Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Sta radi ovaj xhaka..
- QUARTERBACK
- Kontakt:
xhaka bas nesiguran..
ATOMSKI fudbal !
Za koga Rijad igra? 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- Marsal
- Kontakt:
Vardy vidno isfrustriran. Mislim da se kaje sto nas je odbio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Kako stojimo
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Jel Alexis špica igra? Posto mi se čini da i predvodi napade i da nikoga nema u špicu
**** te svetac ludiMarsal je napisao/la:Gledam utakmicu sa mackom (dobio mace neki dan). Ako ne pobijedi Arsenal zrtvovat cu je fudbalskim bogovima u nadi da ce se smilovat na ovaj klub.
Arsene, zivot malog Dzeme je u tvojim rukama.

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Sve mu suze niz leđa iduMarsal je napisao/la:Vardy vidno isfrustriran. Mislim da se kaje sto nas je odbio.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Pokusava igratiAA23 je napisao/la:Jel Alexis špica igra? Posto mi se čini da i predvodi napade i da nikoga nema u špicu
Pa hajde Ox pretrči i Morgana mozes ti to pa penal iznudi STO si u mozak glup, kako je neinteligentan lik a fizicki ima sve predispozicije
- Marsal
- Kontakt:
Mislim da sudija nije svirao cist penal.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovo je penal bio vala
Cech umal da nas opet kosta gola
Covjek uklizao I mislim da nije ni dotakao Popivodu, ispravna odluka ovako na prvu.
Dosadna tekma za sada, Arsenal previse oteze u zavrsnici, moze to brze pred golom s obzirom koliko prostora ima.
Dosadna tekma za sada, Arsenal previse oteze u zavrsnici, moze to brze pred golom s obzirom koliko prostora ima.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Webb kaže nijeMarsal je napisao/la:Mislim da sudija nije svirao cist penal.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ulazi Giroud mjesto Walcotta i to je to..bas nam on fali u polju da na sebe odvuce ove gorile morgana i hutha
Komična situacija, penal je mozda ( ako Koss nije zakacio Drinkwatera ) bio i mozda ga svirao nije jer je Vardy primio loptu poslije
Nego Ox, da je Joel umjesto njega, ona kontra bi bila gol, Ox je taraba žešća frajer nema inteligencije dovoljno da od prave gol kontre stvori pravu gol šansu
Nego Ox, da je Joel umjesto njega, ona kontra bi bila gol, Ox je taraba žešća frajer nema inteligencije dovoljno da od prave gol kontre stvori pravu gol šansu
-
- Kontakt:
RiP Dzemo
Fakat se ne zna ko je gori u Arsenalu. Xhaka izgubljen, ja ne znam sta je Wenger htio njegovim dovodjenjem, nit je covjek klasicni DM i osigurac koji ce cuvati ovim ofanzivcima ledja, nit je neki kreator koji ce sanse stvarati, a ni btb poput Radje. Melja loptu na centru bez ikakve ideje.
Alexis potpuno van forme, OX je najgluplji igrac koji je zaigrao fudbal, Wallcot se nije vidio, ja ne znam jel 3 lopte dotako za 45 min. Santi ko nesto i pokusaje ali tanko je to sve. Bellerin i Monreal ne mogu centrirati tacno da hebe rak raka, uzasni. Stoperski par jedino dobar.
Alexis potpuno van forme, OX je najgluplji igrac koji je zaigrao fudbal, Wallcot se nije vidio, ja ne znam jel 3 lopte dotako za 45 min. Santi ko nesto i pokusaje ali tanko je to sve. Bellerin i Monreal ne mogu centrirati tacno da hebe rak raka, uzasni. Stoperski par jedino dobar.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.