Tosunovic nece dolazit jer su primarni mladi talentirani momci !KB-TM87 je napisao/la:Odlična ste pojačanja doveli, još ako vam Tosunović dođe...
da i jedini on govori istinu..cccmostarskiplemic je napisao/la:Danas je Ante Vidacak potvrdio na pressici ono sto se zna o "malom" klubu sa Sirokog,nek ih je stid!
Mali klub vas "šije" u svemu osim u pričanju nebuloznih stvarimostarskiplemic je napisao/la:Danas je Ante Vidacak potvrdio na pressici ono sto se zna o "malom" klubu sa Sirokog,nek ih je stid!
Iza cega to imas stajati svega ti, iza lika kojeg prozivate za devastaciju Zrinjskog i pozivate na odlazak vec ohoho? Taj ti vjerodostojan i nesto kao sposoban narocito? Jel mu treba jos stogod?magic je napisao/la:Vidacak je mozda smijesan lik,al ovo sto je izjavio stojim iza svake njegove rijeci,i ja a vjerovatno i svi navijaci zrinjskog...
O cem pricas ti ,ja sam i uvijek cu dolazit na utakmicu u Mostar podrzat svoj Širokimostarskiplemic je napisao/la:Neka ,nek se malo "zaostri" rivalitet,valja radi utakmica u sirokom,mozda "napokon" sirokobrijezani dodju na derby protiv cigana iz mostar!
Kako to mozes sam sebi reci.Evo citam komentare mostarasa a s nekoliko sam ih i pricao i kazu ne mogu smisliti ovog vaseg mozgonju.Kazu sam sebe opravdava,i daje odmah alibi za neuspjeh.Drago mi je da pravi mostarci ne razmisljaju normalno!!!brato je napisao/la:za mene škutori više ne postoje...kako ih nije stid
slušaj brate ja živim u omladinskoj (nemaš ti pojma gdje to) i pun mi je **** vas širokobriježana gdje glumite naše prijatelje a nož nam zabijate gdje god stignete...a to što pričaš da dobijate podršku od nekih mostaraca objesi o rep...znam ja kako raja razmšljaŠB.TRN je napisao/la:Kako to mozes sam sebi reci.Evo citam komentare mostarasa a s nekoliko sam ih i pricao i kazu ne mogu smisliti ovog vaseg mozgonju.Kazu sam sebe opravdava,i daje odmah alibi za neuspjeh.Drago mi je da pravi mostarci ne razmisljaju normalno!!!brato je napisao/la:za mene škutori više ne postoje...kako ih nije stid
nisam ti nikada ni bio ****.brato je napisao/la:škutori zasrali ste naveliko i niste nam više prijatelji....pitajte Miju Jelića zašto
Brato,legendo nemoj ljude generalizirati,Mijo Jelic i njihovi roditelji su se odlucili za suradnju i gotovo,prekrsili su "nepisani" dogovor i to je to,u buducnosti treba raditi na tome da zrinjski bude jos jaci ,bolji i stabilniji!Ovaj momak lani je skupio 20ak nastupa sa 17 godina dok je Barisic zaostao u razvoju i trebat ce mu jos 3,4 godine da bi se ozbiljnije bavio seniorskim nogometom,mozda bi u Zrinjskom lakse izborio minutazu jer u sirokom se placa da igraci igraju ,tipa onaj stricek ili tetak od Pinjuh ,info iz prve ruke da se minutaza placa Miji Jelicu po 10 000 KM,sto mislis kako im je onaj Baćak stao na vrata,pa pijani Maric je za njega klasa,te sto Vareja nije igrao nikako protiv Olimpije,Baka kralj govori,svagdje ima pritisaka da igra ovaj onaj ,ali u Sirokom je to nevjerovatno!brato je napisao/la:škutori zasrali ste naveliko i niste nam više prijatelji....pitajte Miju Jelića zašto
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.