Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Mourinho gdje je god radio taj tim je pokazao svoju velicinu. Real to jeste i bez njega, a tek jos sa njim...pa fudbal sa Mourinhom u Realu nece vise biti zanimljiv...
Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Zeljeznicar za zivot cijeli.
pa naravno da nece biti zanimljiv kad ce u svakoj vecoj utakmici parkirati autobus i cekati kontre
gdje je to zanimljivo
posebno u mecevima sa barcelonom
gdje je to zanimljivo
Some football players pay a billion for a Ferrari or a yacht; with that money I bought myself Livorno’s and Barcelona's shirt. That’s all
I iz kontri zabiti dva gola i ne primiti nijedan i zdra'o, 

Nek crknu dusmani, mi smo najjaci.
Samo što će Realove kontre biti ubojitije nego što su bile i u jednom klubu gdje radio Mou.
Znači Real neće možda napadati u dominirati kao pod vladavinom Pellegrinija ali će postizati isto a i više golova golova iz kontri pod vodstvom Mourinha.
Primati će manje , sigurno !

Znači Real neće možda napadati u dominirati kao pod vladavinom Pellegrinija ali će postizati isto a i više golova golova iz kontri pod vodstvom Mourinha.

Primati će manje , sigurno !
Nijet veliki, zulum dušmanski. Sabur nam i inat u nama silan bosanski !
Ne morate se vi nista brinuti. Sve ce biti lijepo.
Inter je odigrao bolje od Barce na Meazzi, od Chelseja na obe utakmice a bogami i rptovi Bayerna. Da, igra defanzivnije, ali neda protivniku da osuta na gol a s druge strane napadaju, pa napad iz kontre ili bilo kakav je drugi, samo treba biti efikasan.
Zamislite Ramos cuva Messija a Maicon Villu... pa ja mislim da ne bi bilo veceg napadacko-obrambenog duela
Inter je odigrao bolje od Barce na Meazzi, od Chelseja na obe utakmice a bogami i rptovi Bayerna. Da, igra defanzivnije, ali neda protivniku da osuta na gol a s druge strane napadaju, pa napad iz kontre ili bilo kakav je drugi, samo treba biti efikasan.
Zamislite Ramos cuva Messija a Maicon Villu... pa ja mislim da ne bi bilo veceg napadacko-obrambenog duela
ronaldo pique?
-
- Kontakt:
kolarov da ide u real?hahahhaahahhhahhahahahah....svakakvih nebuloza ovdje ima...
Navedi mi samo jedan razlog,ali samo jedan zasto je to nebuloza?booty-king je napisao/la:kolarov da ide u real?hahahhaahahhhahhahahahah....svakakvih nebuloza ovdje ima...

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
ni ja nisam siguran zapravo koliko je taj Kolarov doista dobar za Real,ako ga dovedu vrjeme ce pokazati je li to bila dobra opcija 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Ne znam sta si htio reci. Mozda to da Pique neda maknuti Ronaldu. Ako si mislio u tom kontekstu, pogrijesio si.Wolverine je napisao/la:ronaldo pique?
Ja tvrdim da su Villa i Messi jedni od boljih kao i Ramos i Maicon, pa onda sam rekao da ce to biti ponajbolji napadacko-obrambeni dvoboj.
Ako si i ti mislio ovo sto i ja, ima i toga, samo je nekak realnije gledati dva prejaka napadaca protiv dva prejaka defanzivca
ne, mislim da je ronaldo jedan od dva najbolja napadaca na svijetu, a pique jedan od najboljih stopera na svijetu. mislio sam ti ukazat da si zaboravio na taj duel.Casillas je napisao/la:Ne znam sta si htio reci. Mozda to da Pique neda maknuti Ronaldu. Ako si mislio u tom kontekstu, pogrijesio si.Wolverine je napisao/la:ronaldo pique?
Ja tvrdim da su Villa i Messi jedni od boljih kao i Ramos i Maicon, pa onda sam rekao da ce to biti ponajbolji napadacko-obrambeni dvoboj.
Ako si i ti mislio ovo sto i ja, ima i toga, samo je nekak realnije gledati dva prejaka napadaca protiv dva prejaka defanzivca
Igrac koji najbolje cuva Villu je Albiol..Casillas je napisao/la:Ne morate se vi nista brinuti. Sve ce biti lijepo.
Protiv Valencie ga je strpo u mali dzep..
A ja i dalje mislim da ce opet najjaca karika u odbrani bit Pepe
To ti je isto ono k'o kad je recimo Ivanovic prelazio u Chelsea! To je takodje bila nebuloza...Devil je napisao/la:Navedi mi samo jedan razlog,ali samo jedan zasto je to nebuloza?booty-king je napisao/la:kolarov da ide u real?hahahhaahahhhahhahahahah....svakakvih nebuloza ovdje ima...![]()

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Real se bacio u shoping
ako ovog kupe znaci nista od Dzeke u Realu
http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ria-for-40

http://www.goal.com/en-us/news/88/spain ... ria-for-40
a izgleda da jeste...Wolverine je napisao/la:ne, mislim da je ronaldo jedan od dva najbolja napadaca na svijetu, a pique jedan od najboljih stopera na svijetu. mislio sam ti ukazat da si zaboravio na taj duel.Casillas je napisao/la:Ne znam sta si htio reci. Mozda to da Pique neda maknuti Ronaldu. Ako si mislio u tom kontekstu, pogrijesio si.Wolverine je napisao/la:ronaldo pique?
ovi realovci bas brzo zaboravljaju i sad mu satro nije jasno na sta si mislio....

e moj kraljevicu znas ti dobro na sta je lola mislio, samo se malo pravis englez
Por que ? Por que somos los mejores...
Moze li neko napisati najboljih pet pojacanja koja dolaze u Real ovog ljeta?!
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
moze nostradamus.EdinTM87 je napisao/la:Moze li neko napisati najboljih pet pojacanja koja dolaze u Real ovog ljeta?!
Prvo pojacanje je Morinjo, a kad smo kod njega, evo vama Realovcima jednog zanimljivog momenta iz karijere vaseg buduceg "spasioca"
[youtube][/youtube]
hahahaha, 1997. godina, Mourinho: "Danas, sutra i uvijek sa Barcelonom u srcu". U međuvremenu, prodao se...
Eto, nek znate ko vas vodi.
[youtube][/youtube]
hahahaha, 1997. godina, Mourinho: "Danas, sutra i uvijek sa Barcelonom u srcu". U međuvremenu, prodao se...
Eto, nek znate ko vas vodi.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ljudi se mijenjaju ...
respo je napisao/la:pa naravno da nece biti zanimljiv kad ce u svakoj vecoj utakmici parkirati autobus i cekati kontre
gdje je to zanimljivo
citiracu tebe ali sam unazad primjetio da stoji dosta postova u kojim se pishe o nekoj defanzivi koju navodno gaji Mourinho a koja nema veze sa zivotom... mnogi se pozivaju na igru kontri protiv Barce protiv koje se jedino tako moze i igrati... (da napomenem onaj pokusaj reala nadigravanja koji je zavrsio rezultatom 2-6 za barcu)...
nigdje nisam chuo da se spominje pristup igre koji je gajio u Portu ili ona prva sezona sa krilnim igracima i totalnim fudbalom i prenosom lopte za 10sekundi s kraja na kraj terena u Chelsea-u... tako da sve te neboluzo oko dfanzivne igre reala padaju u vodu... Mourinho kao i svaki vrhunski strateg se adaptira onome sto ima i na osnovu tog kostura tima gradi ostatak... a kostur reala je i vishe nego dovoljan da se igra jedan brzi dinamican fudbal... sumnjam da ce imati potrebe da mu C ronaldo igra beka kao Eto

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.