Biće gospođa Zvezda ima da je ,,,,,,,,crvenobijeli je napisao/la:Bas ces povest gospodju na banju

Moderator/ica: GracanicaAA
Biće gospođa Zvezda ima da je ,,,,,,,,crvenobijeli je napisao/la:Bas ces povest gospodju na banju
Pa normalno da trebate uzvratit gostoprimstvo na tribinama treba da je uzivanje,,,,a karanje je na zelenom tepihu,,,i nema nikakve kosti ,,,Radnički je Bratstvo povalio prošle sezone ispraćeni aplauzom i to je to,,,sad što će ispast nije do Bratstva ali za par kola biće,,,,i sa vama ima nekih neraščišćenih računčića iz prošlosti i ako vas Bratstvo uzme a ja se nadam da hoće biće egal,,pa mozemo iz početka,,reddragon001 je napisao/la:nacelnice najjaci si na forumu, pa vidim svadjas se i sa svojim sugradanima a nesto pricas okolo. Lahko je se misu kriti iza nick-a i ljudima gluposti valjat fora je skinuti masku pa prdit kao ti po nasem forumu. To za karanje dzaba pokusajes da bacis kost mi smo u Gracanici dobro docekani tako ce i Gracanlije biti docekane one prave koje vole brastvo a prodane duse nek ne dolaze.
crvenobijeli je napisao/la:Bas ces povest gospodju na banju
Ma tip je lud ko struja,hoce da privuce pozornost na sebe,cuj ima neki nerascicenih racuna,a svi dibro znamo da smo u dobrim odnosima jos od prije,sjecam se kad smo trebali ispast mislim iz 1 kantonalne u 2,brastvo nam pokloni go u 9o minGEC je napisao/la:crvenobijeli je napisao/la:Bas ces povest gospodju na banju![]()
![]()
Hajd za gđu me ne čudi al dogradonačelnik gdje god napiše post ima zagarantovano karanje
Sjećam se poslije rata Kula Gradačac-Gračanica Grin (2:1) vama trebalo za postanka a mi slučajno poveli 0:1 i kad ste vi izjednačili Temin Husarkić vadi loptu iz gola i trči na centar da se izvede i da vi zabijete gol u 90.+3min. i poslije tekme gajbare teretih tuzlakacrvenobijeli je napisao/la:Ma tip je lud ko struja,hoce da privuce pozornost na sebe,cuj ima neki nerascicenih racuna,a svi dibro znamo da smo u dobrim odnosima jos od prije,sjecam se kad smo trebali ispast mislim iz 1 kantonalne u 2,brastvo nam pokloni go u 9o minGEC je napisao/la:crvenobijeli je napisao/la:Bas ces povest gospodju na banju![]()
![]()
Hajd za gđu me ne čudi al dogradonačelnik gdje god napiše post ima zagarantovano karanje
Da bi ostali..al ovaj izgleda juce ostaviio pelena pa misli bit pametan,neide to tako...pozz za sve gracanlije..m
Sad kad vam Bratstvo treba sad bi se roštiljalo,,,a nekad ste znali davit ljude,,,recimo za kravatu i sl,,,,e sad valja tipla ,,,prvo sutra će Metalege dobit,,,a onda budemo vidjeli,,,crvenobijeli je napisao/la:Igraci gracanice se izmicu da nas zabije go,a ovaj naso nesto laprdat,e moj "nacelnice".sreca pa nismo svi isti,ajmo sutra po 3 bobe uzet pa na rostilj na banju sledeci vikend, nek nacelnik povede gospodju necemo joj nista
Iako nije zvijezda , napravice je dragonsi ,poslije siouxa da bude zvijezda i da ima slavunacelnik je napisao/la:Biće gospođa Zvezda ima da je,,,,,,,,crvenobijeli je napisao/la:Bas ces povest gospodju na banju![]()
Daj da je pošaljem tebi,,,da više po Javoru ne zaskakuješ ovce,,,nek ti komšije malo odahnu,,,jasminka je napisao/la:Iako nije zvijezda , napravice je dragonsi ,poslije siouxa da bude zvijezda i da ima slavunacelnik je napisao/la:Biće gospođa Zvezda ima da je,,,,,,,,crvenobijeli je napisao/la:Bas ces povest gospodju na banju![]()
![]()
![]()
Dosta je vise sa ovim !nacelnik je napisao/la: Daj da je pošaljem tebi,,,da više po Javoru ne zaskakuješ ovce,,,nek ti komšije malo odahnu,,,![]()
crvenobijeli je napisao/la:Komsije kako stojite,imal sanse da izjednacite...
Garant je onaj dasa uletio u terencesc4 je napisao/la:Prekid u Gracanici.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Prvo su se siouxi nazabijali , pa onda ovo iz Bratstva,a sada gostovanje na Banji Ilidzinacelnik je napisao/la:crvenobijeli je napisao/la:Komsije kako stojite,imal sanse da izjednacite...![]()
Ti ne kontaš tebi treba nacrtat,,,
![]()
Bratstvo je sinoć u Lukavcu u Hayatu zabilo dva komada,,,
staragarda je napisao/la:Garant je onaj dasa uletio u terencesc4 je napisao/la:Prekid u Gracanici.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Tu se slažem potpuno al' ko je toliko lud da onda ide robijat.. Kada sam pročitao zbog čega je utakmica prekinuta prođe mi kroz glavu ono kad su u Brazilu prošle godine navijači utrčali na teren i raskomadali sudiju, doslovnoGEC je napisao/la:U ovoj ligi treba da padne mrtva glava da bi savez i ostale institucije reagovale.Šta reći ? Koju poruku poslati
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.