BH klubovi u Europi 23/24

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

PeppermintSA
Kontakt:

Re: BH klubovi u Europi 23/24

Post Postao/la PeppermintSA » 05 okt 2023, 20:43

sretno zrinjski!

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 05 okt 2023, 20:44

Kakav sastav Ville,Martinez na golu,Lenglet i Digne u odbrani,Dendoncer i Tilemans sredina,krila Zaniolo i Bailey..Streljana prava :mrgreen:

Zrinjski koliko vidim sa 3 stopera,neznam da sam ih gledao u tom sistemu.

Jakiru se trese haman stolica u Dinamu :hmmmmm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 okt 2023, 20:47

IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 20:40
akisarajevo92 je napisao/la:
05 okt 2023, 20:35
trenutni roster je egal sa Lensom, Dortmundom i Napolijem koji su se borili ili uzeli titulu prosle sezone u ligama petice

ustvari za klasu su jaci od proslesezonskog Lensa koji je zavrsio bod iza PSG-a
Daj ba Aki mani se budalaština. Napoli bi ih pregazio, Dortmund isto vjerovatno, Lens dobije Arsenala a da ne dobije Villu. Precjenjujete Engleze opasno kao i uvijek.
drugacije se takmiciti u engleskoj ligi sa toliko jakih utakmica u odnosu na ostale + plus dva kupa i daleko zgusnutiji raspored, daleko bi im lakse bilo u svim ostalim ligama osim Spanije, ostajem pri tome da bi se borili za titulu u Ger, Ita i Fra

samo sto naravno tamo (vjerovatno) nikad ne bi imali podlogu da naprave ovakav tim jer ne bi mogli generisati toliki novac
Don't believe the hype.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 okt 2023, 20:49

trenutni roster je egal sa Lensom, Dortmundom i Napolijem koji su se borili ili uzeli titulu prosle sezone u ligama petice

Halalit cea mi, ali ti onda pojma o fudbalu nemas.
Niti jedan medjusobni duel znaci da je neki bolji (kad bi i dobila Villa nabrojane u medjusobnom duelu) niti bi Villa i u snovima bila ispred Napolija, Milana, Intera i vjerovatno i Jiveta u Italiji.
U Spaniji takodjer ni prva 3 mjesta nema sanse. Njemacka isto tako u najboljem slucaju 3. nekom ludom sezonom, jer i tamo imas par extra jakih klubova pored Bayerna i BVB.

Villa je jaka za nase klubove i nase poimanje fudbala i to je to. Francuska cak i nije mjerodavna jer je slaba liga, a i ono kvalitetnije je u dobrom padu (PSG i Lyon).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 okt 2023, 20:52

Beduin je napisao/la:
05 okt 2023, 20:49

Niti jedan medjusobni duel znaci da je neki bolji (kad bi i dobila Villa nabrojane u medjusobnom duelu) niti bi Villa i u snovima bila ispred Napolija, Milana, Intera i vjerovatno i Jiveta u Italiji.
U Spaniji takodjer ni prva 3 mjesta nema sanse. Njemacka isto tako u najboljem slucaju 3. nekom ludom sezonom, jer i tamo imas par extra jakih klubova pored Bayerna i BVB.

Villa je jaka za nase klubove i nase poimanje fudbala i to je to. Francuska cak i nije mjerodavna jer je slaba liga, a i ono kvalitetnije je u dobrom padu (PSG i Lyon).
ma ja nikako, mrtvi Lazio sa onakvim rosterom zavrsi kao 2., pa prije toga Atalanta bila iznad Milana i Juventusa ali Villa ne bi mogla sa ovakvim sastavom

Spaniju sam odmah iskljucio jer ih ne vidim nikako ispred Reala, Barce i Atletica, dok u Njemackoj itekako mogu jer su egal ili jaci od Dortmunda, Leverkusana, Uniona, Gladbacha i slicnih koji zavrsavaju tamo u top 3, 4, a u Francuskoj se svako malo desi losija sezona PSG-a pa timovi kao Montpellier, Lille ili Monaco uzmu titulu
Don't believe the hype.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 okt 2023, 20:55

Sretno Zrinjskom, samo hrabro. :bih:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 okt 2023, 20:55

05 okt 2023, 20:47
IceTea je napisao/la:

Daj ba Aki mani se budalaština. Napoli bi ih pregazio, Dortmund isto vjerovatno, Lens dobije Arsenala a da ne dobije Villu. Precjenjujete Engleze opasno kao i uvijek.
drugacije se takmiciti u engleskoj ligi sa toliko jakih utakmica u odnosu na ostale + plus dva kupa i daleko zgusnutiji raspored, daleko bi im lakse bilo u svim ostalim ligama osim Spanije, ostajem pri tome da bi se borili za titulu u Ger, Ita i Fra

samo sto naravno tamo (vjerovatno) nikad ne bi imali podlogu da naprave ovakav tim jer ne bi mogli generisati toliki novac
Boga mi si me razočarao sa razmišljanjem. Inter je duplo jači od Ville brato za Seriju A, Napoli također, pa i Milan, Juventus. Tu bi mogli sa Romom, Laziom i Atalantom se boriti za to neko četvrto mjesto.

Njemačka nigdje veze. Bayern top 3 ekipa u Evropi i šire svake sezone. Ni jače engleske ekipe im nisu mogle ništa, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Man.Utd. Dortmund vjerujem da bi isto bio ispred, Leipzig također, možda i Leverkusen. I tu bi mogli biti u toj nekoj borbi za poziciju četiri.

Francuska ajd i nekako, iza Pariza da se uguraju na mjesto broj dva. Ma da i tu imaš nekako egal ekipa sa njima, Marseille evo večeras se fino potuče sa Brightonom, Lens dobi Arsenala, Monaco nije loš sigurno. Baš,baš pretjeruješ i precjenjuješ Villu.

Dalje, u Engleskoj onaj energy drink kup niko i ne shvata za ozbiljno, FA svakako zna se ko može samo uzeti (najjači), u ligi eto neka iznenade nekom borbom za LP pa da ih i pohvalimo kako treba.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 05 okt 2023, 20:57

05 okt 2023, 20:52
Beduin je napisao/la:
05 okt 2023, 20:49

ma ja nikako, mrtvi Lazio sa onakvim rosterom zavrsi kao 2., pa prije toga Atalanta bila iznad Milana i Juventusa ali Villa ne bi mogla sa ovakvim sastavom

Spaniju sam odmah iskljucio jer ih ne vidim nikako ispred Reala, Barce i Atletica, dok u Njemackoj itekako mogu jer su egal ili jaci od Dortmunda, Leverkusana, Uniona, Gladbacha i slicnih koji zavrsavaju tamo u top 3, 4, a u Francuskoj se svako malo desi losija sezona PSG-a pa timovi kao Montpellier, Lille ili Monaco uzmu titulu
U 5 sezona bi mozda jednom-dva put zavrsili u top 4 u Italiji. To je neki max, top 4. Uvijek neki tim poklekne, odigra ocajnu sezonu, ali pretjerujes sa rosterom Ville, kao i njihovim igrama. Ne znam na osnovu cega samo taj optimizam.
U Njemackoj nisi spomenuo Leipzig i Freiburg,izuzetno jake ekipe, npr.

Sa druge strane, apomenuo si borbu za titulu pa sam se na to najvise i osvrnuo, jer borba za LP je uvijek moguca kad poslozis fin tim. Ali borba za titulu? Ne zezaj druze.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 okt 2023, 20:59

Btw. Legia ih oduči jedna od fudbala, Njukaš im peticu stavi. :rol:

Trolla nas Aki, jednostavno. :tokralju:
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 05 okt 2023, 21:00

IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 20:55
IceTea je napisao/la:

Boga mi si me razočarao sa razmišljanjem. Inter je duplo jači od Ville brato za Seriju A, Napoli također, pa i Milan, Juventus. Tu bi mogli sa Romom, Laziom i Atalantom se boriti za to neko četvrto mjesto.

Njemačka nigdje veze. Bayern top 3 ekipa u Evropi i šire svake sezone. Ni jače engleske ekipe im nisu mogle ništa, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Man.Utd. Dortmund vjerujem da bi isto bio ispred, Leipzig također, možda i Leverkusen. I tu bi mogli biti u toj nekoj borbi za poziciju četiri.

Francuska ajd i nekako, iza Pariza da se uguraju na mjesto broj dva. Ma da i tu imaš nekako egal ekipa sa njima, Marseille evo večeras se fino potuče sa Brightonom, Lens dobi Arsenala, Monaco nije loš sigurno. Baš,baš pretjeruješ i precjenjuješ Villu.

Dalje, u Engleskoj onaj energy drink kup niko i ne shvata za ozbiljno, FA svakako zna se ko može samo uzeti (najjači), u ligi eto neka iznenade nekom borbom za LP pa da ih i pohvalimo kako treba.
vi gledati neku uzu sliku a ja daleko siru, ne mislim da ih odmah stavis ove sezone i da se bore za titulu, vec kroz 2-3 sezone, desi se losa sezona i Bayernu i PSG-u i velikim timova u Italiji kao prosle sezone i uz sve to tvrdim da bi Villa mogla ili uzeti titulu ili biti na 4-5 bodova od prvog

Dortmund od prosle sezone igracki nije jaci od Aston Ville, Lens nije jaci, Lazio nije jaci, Napoli egal, eto
Don't believe the hype.

BHFreak
Kontakt:

Post Postao/la BHFreak » 05 okt 2023, 21:00

:bih: Sretno Bilbija sretno Zrinjski! :bih:
"Naša zemlja, naša čast, naša lopta - Bosna u srcu, pobjeda u nogama!" - Emir Spahić

moj uzor-S.G
Kontakt:

Post Postao/la moj uzor-S.G » 05 okt 2023, 21:01

Atmosfere majko draga
ZZ

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 okt 2023, 21:02

Kakva atmosfera :salut:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 05 okt 2023, 21:02

Sretno Zrinjski
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 05 okt 2023, 21:03

Sretno villi :bih:
1946-1987

Tempero
Kontakt:

Post Postao/la Tempero » 05 okt 2023, 21:04

Sretno Zrinjski. Dizite nam koefcijent :bih:

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 05 okt 2023, 21:04

Come ' on AV ! :cool:
04.10.2009 !

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 05 okt 2023, 21:04

Jbt valja poslije ovoga za 4 dana igrat sa Slogom iz Doboja
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

IceTea
Kontakt:

Post Postao/la IceTea » 05 okt 2023, 21:06

05 okt 2023, 21:00
IceTea je napisao/la:
05 okt 2023, 20:55

vi gledati neku uzu sliku a ja daleko siru, ne mislim da ih odmah stavis ove sezone i da se bore za titulu, vec kroz 2-3 sezone, desi se losa sezona i Bayernu i PSG-u i velikim timova u Italiji kao prosle sezone i uz sve to tvrdim da bi Villa mogla ili uzeti titulu ili biti na 4-5 bodova od prvog

Dortmund od prosle sezone igracki nije jaci od Aston Ville, Lens nije jaci, Lazio nije jaci, Napoli egal, eto
Gdje se bolan desi Bayernu loša sezona, jesi dobar ti? PSG kad hoće može svakog razmontirat. Ne postoji ta šira slika u kojoj bi oni titulu uzeli negdje. Evo Njukaš se pojačao, lova je tu, dobro igraju, pa što nisu bar kandidati u borbi za titulu u Engleskoj?

Dortmunda prošle sezone prvak Engleske i Evrope dobije u 84' minuti na Etihadu jedva 2-1, gubili do 80'. 0-0 na Westfallenu. Chelsea ih u osmini jedva prođe dalje, možda i nezasluženo.

Lens od prošle sezone ne znam, nisam pratio, ove sezone da,zašto da ne, kad su mogli Topnike dobit mogli bi i Villu. Lazio je egal, Napoli bi ih pojeo. Nemoj dalje Boga ti, pokazuješ neznanje.
𝐒𝐋𝐎𝐁𝐎𝐃𝐀 𝐓𝐔𝐙𝐋𝐀

𝐅𝐔𝐊𝐀𝐑𝐄 𝟏𝟗𝟖𝟕

𝐅𝐑𝐄𝐄 𝐏𝐀𝐋𝐄𝐒𝐓𝐈𝐍𝐄

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 05 okt 2023, 21:07

Pa ko daje posao ovim komentatorima. Idi Eurosong vodi hajvanu
#SuningOUT

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.