pa nije nikad bio nadati se da ce ih oderati sad pa krajem trece ulazi i ostaje u 4 cet.nele-BHF je napisao/la:Nema ga ni početkom drugog poluvremena.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
pa nije nikad bio nadati se da ce ih oderati sad pa krajem trece ulazi i ostaje u 4 cet.nele-BHF je napisao/la:Nema ga ni početkom drugog poluvremena.
lako je biti optimista..evo i od mene....mirzi veceras 20 minuta,ne znam kako, mozda s 3 produzetka!storm_raider je napisao/la:Hump odigrao katastrofalno. Imao jednu serviranu loptu koju je zakucao, a Ersan mu je pogodio sve sto je osutao. Plus sto je fulio 2-3 otvorena suta na 2 metra od kosa. Izgubio je i loptu-dvije.Katastrofalno. Mirza veceras 7 minuta!
eto samo da se upisem posto nema ni mog nicka na spiskuel-fighter je napisao/la:Ima nas jos tu, samo sto ne ucitaje sve nickove...Daj nam Mirzuu!!!
Mnogo je lakse biti pesimista, nego optimista. Mirza uz ovakvog Evansa i Humpa mora dobiti priliku.Adibhf88 je napisao/la:lako je biti optimista..evo i od mene....mirzi veceras 20 minuta,ne znam kako, mozda s 3 produzetka!storm_raider je napisao/la:Hump odigrao katastrofalno. Imao jednu serviranu loptu koju je zakucao, a Ersan mu je pogodio sve sto je osutao. Plus sto je fulio 2-3 otvorena suta na 2 metra od kosa. Izgubio je i loptu-dvije.Katastrofalno. Mirza veceras 7 minuta!
I jos PJ ga podrzava i lagano pljeska rukamastorm_raider je napisao/la:Ne mogu da vjerujem, kakve korake Humphries pravi... Pa da Mirza ovo uradi vise ne bi zaigrao.
Ja ne gledam tekmu stalno i nisam vidio taj detalj, a nebi me cudilo da se i desilo uzimajuci u obzir nacin na koji doticni izvodi slobodna.nele-BHF je napisao/la:Jestel' vi u prvom poluvremenu primjetili airball Evansa sa slobodnog bacanja?Ili sam ja nešto pojeb'o?
Trenutno korisnika/ca: sagitarius i 9 gostiju.