& $ " $ за $, " на &. Увјерен ' $ - " "

Moderator/ica: vlakanje
da to je istina,komsija mi je..moram ga pitati koliko ce biti van terenasubzero1981 je napisao/la:Posljednja vijest je da je Grahovac slomio nogu na treningu.
" " је $ & првенстваborac_sampion je napisao/la:da to je istina,komsija mi je..moram ga pitati koliko ce biti van terenasubzero1981 je napisao/la:Posljednja vijest je da je Grahovac slomio nogu na treningu.
javim vam sve u toku danasubzero1981 je napisao/la:da mi je samo znati koji ga je baja skrsio
Ko to toliko tuče sa najavom?borcev_navijac je napisao/la:Sutra prognoziram jedno 10.000 ljudi , vidjecete sta radi dobra najava utakmice
a ove sedmice bas tuku sa najavom
по ' " ? " " " ? " &. " ? по $, ? " на ?. " не & тога % " $ 2-4 $ " $ $ ", него зато $ се " " &.Borčevac je napisao/la:Ko tuče sa najavom, samo radio stanice koliko ja znam.borcev_navijac je napisao/la:Sutra prognoziram jedno 10.000 ljudi , vidjecete sta radi dobra najava utakmice
a ove sedmice bas tuku sa najavom
оно % ' " у " " " је & прогноза, & за сутра " " % /tatamata je napisao/la:Steta za Grahovca...ali dobro mlad je,oporavice se,bice kao s Bilbijom valjda.
Bogami,ja u subotu ocekujem isto bar 8,9 000...Jako bitna za nas utakmica,a pored toga najavljuju je bas cesto.Ko god voli Borac,trebao bi u subotu i srijedu biti na stadionu.Tim bolje sto su oba termina 19 casova,prema tome opravdanja nema.
Ojojoj....BrigateBL je napisao/la:Moram vas razocarati po zadnjem treningu Dzo igra desnog ali nema veze....
Banjalucani (a i ostali) ne bitno za koga navijali na stadion i podrzimo BOrac . Evropa je nikad blize potrebne su nam pobjede na domacem terenu da budemo sigurno
valjda cemo moci bez njegaborac_sampion je napisao/la:Grahovac slomio neku kost u nozi,nezgodno doskocio..van terena mjesec i po
хахаахtatamata je napisao/la:http://www.weather2umbrella.com/7days_forecast.php
Ovdje skroz druga prica...Nadam se da nece biti padavina,posto bi to skroz pokvarilo posjecenost.
Ma to Odović hoće da razigra Džoa, ma nema im pomoći, ako njega naljute, još se sjećam njegovog euro gola, koji je zabio Jedinstvu iz Bihaća..." je napisao/la:хахаахtatamata je napisao/la:http://www.weather2umbrella.com/7days_forecast.php
Ovdje skroz druga prica...Nadam se da nece biti padavina,posto bi to skroz pokvarilo posjecenost.
$ се $ - " ¥ та твоја прогноза а не ова '
![]()
а % се " Граховца, & %, ? % је ту је. А & ? $ ? у ' саставу " је навео $, ? $ ' % " у ?, & " % - Џо " у првој "
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.