selam alejc momci
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kakav sminkeraj i kako im samo cuci Grbavica.
vala si u pravu brate ovo je vrijeme za pocasnu salvu i razlaz valjda ce nekad biti boljeMocMahale444 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:06Idemo po jednu turu i da zamandalimo vrata birtije do daljnjeg.
![]()
![]()
E plava braco nista od nashalali huso materi.
Naravno, evo iskreno ove sezone je Amar napravio dosta gresaka ali sve su natovarili na lika i on se pogubio.Robust je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:20vala si u pravu brate ovo je vrijeme za pocasnu salvu i razlaz valjda ce nekad biti boljeMocMahale444 je napisao/la: ↑21 nov 2020, 17:06Idemo po jednu turu i da zamandalimo vrata birtije do daljnjeg.
![]()
![]()
E plava braco nista od nashalali huso materi.
![]()
![]()
ispadosmo ja ti i dela vizionari hahaha
al najjace mi je kad dodju ovakvi rezultati prva kafansko pusacka brigada nigdje ih sa glave nema da ti kazu eh nemojte tako treba zbiti redove teska je situacija dusman si ako ne podrzavas ovu upravu a oni se naguze za malu sa mlijekom i dresom
Da da,nemoj zbog atmosfere talasati ,ono kao da atmosfera igraRobust je napisao/la: ↑21 nov 2020, 23:42al najjace mi je kad dodju ovakvi rezultati prva kafansko pusacka brigada nigdje ih sa glave nema da ti kazu eh nemojte tako treba zbiti redove teska je situacija dusman si ako ne podrzavas ovu upravu a oni se naguze za malu sa mlijekom i dresom![]()
![]()
![]()
prosjecni bosnjo jos da im uvale kilo kocke i secera iz onog marsa nosali bi ih na ramenima
svega mi kad mi takav kaze da nisam navijac ja se većim navijacem ne mogu ponositi jer znam da dobro zelim isto tako primjetio sam na slikama lik na istoku bio svaku tekmu **** svima odreda sve od misimovica dok je bio do amara i sad kad je izolacija tekma na zapadu on tu sa amarom hahahahahah ono u usta te ****. m budi dosljedan bindodelinjo je napisao/la: ↑22 nov 2020, 00:02Da da,nemoj zbog atmosfere talasati ,ono kao da atmosfera igraRobust je napisao/la: ↑21 nov 2020, 23:42al najjace mi je kad dodju ovakvi rezultati prva kafansko pusacka brigada nigdje ih sa glave nema da ti kazu eh nemojte tako treba zbiti redove teska je situacija dusman si ako ne podrzavas ovu upravu a oni se naguze za malu sa mlijekom i dresom![]()
![]()
![]()
prosjecni bosnjo jos da im uvale kilo kocke i secera iz onog marsa nosali bi ih na ramenima
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.