#NemaŠanseDaJeOvoNekaNaša
#BrišemZa2Min

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
#KadJeValjalaCijelomSarajevuŠtaFaliDaITebiValjaiVar je napisao/la:a da joj ne znam dio prošlosti, pa da mi se smije npr. raja iz monumenta kad šetamo ljeti.. eee treba mislit
#HamanDaĆeNjegaSviGledatiIzMonumentaZbogNekeKuraveSteph je napisao/la:#KadJeValjalaCijelomSarajevuŠtaFaliDaITebiValjaiVar je napisao/la:a da joj ne znam dio prošlosti, pa da mi se smije npr. raja iz monumenta kad šetamo ljeti.. eee treba mislit
#BitĆe'GuziCarSvakaMuČast'LBJ MVP je napisao/la:#HamanDaĆeNjegaSviGledatiIzMonumentaZbogNekeKuraveSteph je napisao/la:#KadJeValjalaCijelomSarajevuŠtaFaliDaITebiValjaiVar je napisao/la:a da joj ne znam dio prošlosti, pa da mi se smije npr. raja iz monumenta kad šetamo ljeti.. eee treba mislit
#ImamJaSvaštanedim1993 je napisao/la:a i ti vala šta držiš na bukmarku![]()
gio10 je napisao/la:https://www.facebook.com/elvira.tahirovic.7
Evo izgleda da se ova počela prodavati. A nekad je bila drama treba,išla u Petu Gim
Ma Dobroševići su to ->GoodfuckersHigh je napisao/la:Bog zna ko sve je njoj ulje dosad mijenjao.
Gdje dodju ti Dobrosevici?gio10 je napisao/la:Ma Dobroševići su to ->GoodfuckersHigh je napisao/la:Bog zna ko sve je njoj ulje dosad mijenjao.
Trenutno korisnika/ca: AshburtonG, jasmin10 i 20 gostiju.