FK Radnički Lukavac

agalo
Kontakt:

Re: FK Radnički Lukavac

Post Postao/la agalo » 14 feb 2015, 23:46

tema oko finansiranja to cemo kasnije,nije jos za javnost,a sto se tice igre rezultat ekipe i ostalog infrastrukture itd mozemo o tome raspravljati predlagati itd

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 15 feb 2015, 00:03

slika

slika

slika

slika

slika

Par slika sa današnje tekme.Ko bi rek'o da ova Lokomotiva igra u 1.Kantonalnoj.Ima tu pojedinaca, koji bi mjesto i u nasem timu imali.Pogotov' Murselovic, nekadasnji igrac Slobode.
Chelsea F.C.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 feb 2015, 00:25

Jel' to broj 11?
Sunce, behar, trešnje, kraj Neretve hlad
Slušam Mostar Sevdah, igram tavle sad
A u mojoj duši gori isti žar, za Rođene moje i Velež Mostar

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 15 feb 2015, 00:28

Zoom088 je napisao/la:Jel' to broj 11?
Aha.
Chelsea F.C.

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 feb 2015, 00:29

Dobar, dobar :thumbup:

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 feb 2015, 00:33

Kako bi nama ovakav teren dobro dosao na mjestu pomocnog terena. Da se bar onaj mali teren sa plasticnom travom kod srednjih skola stavio na treci teren (najmanji) da bar oni najmanji mogu normalno dodavat i vodit loptu.

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 00:40

logicno je da sve losije ekipe od nas pokazu dosta.recimo visoko je dobilo sarajevo,a sarajevo dobilo partizana.helem nejse.mi smo pokazali da smo najjaca ekipa i najozbiljnija prica.svaka cast i gosku i gorazdu i bratstvu i banovicima i mladosti,ali i sam savez treba da ide u korist radnickog.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 feb 2015, 00:45

agalo je napisao/la:logicno je da sve losije ekipe od nas pokazu dosta.recimo visoko je dobilo sarajevo,a sarajevo dobilo partizana.helem nejse.mi smo pokazali da smo najjaca ekipa i najozbiljnija prica.svaka cast i gosku i gorazdu i bratstvu i banovicima i mladosti,ali i sam savez treba da ide u korist radnickog.
Ti da si u ratu bio umjesto Muniba E. mi bi do Beca dosli :D

agalo
Kontakt:

Post Postao/la agalo » 15 feb 2015, 00:51

nijedna sredina se ne voli kao lukavac kada je u pitanju lokalni tim.mi smo selence za gorazde,a siouxi su za njihove tamo navijace kojekakve delije i za vecinu premierligaskih ekipa.za gabeljane smo sicilija,za banOOvice smo beograd,za gracanicu smo carl cox uzivo,za mladost doboj smo sepultura pred 100.000 ljudi,za jajce i ove ostale smo sto je facebook za dernek.hvala

Penaltik
Kontakt:

Post Postao/la Penaltik » 15 feb 2015, 01:53

:lol: :lol:
Tooooooop Listaaaa Nadrealistaaaaaaa dvaaaaaaa

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 15 feb 2015, 09:47

agalo je napisao/la:nijedna sredina se ne voli kao lukavac kada je u pitanju lokalni tim.mi smo selence za gorazde,a siouxi su za njihove tamo navijace kojekakve delije i za vecinu premierligaskih ekipa.za gabeljane smo sicilija,za banOOvice smo beograd,za gracanicu smo carl cox uzivo,za mladost doboj smo sepultura pred 100.000 ljudi,za jajce i ove ostale smo sto je facebook za dernek.hvala
Sreća pa si ti samo pojedinac koji se sa svojim komentarima konstantno izdvaja od normalnih navijača Radničkog. ;)

Ti prozivaš nešto Banoviće sa tim "OO" i ispade kao da živiš u New Yorku, a ne u BiH i to na desetak kilometara od tog mjesta. :crazy:
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 feb 2015, 10:16

Benjo_AFC86 je napisao/la:
agalo je napisao/la:nijedna sredina se ne voli kao lukavac kada je u pitanju lokalni tim.mi smo selence za gorazde,a siouxi su za njihove tamo navijace kojekakve delije i za vecinu premierligaskih ekipa.za gabeljane smo sicilija,za banOOvice smo beograd,za gracanicu smo carl cox uzivo,za mladost doboj smo sepultura pred 100.000 ljudi,za jajce i ove ostale smo sto je facebook za dernek.hvala
Sreća pa si ti samo pojedinac koji se sa svojim komentarima konstantno izdvaja od normalnih navijača Radničkog. ;)

Ti prozivaš nešto Banoviće sa tim "OO" i ispade kao da živiš u New Yorku, a ne u BiH i to na desetak kilometara od tog mjesta. :crazy:
Slazem se sa tobom u potpunosti jer iz tvog ugla to tako izgleda, ali svi ga mi licno poznajemo i vjerujte da nista lose ne misli,,,kada bi ste ga upoznali i i vi bi ste se smijali,,,on jeste unikatan po svojim stavovima ali nikad zlo i nikad nista lose od njega ne bi dozivjeli,,,sve je ovo jedna vrste sale i on je sam svjestan da to sto govori nije tako, mi ga svi volimo sto je takav i zelimo da ostane takav jer je on nas aga i ja ga ne bih dao ni za serpicu paprika :lol:

turskilukavac
Kontakt:

Post Postao/la turskilukavac » 15 feb 2015, 10:53

Jeli agalo = sale amerika. Ne vidim da moze neko drugi bit

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 feb 2015, 11:03

Treba poruciti savezu ako zele u PL svake druge sedmice pun stadion sa navijacima da podrze Radnicki hehe, a dobrog naseg Agu ko ne zna, to je covjek koji je znao ici na gostujuce utakmice Radnickog sam kad niko drugi nije htio. Veliki Respect za njega, a posebno upravu koja isto tako radi izvrsno svoj posao, sto je i razumljivo ipak su tamo sad pravi istinski navijaci Radnickog...

Zoom088
Kontakt:

Post Postao/la Zoom088 » 15 feb 2015, 11:15

turskilukavac je napisao/la:Jeli agalo = sale amerika. Ne vidim da moze neko drugi bit
Da. Kao sto si ti Rusko Serpica.
Doduse, i Serpica ima smislenije izjave od tvojih.

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 15 feb 2015, 12:40

Volio bih da malo raspravljamo i o infrastrukturi, ulaganju, načine prikupljanja novca.Kad bi se malo angažovali svi, mislim da bi postigli rezultat na tom polju. Ako npr Miričina moze izgradit solidnu tribinu, pa i Poljice od 700 sjedecih mjesta (mozda cak ce biti i natkrivena), onda mi Lukavčani možemo i moramo više po tom pitanju.
Stadion bi trebalo urediti, ukinuti atletsku stazu, sjever unistiti, jug izgraditi novi odmah iza gola i istok isto tako priblizit malo .Na zapadu mozda samo izgraditi jos jednu ovaku kakvu imamo i ispod nje svlacionice sa svim ostalim pratecim objektima.

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 feb 2015, 12:57

To zahtjeva ogromna novcana sredstva kojih mi nemamo, a bilo je price samo da se doda jos jedna zapadna tribina u sklopu postojece i natkrije se komplet sve, ispod bi bile svlacionice, i digla bi se jos istocna tribina samo sredina i na kraju i ona natkrila, staza kao sjever i jug bi ostali isti s tim da bi se sredili. Ako Radnicki izbori PL ove godine morat ce dosta toga uradit po pitanju infrastrukture, ali ovo prvo ce biti vjerovatno dogradnja zapada i istoka kao i natkrivanje sa preko 3 hiljade sjedecih mjesta koliko je minimum u PL.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 feb 2015, 13:01

Scholl je napisao/la:Volio bih da malo raspravljamo i o infrastrukturi, ulaganju, načine prikupljanja novca.Kad bi se malo angažovali svi, mislim da bi postigli rezultat na tom polju. Ako npr Miričina moze izgradit solidnu tribinu, pa i Poljice od 700 sjedecih mjesta (mozda cak ce biti i natkrivena), onda mi Lukavčani možemo i moramo više po tom pitanju.
Stadion bi trebalo urediti, ukinuti atletsku stazu, sjever unistiti, jug izgraditi novi odmah iza gola i istok isto tako priblizit malo .Na zapadu mozda samo izgraditi jos jednu ovaku kakvu imamo i ispod nje svlacionice sa svim ostalim pratecim objektima.
O tome samo mozemo razgovarati i nista vise, nazalost,,,prije svega ja bih plasticnu travu postavio na pomocnom pa onda sve ostalo, mogle bi se pare izvuci iz fondova uefa ,uz dobar projekat ko ima iskustva s tim,naravno uz minimalno ucesce od 30 % vlastitih para ,

Scholl
Kontakt:

Post Postao/la Scholl » 15 feb 2015, 13:04

sodaacm je napisao/la:
Scholl je napisao/la:Volio bih da malo raspravljamo i o infrastrukturi, ulaganju, načine prikupljanja novca.Kad bi se malo angažovali svi, mislim da bi postigli rezultat na tom polju. Ako npr Miričina moze izgradit solidnu tribinu, pa i Poljice od 700 sjedecih mjesta (mozda cak ce biti i natkrivena), onda mi Lukavčani možemo i moramo više po tom pitanju.
O tome samo mozemo razgovarati i nista vise, nazalost,,,prije svega ja bih plasticnu travu postavio na pomocnom pa onda sve ostalo, mogle bi se pare izvuci iz fondova uefa ,uz dobar projekat ko ima iskustva s tim,naravno uz minimalno ucesce od 30 % vlastitih para ,
bas ovakvo razmisljanje i ne da da krenemo, ako se na pocetku predas, nisi nista uradio. naveo sam gore, ako moze Poljice 700, Lukavac MORA 7000 . (kontas) :) (ovo samo da bude neka usporedba, ne bukvalno shvatati)
Slazem se da treba napraviti neki projekat, okivrno vidjeti koliko bi sta kostalo i pocet korak po korak, ne mora se sve odmah zavrsiti.. Slazem se za plasticnu, nasle bi se donacije za to..

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 15 feb 2015, 13:17

Scholl je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:
bas ovakvo razmisljanje i ne da da krenemo, ako se na pocetku predas, nisi nista uradio. naveo sam gore, ako moze Poljice 700, Lukavac MORA 7000 . (kontas) :) (ovo samo da bude neka usporedba, ne bukvalno shvatati)
Slazem se da treba napraviti neki projekat, okivrno vidjeti koliko bi sta kostalo i pocet korak po korak, ne mora se sve odmah zavrsiti.. Slazem se za plasticnu, nasle bi se donacije za to..
Koja ti je to logika ako poljice ima 700 mi trebamo imati 7000? Po cemu taj zakljucak donosis?Da li si ti svjestan da je poljice jedno od najvecih sela u Sjevero istocnoj Bosni( ako se ne varam oko 5000 stanovnika) a Lukavac sam ima oko 15 ooo cirka....i ti kazes tek tako nace se donacije za plasticnu travu , evo ja sam za da se otvori kakav fond za istu i da doniramo koliko ko moze (zeli da da), ja sam spreman volontirati za isti projekat da se pomogne ali opet kazem ljudi besparica je, uzmi olovku i papir i sracunaj kako i sta,,,evo ja sam guglao o toj plastikari i nasao cijenu oko 20 eura po kvadratu, sto ne mora da bude da je to ta cijena pa racunaj koliko ti treba para za to 80X50(povrsina pomocnog od prilike)x 20 eura (cijena )samo da kupis :) Da budem iskren ja bih volio biti 12 u ovoj ligi a uloziti pare u infrastrukturu nego ici u PL sutra

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.