Manchester United FC - Transferi

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

Koga bi od navedenih željeli kao pojačanje?

Morata
29
16%
Belotti
19
10%
Lukaku
21
11%
Lacazette
13
7%
Griezman
42
22%
neko drugi
14
7%
dovoljni su Rashford i Martial
49
26%

Ukupno glasova: 187

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Transferi

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 13 jul 2017, 18:55

Castles kae da bi se Ibra mogao i vratiti u januaru odnosno nakon oporavka, i da Jozo zeli jos beka, dm-a i krilo, znali smo za holdera i krilo ali i bek se sad spominje sto je odlicno, jer je dosad vladala tisina po tom pitanju.

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/foot ... c-10791943
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 jul 2017, 19:28

Vratiti Martialu #11 pa opet prebaciti Ibri u januaru
100% sportski i krajnje opušten potpis

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 13 jul 2017, 19:53

RiNo je napisao/la:Vratiti Martialu #11 pa opet prebaciti Ibri u januaru
Lukaku vec uzeo 9, ako na to mislis. Martial vec nosi 11 :D

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 13 jul 2017, 23:45

rio_Ferdy88 je napisao/la:Castles kae da bi se Ibra mogao i vratiti u januaru odnosno nakon oporavka, i da Jozo zeli jos beka, dm-a i krilo, znali smo za holdera i krilo ali i bek se sad spominje sto je odlicno, jer je dosad vladala tisina po tom pitanju.

http://www.dailyrecord.co.uk/sport/foot ... c-10791943
Koliko je pouzdan dotični?
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 13 jul 2017, 23:52

Meni u toj priči oko Perišića nije jasno nešto: je l' njegov dolazak znači da selimo na klupu Martiala i(li) Rashforda zbog njega ili se dovodi rezerva od 50 ili koliko već miliona? Ono, koji je plan? Nešto ga ne vidim na desnom krilu baš, a i tu sam prije za Matu ili Mikija koji su već tu, a i tu je Lingard koji je valjda najsličniji Perišiću, sa potpisanim ugovorom dugogodišnjim.

Uvijek sam za to da me igrač demantuje dobrim igrama, al' ovaj transfer ću stvarno teško podnijet u startu ako do njega dođe već.
Već vidim @asteriksov post, sadržaj ne moram čitat. :mrgreen:
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 13 jul 2017, 23:59

@evra
Bojim se da njegov dolazak znaci da martial i(li) Rash idu na klupu jer realno igrač se ne placa 50mil da sjedi na klupi
Perisa moze igrati i desno i lijevo ali je puno bolji i prodorniji kao lijevo krilo zbog podjednake dobre igre s obje noge pa se s lijeve strane izvlači na desnu nogu pa šut... nesto slično kao Ribery i Robben sto rade ali naravno nije ta klasa

Siguran sam protiv citya che... da ce perisa(ako dođe) igrati lijevo a lingard desno krilo eh to ne mogu ni zamisliti kako bii izgledalo jer realno nebi bila gledljiva utakmica s naše navijačke strane

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nitro
Kontakt:

Post Postao/la Nitro » 14 jul 2017, 00:01

Patrice_Evra_3 je napisao/la:Meni u toj priči oko Perišića nije jasno nešto: je l' njegov dolazak znači da selimo na klupu Martiala i(li) Rashforda zbog njega ili se dovodi rezerva od 50 ili koliko već miliona? Ono, koji je plan? Nešto ga ne vidim na desnom krilu baš, a i tu sam prije za Matu ili Mikija koji su već tu, a i tu je Lingard koji je valjda najsličniji Perišiću, sa potpisanim ugovorom dugogodišnjim.

Uvijek sam za to da me igrač demantuje dobrim igrama, al' ovaj transfer ću stvarno teško podnijet u startu ako do njega dođe već.
Već vidim @asteriksov post, sadržaj ne moram čitat. :mrgreen:
Ma ima milion utakmica tokom sezone, 4 fronta, moraš imat dobre igrače jbg. Periša je tu za instant uspjeh, kao i Matić, provjereni igrači, ne trebaš čekat da prestanu bit djeca. Btw, Periša je space shuttle za Lingarda, iako mi je Lingard jedan od najdražih igrača Uniteda.
Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jul 2017, 00:07

I martisl je placen 50+ pa ne igra

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 14 jul 2017, 00:09

Njega je doveo van gaal i pod njim je igrao a sad mou ga ne voli pa je to drugačije
Skoro Svaki trener kad dovede pojačanje od 50mil gura ga u prvu postavu

casper09
Kontakt:

Post Postao/la casper09 » 14 jul 2017, 08:52

Može se nama sviđati ili ne i Periša i Matić,ali ako ih je Mou zacrtao kao mete,sve nam je džaba :D
Platio je i Mikija 36 m,pa nije mu bilo zagarantovano mjesto.Ne mislim ja da će biti puno zagarantovanih mjesta.
Naravno,ako se pokaže recimo Periša pa super neka mu onda mjesta u postavi...i mi ćemo biti sretni svi.
Žao mi je Martijala,jer sam u njemu vidio budučnost...ali se nadam da bar neću sl.godine u ovo doba govoriti isto i za Rasha.
Stalno se spominje i odlazak Martijala,što se nadam da se neće desiti...Jer uz zdravog Shawa(da igra kako očekujemo od njega) mislim da bi Martijal bio najidealnije riješenje...
Ali gledat ćemo kako je to Mou zamislio...idemo uzet DM-a i krilo,pa u sezonu.Pa po trofeje...

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 14 jul 2017, 09:28

Nismo imali robusnu a usput kvalitetnu verziju dm-a da pokrije sve nedostatke, bilo da su ti povezani sa Carrickovim godinama, Fellinom nepokretljivoscu itd.

Ander je imao kvalitetnih nastupa ali ekipa gubi u drugim segmentima njegovim ogranicavanjem ispred odbrane.

Labilnom se mora naci sloboda pored dva suigraca zadatka/prljavog posla i tek onda mozemo pricati o odradjenoj, planskoj defanzivi te generalno organizaciji udarne postave.

Spustanje krila, pogotov cesta upotreba tog nacina potpore ima za posljedicu neocekivano stagniranje Martiala, slabiju prilagodbu Mikija, te navedeni nedostatak u centru (koji bi rasteretio komplet liniju)... a upravo su isti trebali biti nase najjace orzuje. Kada sa takvim, u normalnim okolnostima ubojitim arsenalom, nemos napraviti razliku, onda biras bilo kakva rjesenja te istim prilagodjavas sistem. Sa Youngom i Jesseom garant neces napadat City, Celzi, Spurse,...

Perisa ce zbog slicnih situacija biti pun pogodak jer ima mnogo top tekmi u nogama, zatim tu drskost i samopouzdanje da, kada je najpotrebnije prizove svoj max, onda snagu, centarsut, defanzivu,...

Kada imas/dobijes trazeno pojacanja, tek tada mozes ici na zeljeni rizik u masi tekmi uz managera koji sve kalkulacije pociva na kompaktnoj odbrani.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 14 jul 2017, 21:13

Kaveh Solhekol @SkyKaveh

Sky in Italy: Inter Milan have asked Manchester United about taking Anthony Martial as part of deal for Ivan Perisic

Sprda se inter s nama, mislim da je vrijeme da Ed prekine ove smiješne pregovore i okrene se boljim igračima

Format
Kontakt:

Post Postao/la Format » 14 jul 2017, 21:16

Najgore kad neki pocnu trazit dobre strane Perisicu pa ispadne haman WC krilo i bek u jednom,nebi im sad dao razmjenu sa Darmianom

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 14 jul 2017, 21:21

Marco Barzaghi @MarcoBarzaghi

#Martial più 20 milioni: se il #Manchester United vuole #Perisic #calciomercatopremium

CantonaBIH
Kontakt:

Post Postao/la CantonaBIH » 14 jul 2017, 21:56

Ne postavljajte sve traceve. Prema tome Morata, James, Gaitan, Garay i slicna kompanija bi igrali par sezona u Unitedu.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 14 jul 2017, 22:37

reddevil96 je napisao/la: Sky in Italy: Inter Milan have asked Manchester United about taking Anthony Martial as part of deal for Ivan Perisic

Na cemu su ovi iz Intera
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 14 jul 2017, 22:57

Na drogama opasnim. Perisa jeste potreban Jozi ali nije lud da im da Martiala za njega, nema sanse!
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 jul 2017, 23:50

Na ovo im svaki zdrav čovjek samo može spustit slušalicu. Ja ne znam što Edu treba da ga ljudi levate, **** ih i nek im ostane nezadovoljan igrač, ha ja, okreneš se drugim metama.

Mi Perišu, a City Sancheza, i još će oni jefitnije proći :crazy:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 14 jul 2017, 23:55

rio_Ferdy88 je napisao/la:Na ovo im svaki zdrav čovjek samo može spustit slušalicu. Ja ne znam što Edu treba da ga ljudi levate, **** ih i nek im ostane nezadovoljan igrač, ha ja, okreneš se drugim metama.

Ispade Perišić Ronaldo po nekima ovdje :facepalm:
izgleda ima samo jedno krilo na svijetu koje moze igrati u Jozunovom sistemu :rol:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

reddevil96
Kontakt:

Post Postao/la reddevil96 » 15 jul 2017, 10:27

Jose Mourinho has confirmed there's a chance Ibrahimovic could resign for United. Says he wants two more signings but "at least" one.
Ne znam kako bi on i lukaku funkcionirali te koliko bi pored njih Rash i martial dobivali priliku

Alex Shaw [emoji818] @AlexShawESPN
Last season MUFC squad minus Ibra & with Shaw/Rojo out til Dec + Lindelof/Lukaku/Matic (?)/Perisic doesn't strike me as massively strong(er)

Odgovori

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.