igracima tesko cemo mi biti 1!!Naprijed zmajevi valjda ce se situacija popraviti.
halo ba. Zbog cega je to Dzeko "budaletina"? sto 'ladi yaya u Engleskoj a sedmicno na ziro racun legne 180.000 funti? Mozda sto uprkos minutazi opet je jedan od najefikasniji igraca u Evropi? Neka njega, nek se odmara. Dobro za nas jer ce mu baterije biti napunjene i uletjet ce u sljedece kvalifikacije punom parom, jos pogotovo ako dobro odradi pripreme(gdje god igrao sljedece sezone).
Sto se tice Misketa, ba, koliko das toliko dobijes. Ocigledno trener Dinama smatra da Miske nije sav svoj cim sjedi na klupi, al' opet to je sve do trenera i ukusa istog.
Vedo je nas najbolji igrac na osnovu cega? toga sto igra redovno? Adnan Mravac igra redovno, pa sta?
Vjerujem da cemo pocetkom sljedecih kvalifikacija biti dva puta jaci nego pri zavrestku ovih proslih. Sada smo uhodana ekipa, uigrani, kockice se slagaju kako treba. Napad i vezni red su nam izuzetno jaki. Imamo bekove za sljedece kvalifikacije, i uz to imamo moguca, kvalitetna, rjesenja na poziciji zadnjeg veznog.