U-21, U-19, U-17

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AnelZ
Kontakt:

Re: U-21,U-19,U-17

Post Postao/la AnelZ » 06 jun 2013, 06:20

Jeste ova generacija Austrije stvarno talentovana i igra u stvarno jakim klubovima, ali 6-0 je previse. 2-0 bi svako podnio pa bi zaista mogli traziti nekog drugog krivca, ali ovako smo mi krivi. Definitivno jeste i crveni karton kriv za ovakav poraz i mozda se treba vidjeti da li je sudija zaista pravilno sudio jer Dino kaze da je sramotan nacin kako je dodjelio drugi zuti i da je poslije toga bio naklonjen Austrijancima. UEFA-i samo treba poslati zahtjev da pregleda sudiju i mec od strane NFSBiH no nasi nisu toliko pametni, ja mislim da oni uopste neshvacaju da ima osoba koji zive i za ove mladje generacije pa na njih malo gledaju kroz prste i jos uvijek dozvoljavaju neku vrstu propusta u tim kategorijama. No opet, to ne smije biti opravdanje za ovakvu igru. Ja samo zelim od ovih igraca da poginu na terenu, da bukvalno lipsaju od trcanja i da ne staju nijednu sekundu, da odbrana pomaze veznom redu, ali isto tako napad odbrani. Ovo jucer je bila cista katastrofa i ako ne nauce iz ovih greski (iskreno se nadam da hoce, ali sumnjam) protiv Francuske ce biti jos jedan debakl. Sutra igramo protiv Francuske u 11:00 i nadam se da ce rezultat biti povoljniji nego sto je situacija bila jucer.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jun 2013, 08:39

Nema uvijek iste vadione, sada savez radi odlicno i pruzile su im se maksimalno dobre pripreme.....Prema imenima radi se o solidnoj reprezentaciji....

Po meni je krivac izbornik i on mora dobiti odma otkaz, tamna da je tek postavljen, a ne sto je tu godinama i nije se dokazao....

Primjer da se moze je Vlado Jagodic, od ne bas solidne generacije je napravio mnogo toga prosle kvale, bio na pragu plasmana za baraz, sto je senzacija, jer gledajuci kaakav je sastav imao, pa samo jedan njemacki igrac je vrijedio ko cijela nasa ekipa....

6:0, pa to nije normalno, pa nismo San Marino, tu izbornik nema nikakve kontrole, ja bi mu dao otkaz odmah poslije te utakmice.

Moje misljenje. Ovo ej sramota.
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 06 jun 2013, 08:40, ukupno mijenjano 1 put.

ehoraje
Kontakt:

Post Postao/la ehoraje » 06 jun 2013, 08:40

Halooo Zlate mi kao da smo protiv Brazila igrali,ljudi nam loptu sakrili !!!!!Kakav sudija,manje igrac i te stvari,3 i 5 gol kao na terminu,cirkus!!!!

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jun 2013, 08:45

Razumijem i gospodina iz SB sto brani Karacica(lokalni patriotizam).... Prije nego sto pomisli da se radi o nacionalizmu i da ne volimo Karacica zato sto je Hrvat bi povukao paralelu i pomenuo Vladu Jagodica, njega ovdje svi obozavaju, a ZASTO??? Zato sto covjek svakodnevno dokazuje da je covjek strucan, covjek je najbolji selektor neke mlade selekcije iz BIH ikada.....

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 jun 2013, 08:50

Batko je napisao/la:Nema uvijek iste vadione, sada savez radi odlicno i pruzile su im se maksimalno dobre pripreme.....Prema imenima radi se o solidnoj reprezentaciji....

Po meni je krivac izbornik i on mora dobiti odma otkaz, tamna da je tek postavljen, a ne sto je tu godinama i nije se dokazao....

Primjer da se moze je Vlado Jagodic, od ne bas solidne generacije je napravio mnogo toga prosle kvale, bio na pragu plasmana za baraz, sto je senzacija, jer gledajuci kaakav je sastav imao, pa samo jedan njemacki igrac je vrijedio ko cijela nasa ekipa....

6:0, pa to nije normalno, pa nismo San Marino, tu izbornik nema nikakve kontrole, ja bi mu dao otkaz odmah poslije te utakmice.

Moje misljenje. Ovo ej sramota.
kako se nije dokazao, pa je li doveo repku u 1 jakosnu skupinu? :roll:
kad već spominjes jagodića šta je napravio on? konkretno? plasirao se na Europsko? Svjetsko? jest al u k.Urcu
isto ćete vi ovako pljuvat i jagodića, samo pričekajte malo :?

ja sam za da ode Karačić i da povede, odnosno da ne igraju više ovi iz Širokog za BiH tako da ih Široki ne "prodaje" preko repke..samo što će stvari opet biti na istom mjestu, godinama naravno, dok se mnogo toga ne posloži..
a onda kad zaigraju za Hrvatsku nemojte prigovarat..iz aktualnih prvaka, osvajača duple krune, ovogodišnjih kup osvajača koji su još u igri za prvo mjesto u prvenstvu ste dobili najbolje igrače za repku i prigovarate..ccc

i Široki je protiv Zvijezde jedne izgubio 6:1, od Radnika 4:0 pa šta? Primao u Europi po 5 komada kao i Željo, pa i Sarajevo..pa šta? događa se..loš dan, loša utakmica, igrač manje..

otići će Karačić doći će drugi trener, pa treći a stvari će i dalje biti iste..vi cete po forumu pisat koga treba zvat, nabrojat ćete 200 imena koja moraju! biti pozvana, pljuvat ćete kad gube, a prsit se kad dobiju nekoga i tako u krug
živi bili pa vidili

ja bi volio da Karačić napusti pa da se još više posveti omladinskom pogonu Širokog tako da mi stvaramo igrače za budućnost i prodajemo ih, a ne da nam igraju za U17 ili U19 repku i da je to neki uspjeh ;)
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jun 2013, 08:58

Procitaj moj gore tekst i ne zajebaji, odmah okreces na nacionalizam.

Kakve veze imaju igraci Sirokog i Karacic, mladi igraci Sirokog vec godinama igraju za BIH bez obzira ko bio selektor.....Moras da shvatis zasto on treba ici, da se radi o Malkocevicu ti bi prvi trazio da ode....

Jagodic ima rezultate, prosle kvale U21. Od generacije Dzeko/Ibricic bolji rezultat nismo imali...

Ja mu ne prigovaram za pozvane igrace, vec za rezultate.....Kada se nema rezulatat, raja sumnja u sve.....Jagodic zove svasta i moze mu se prigovoriti ali kada se vidi da radi jako dobro, raja ima povjerenje u njega....

Izbornik je uviejk najodgovorniji, ovaj je izgubio 6:0 od Austrije, sto automatski znaci da nema kontrolu....Ne mora znaciti da ce doci bolji ali odlazak bi bio logican potez i siguran sam da cemu IO uruciti otkaz....To je pod moranje i praksa svugdje u svijetu....
Zadnja izmjena: Batko, dana/u 06 jun 2013, 09:03, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 06 jun 2013, 09:03

Sramota definitivno. Prema izvjestaju sto sam vidio i prema dininom izvjestaju (hvala puno prijatelju) sramota!

Ocekivao sam remi u najmanju ruku ali je ekipa podbacila, odbrane nije bilo i ne bih se slozio da golman nije kriv, lik ne zna odbiti loptu, sve mu pada na metar od njega.

Karacic je dugo tu, imao je uspjeha prosle godine, ne moze on trcati za njih definitivno a pozvao je skoro sve najbolje sto imamo.

Neko spomenu Vladu Jagodica, Vlado ima rezultat a igrace za Vladu priprema Karacic. ;)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

dubioza
Kontakt:

Post Postao/la dubioza » 06 jun 2013, 09:05

Kevin je napisao/la: koga to je Široki prodao jer je igrao za U19 daj nas prosvijetli?
nie mi jasno, kad ne igra nitko iz Širokog, kad igraju za Hrvatsku, kad prodajemo Maccabiu, Unicaji itd onda smo smeće, pljujete nas jer ne igramo za BiH itd..

a pak opet kad imaš 4 reprezentativca (iz prošlogodišnjih osvajača kupa i lige i ovogodišnjeg kupa + borba za prvo mjesto u prvenstvu) onda opet nevalja Široki, nevalja Karačić, menadžeri, gura svoje..

koji **** oćete? daj se izjasnite?
bola nije uopće tu bitan Karačić, kako ne kužite, trebaju godine mukotrpnog (pravog) rada da se postigne nešto, ne može preko noći..donedavno nam je nastup u drugoj skupini, a prolaz u prvu bio znanstvena fantastika..
ima tu detalja 1000 da se sve sklopi da ti ekipa igra kako treba..pare ne igraju, talenti ne igraju, klubovi iz kojih dolaze ne igraju, imena ne igraju..igraju srca i borbenost,želja i rad..sve ostalo možeš mačku o rep..
bio tu Karačić ili netko treći isti ****..sutra nek Jagodić ne napravi ništa opet ćete ga popljuvat, pa i Sušića jer narod je takav..

eno Hrvatska u17, nikad talentiranija, nikad bolja pa nisu ni skupinu prosli i sta, to je sport..
Do selektora je, odnosno odabira igraca. Svi se ne rado sjecamo ere branimira tulica (inace vrsnog strucnjaka sa bht1 champions league) njegovog izabira igraca i njegovih rezultata i sada ere vlade, rezultati govore sve. I kao sto kazes igraju srca i borbenost,želja i rad, e to je sto ova ekipa nema. Samo pogledaj klip koji je momak postavio i vidjet ces kako se vuku igraci po terenu, golmana kao i da nema. Nije problem izgubiti nego kako izgubis.
Republika Zenica

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 06 jun 2013, 09:06

@Kevin, dosadio si vise s' tim "nece vise "nasi" igrati za BiH" ovo ono, prije svega izugubiti od hebene Austrije 6-0 je vise nego sramota, i sta sad ne mozemo kritikovati zato sto bi slucajno uvrijedli neke koji slucajno igraju ili su iz Sirokog ?? i ovo "nemojte se zaliti ako budu igrali za Hrv", hajmo realno, da nekim slucajom ta neka "zvijezdica" ode u Dinamo, Hajduk, pa i dalje, i dobije poziv od Hrv A repke, mislis da se nebih odazvali ? cast nekim, Pa ti prvi navijas za Hrvatsku, ocemu ti ?
Zadnja izmjena: bordo_Sarajevo, dana/u 06 jun 2013, 09:10, ukupno mijenjano 1 put.
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Vandelanoitte
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoitte » 06 jun 2013, 09:06

bhsport je napisao/la:Sramota definitivno. Prema izvjestaju sto sam vidio i prema dininom izvjestaju (hvala puno prijatelju) sramota!

Ocekivao sam remi u najmanju ruku ali je ekipa podbacila, odbrane nije bilo i ne bih se slozio da golman nije kriv, lik ne zna odbiti loptu, sve mu pada na metar od njega.

Karacic je dugo tu, imao je uspjeha prosle godine, ne moze on trcati za njih definitivno a pozvao je skoro sve najbolje sto imamo.

Neko spomenu Vladu Jagodica, Vlado ima rezultat a igrace za Vladu priprema Karacic. ;)
Pa to je golman Sarajeva ne može on biti kriv kriva je odbrana :lol:
Wayne Rooney: "Barcelona nas je pobjedila nogometom, Real Madrid jadnom krađom!"
Pedro - najgori igrač svih vremena.

htcxone
Kontakt:

Post Postao/la htcxone » 06 jun 2013, 09:12

¸mislim da je selekcija igraca jako losa, uz to zadnja linija je NE ŠKOLOVANA!!!!!!! ne znaju osnove kretanja jednog stopera, ne znaju pratiti igraca, ne znaju preuzimati...nista ne znaju ... užas.. jedina kritika karačiću ide za totalnu indolentnost igraca , vidi se da nisu uopste SRCEM tu (kao U21 i A REPKA) i to je moja zamjerka njemu kao i losa selekcija... desni bek katastrofa, stoperi katastrofa, koliko vidim i zadnji vezni LUTA ... lijevi bek isto luta... a nije da nemamo igraca na tim pozicijama, al to ce biti kad prestane se igrace selektovati sa 10 000 km ;)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

kupajte se u smradu titula koje niste osvojili!

31 31 31 31 31 31 31

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 jun 2013, 09:40

Kevin de mi molim te samo objasni zasto narpimjer onaj Marko Odak (Hrvat) iz Zrinjskog nije dobio poziv iako smo svi vidjeli da nam je jucer desni bek bio najveca rupa. Neradi se ovdje o nacionalnosti igraca i trenera nego o kvalitetu istih, kod nas je izgleda vaznije da je neko podoban nego sposoban. I da ti pravo kazem ni selektor U-17 repke neradi svoj posao kako treba po meni i njemu i Karacicu treba dati otkaz. Evo npr. ako selektor U-19 repke mora biti Hrvat zasto onda ne dovesti Dragana Jovica, a ako selektor U-17 mora biti Bosnjak zasto onda ne Amar Osim. Treba njabolje trenere nase drzave postaviti u tim mladjim kategorijama a ne one trenere koji nisu nista napravili u svojoj karijeri.

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 06 jun 2013, 09:44

Ja ocekujem od vojvode objasnjenje zasto Hodzic nije postigao makar dva gola.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 jun 2013, 09:47

Batko je napisao/la:Procitaj moj gore tekst i ne zajebaji, odmah okreces na nacionalizam.

Kakve veze imaju igraci Sirokog i Karacic, mladi igraci Sirokog vec godinama igraju za BIH bez obzira ko bio selektor.....Moras da shvatis zasto on treba ici, da se radi o Malkocevicu ti bi prvi trazio da ode....

Jagodic ima rezultate, prosle kvale U21. Od generacije Dzeko/Ibricic bolji rezultat nismo imali...

Ja mu ne prigovaram za pozvane igrace, vec za rezultate.....Kada se nema rezulatat, raja sumnja u sve.....Jagodic zove svasta i moze mu se prigovoriti ali kada se vidi da radi jako dobro, raja ima povjerenje u njega....

Izbornik je uviejk najodgovorniji, ovaj je izgubio 6:0 od Austrije, sto automatski znaci da nema kontrolu....Ne mora znaciti da ce doci bolji ali odlazak bi bio logican potez i siguran sam da cemu IO uruciti otkaz....To je pod moranje i praksa svugdje u svijetu....
nema moj post i to pisanje veze s nacionalizmom ni blizu nego zbog pisanja sto je ovoliko iz Širokog, što zove iz Širokog, iz tamo nekog Širokog, gura svoje, da se prodaju itd

o tome ja pišem, ni o čem drugom a kamoli nekom nacionalizmu..
opet kazem, dobili ste najbolje od najboljih juniora u državi i prigovarate..kad ne dobijete ništa pljujete..to je bit onoga što hoću reći..

a što se tiče trenera, ne trči on za njih i ne igra on.. ja bi volio kao što sam rekao da odstupi i da dođe neki drugi "stručnjak", a da se ovaj posveti omladinskoj školi Širokog i da nam tu pravi igrače jer zaigrat za repku U19 ili U17, od toga klub nema nista..klub treba prodavat igrače i od toga živiti..

vidim vi ovdje svi znate koga treba zvati, ko je dobar itd, a ne pitate s možda kakvi su odnosi tu, da li su mozda ti neki odbili pozive, da li možda neće da igraju, možda imaju ozljede, možda ih klubovi ne puštaju itd itd

svi "stručnjaci" na ovom forumu, apsolutno svi..to se rijetko viđa :)

ne branim Karačića niti me zanima, rezultat je loš do bola i ako on preuzima odgovornost (a valjda treba jer je trener i takav mu je posao) neka dobije otkaz..ali vidjet ćete, doći će drugi a stvari će biti iste,možda i gore..

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 jun 2013, 09:50

bordo_Sarajevo je napisao/la:@Kevin, dosadio si vise s' tim "nece vise "nasi" igrati za BiH" ovo ono, prije svega izugubiti od hebene Austrije 6-0 je vise nego sramota, i sta sad ne mozemo kritikovati zato sto bi slucajno uvrijedli neke koji slucajno igraju ili su iz Sirokog ?? i ovo "nemojte se zaliti ako budu igrali za Hrv", hajmo realno, da nekim slucajom ta neka "zvijezdica" ode u Dinamo, Hajduk, pa i dalje, i dobije poziv od Hrv A repke, mislis da se nebih odazvali ? cast nekim, Pa ti prvi navijas za Hrvatsku, ocemu ti ?
otpepaj u trokoraku, ako ti smeta nemoj čitat imam pravo pisat što god hoću pitarčiću..
navijam za Hrvatsku, naravno, navijam i za BiH..ali ne pratim U19 Hrvatske niti U21 Hrvatske, ali zato pratim BiH sve selekcije..ako te bas zanima..

sta sad?

zamorano
Kontakt:

Post Postao/la zamorano » 06 jun 2013, 09:50

6-0 izgubiti od skijaša :o Sve rastjerati...To se ova djeca ufurala da su Ronalde sve...Karacica razduziti odmah po povratku...SRAMOTA! U redu izgubiti 2-3 razlike i nekako,ali 6:0 Ma bjezi ba :(
::::SAMO ČELIK::::

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 jun 2013, 09:56

vendeta87 je napisao/la:Kevin de mi molim te samo objasni zasto narpimjer onaj Marko Odak (Hrvat) iz Zrinjskog nije dobio poziv iako smo svi vidjeli da nam je jucer desni bek bio najveca rupa. Neradi se ovdje o nacionalnosti igraca i trenera nego o kvalitetu istih, kod nas je izgleda vaznije da je neko podoban nego sposoban. I da ti pravo kazem ni selektor U-17 repke neradi svoj posao kako treba po meni i njemu i Karacicu treba dati otkaz. Evo npr. ako selektor U-19 repke mora biti Hrvat zasto onda ne dovesti Dragana Jovica, a ako selektor U-17 mora biti Bosnjak zasto onda ne Amar Osim. Treba njabolje trenere nase drzave postaviti u tim mladjim kategorijama a ne one trenere koji nisu nista napravili u svojoj karijeri.
gdje si ti vidio da nam je desni bek najveca rupa? na livescore-u ili?
gdje sam ja rekao i pisao o nacionalnosti?

Dragan Jović, velika Hrvatina :lol: :lol: ..prvo razmisli kad nešto napišeš :roll:

pitaj ti Amara što ne vodi on U17 ekipu, ajde, ako imaš priliku pitaj ga..joj likova :lol:
kao prvo nije isto biti trener mlađih kategorija i trener seniorskih..

recimo, Karačić je odličan voditelj omladinskih škola, konkretno u Širokom, čovjek zna, hoće i radi, na kraju to pokazuju i rezultati...kad "jedan Široki" pored Sarajeva, Tuzle, Zenice, BL itd itd da ne nabrajam ostale, osvaja u juniorskim ili kadetskim kategorijama..šta ti više treba..bazen od možda 5000 djece napravi igrače, a bazen od 100 000 ne (bubam brojke)!? zapitaš li se ikada?

uostalom koga boli **** koje je trener nacionalnosti u reprezentaciji na kraju..
evo u U17 nema niti jedan iz Širokog, zašto, zato što trenutno nema niti jedan toliko kvalitetan da može igrat, jesam li išta rekao? ne..zaboli me..

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jun 2013, 10:03

Kevin je napisao/la:ne branim Karačića niti me zanima, rezultat je loš do bola i ako on preuzima odgovornost (a valjda treba jer je trener i takav mu je posao) neka dobije otkaz..ali vidjet ćete, doći će drugi a stvari će biti iste,možda i gore..
Branis itekako, al haj nije bitno.

Kazes doce drugi mozda i gori....Mozda, mozda si upravu, ali neko mora preuzeti odgovornost, a u ovom slucaju je izbornik.....I za Tulica su neki govorili isto ovo sto ti govoris, doce drugi losiji, gori bla bla....Ali dodje Jagodic i svi prezadovoljni radom, Tulic je davno trebao dobiti otkaz....

Hocu reci, mozda dodje bolji izbornik od Karacica. Taman i da dodje gori za ovakvav rezultat, mora nekome letiti glava ako mislimo raditi ozbiljno....

Btw. ja nikada nisam prigovarao za igrace iz Sirokog. Juniori su u vrhu Pl, kadeti nisu i samim tim sto su juniori u vrhu, logicno je da ima igraca iz te ekipe.....

vendeta87
Kontakt:

Post Postao/la vendeta87 » 06 jun 2013, 10:03

Kevin je napisao/la:
vendeta87 je napisao/la:Kevin de mi molim te samo objasni zasto narpimjer onaj Marko Odak (Hrvat) iz Zrinjskog nije dobio poziv iako smo svi vidjeli da nam je jucer desni bek bio najveca rupa. Neradi se ovdje o nacionalnosti igraca i trenera nego o kvalitetu istih, kod nas je izgleda vaznije da je neko podoban nego sposoban. I da ti pravo kazem ni selektor U-17 repke neradi svoj posao kako treba po meni i njemu i Karacicu treba dati otkaz. Evo npr. ako selektor U-19 repke mora biti Hrvat zasto onda ne dovesti Dragana Jovica, a ako selektor U-17 mora biti Bosnjak zasto onda ne Amar Osim. Treba njabolje trenere nase drzave postaviti u tim mladjim kategorijama a ne one trenere koji nisu nista napravili u svojoj karijeri.

Dragan Jović, velika Hrvatina :lol: :lol: ..prvo razmisli kad nešto napišeš :roll:

pitaj ti Amara što ne vodi on U17 ekipu, ajde, ako imaš priliku pitaj ga..joj likova :lol:

recimo, Karačić je odličan voditelj omladinskih škola, konkretno u Širokom, čovjek zna, hoće i radi, na kraju to pokazuju i rezultati...kad "jedan Široki" pored Sarajeva, Tuzle, Zenice, BL itd itd da ne nabrajam ostale, osvaja u juniorskim ili kadetskim kategorijama..šta ti više treba..bazen od možda 5000 djece napravi igrače, a bazen od 100 000 ne (bubam brojke)!? zapitaš li se ikada?

uostalom koga boli **** koje je trener nacionalnosti u reprezentaciji na kraju..
evo u U17 nema niti jedan iz Širokog, zašto, zato što trenutno nema niti jedan toliko kvalitetan da može igrat, jesam li išta rekao? ne..zaboli me..
Pa procital ti izvjestaj ovog momka sto je bio na tekmi i pogledali ovaj video izvjestaj. To sa nacionalnostima trenera je ocito bitno nekima iz Saveza jer je tako rasporedjeno, te se to u mom postu nije odnosilo na tebe. Kada kazem da trebajulade reoke voditi najbolji treneru u BIH onda sam takodje mislio ta bi to trebala biti politika saveza. Ja se s tobom slazem da najvecu odgovornost za poraz snose igraci al trener ima komnadnu (neznam kako bi se izrazio na drugi nacin) odgovornost za sve sto se desava sa ekipom. Ovi momci iz U-19 ostavljaju utisak nisu spremni ni psihicki (nedovoljno motivisani i nedisciplinovani ) ni fizicki. Te moram naglasiti da je Karacic izvrsio losu selekciju igraca i to je sve spada u njegovu odgovornost stoga bi bilo moralno da sam podnese ostavku.
Zadnja izmjena: vendeta87, dana/u 06 jun 2013, 10:06, ukupno mijenjano 1 put.

Batko
Kontakt:

Post Postao/la Batko » 06 jun 2013, 10:05

Kevin je napisao/la:

Sa i Ze su na vrhu junioske a i kadetske lige...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.