FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
i evo kakav se covjek ruga na temi arsenala ... strucnjak je to nemoj tako inace on navija za at. mad. ali posto su oni pusiona ove godine covjek rekreativno navija za barcu(bar se tako mislilo) a izgleda on samo navija kad barca pobjedjujeWolverine je napisao/la:izvini strucnjak. sad ti ne valja jel? kad busi reala valja ha? daj bolan.juzni vjetar! je napisao/la:eto gvardiola pojma nema **** ga svak pique mu igra spica bousqets klocinaaa

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
sacekajte mozda se pojavi Tom Henning Ovreboo,kao prosle godine 

Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
a gdje je real? kup sljiva mozda tako nesto se zove to prestizno takmicenje u kojem vi igrate.solidus je napisao/la:INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
solidus je napisao/la:INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
sta se ti javljas koji k........
gdje ti je real

Por que ? Por que somos los mejores...
OLEEEEEEE INTEEEEEEEEEEEEEERNAZIONAALEEEEEEEEEEEA_d_0 je napisao/la:a gdje je real? kup sljiva mozda tako nesto se zove to prestizno takmicenje u kojem vi igrate.solidus je napisao/la:INTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER
Zadnja izmjena: solidus, dana/u 20 apr 2010, 22:41, ukupno mijenjano 1 put.
Romario druze, je li ono Barca jaca nego prosle sezone?
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Inter iskoristio svoje sanse, vi niste i to je to.
Iduci put moze biti obrnuto

Iduci put moze biti obrnuto

alcoronsolidus je napisao/la:
ALEEEEEEE INTEEEEEEEEEEEEEERNAZIONAALEEEEEEEEEEE

Zasluzena pobjeda Intera,mozda nije bas trebalo biti 2 razlike s obzirom da nisu bas toliko bolji bili,ali eto iskoristili su svoje sanse i pobjedili,ima jos 90 min da se igra treba se nadat 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Pa šta? Real je **** ... ovdje je riječ o Interu i Barci !Wolverine je napisao/la:alcoronsolidus je napisao/la:
Bice bolje - samo polako - ima i dole tekma 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
-
- Kontakt:
ALCORCONWolverine je napisao/la:alcoronsolidus je napisao/la:

★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
nista. samo mislim da se navijaci reala ne bi trebali pojavljivati ovdje i nesto srat, kad znamo gdje su, tacnije gdje nisu.solidus je napisao/la:Pa šta? Real je **** ... ovdje je riječ o Interu i Barci !Wolverine je napisao/la:alcoronsolidus je napisao/la:
- juzni vjetar!
- Kontakt:
ne mogu da vjerujem sto nije igrao krkic ili henry?
Messi bolji od Maradone ? moze vrtit balerine iz Primere i igrace iz smjesnih timova poput Arsenala ili Stutgarta
ali kada dodje pravi protivnik
nadat se da ce u revansu biti bolje 
za vas smo giganti borimo se za 2 trofeja a vi? :l i opet nije mi jasno Zasto Bousqets igra samo smeta !!!

Jel sad Inter drugi najjaci ? ti rece ni blizuizvini strucnjak. sad ti ne valja jel? kad busi reala valja ha? daj bolan.

Kod: Označi sve
i evo kakav se covjek ruga na temi arsenala ... strucnjak je to nemoj tako inace on navija za at. mad. ali posto su oni pusiona ove godine covjek rekreativno navija za barcu(bar se tako mislilo) a izgleda on samo navija kad barca pobjedjuje :P
La liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
-
- Kontakt:
Ja mislim da se Milanisti a pogotovo navijacu Juventusa jedu sad od muke... i ubrzo ce se oglasiti kako je sve ovo zavjera i d aje inter usvari kupio ovu utakmicu xD....
Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
ko ste vi a ko smo mi???? jel ti navijas za at ili barcu??? koliko znam at. zadnju popusio od villareala ... nego zao mi je radi spama a ovakve treba samo na ignorejuzni vjetar! je napisao/la:ne mogu da vjerujem sto nije igrao krkic ili henry?Messi bolji od Maradone ? moze vrtit balerine iz Primere i igrace iz smjesnih timova poput Arsenala ili Stutgarta
ali kada dodje pravi protivnik
nadat se da ce u revansu biti bolje
Jel sad Inter drugi najjaci ? ti rece ni blizuizvini strucnjak. sad ti ne valja jel? kad busi reala valja ha? daj bolan.
za vas smo giganti borimo se za 2 trofeja a vi? :l i opet nije mi jasno Zasto Bousqets igra samo smeta !!!Kod: Označi sve
i evo kakav se covjek ruga na temi arsenala ... strucnjak je to nemoj tako inace on navija za at. mad. ali posto su oni pusiona ove godine covjek rekreativno navija za barcu(bar se tako mislilo) a izgleda on samo navija kad barca pobjedjuje :P

It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ibrahimović se nije vidio, osim onih faulova u napadu. Alves je usr*o svaki mogući napad, pa niti jedan jedini centaršut da uputi, a imao je par dobrih šansi. Puyol, ne znam čemu onaj žuti, ali...Nije mogao ništa Militu, mada, Milito je i u Zaragozi znao namučiti Puyola, tako da...Busquets - stvarno se nije vidio, gubio je duele, predavao lopte Interu. Messi - odlično čuvan, osim onog šuta i pokušaja da se izbori penal u prvom poluvremenu. Maxwell - dobro prvo poluvrijeme, u drugom su golovi padali sa njegove strane. Ipak je više napadački orjentisan nego li Abidal. Xavi - najviše pretrčao, imao 2-3 pasa, no nije imao pomoć od Keite i Busquetsa, te nije imao prostora. Pedro - nisam mogao vjerovati da može onako šprintati, ali razuvjerio me večeras. Pique - nije loš, mada, krivac kod trećeg pogotka(nisam siguran je li Milito u offside-u, ili nije, ali svakako je Piqueova krivica). Sve u svemu, loša partija. Naravno, u posljednjih pola sata Barca je napadala i imala nekoliko sjajnih prilika, no nisu ih iskoristili. Nadam se da će situacija biti drugačija za 8 dana, jer ovako se ne može.
Svaka čast Interu na onakvoj igri, Milito 2 asistencije, Zanetti neprelazan, Lucio i Samuel briljantni, Motta(vidi se da je igrao u Barci, pa je dodavao lopte gostima), Cambiasso solidan(samo zbog one greške kod gola), Sneijder se nije vidio dok nije postigao gol, Pandev je veliko pojačanje, to pokazuje iz utakmice u utakmicu, Maicon od nevidljivog čovjeka, do čovjeka odluke, Eto'o stalna prijetnja....
Svaka čast Interu na onakvoj igri, Milito 2 asistencije, Zanetti neprelazan, Lucio i Samuel briljantni, Motta(vidi se da je igrao u Barci, pa je dodavao lopte gostima), Cambiasso solidan(samo zbog one greške kod gola), Sneijder se nije vidio dok nije postigao gol, Pandev je veliko pojačanje, to pokazuje iz utakmice u utakmicu, Maicon od nevidljivog čovjeka, do čovjeka odluke, Eto'o stalna prijetnja....
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Inter nas je zasluženo odero veceras ,nema šta...taktika presudila gdje je Mourinho veliki majstor.
Imali smo šansi ali nije ušlo i jbg ...nema sad naknadne pameti poslije ovog poraza.
Na kraju Pique igrao špica i propustio dvije prilike
Ne znam šta da kažem sad
...vrlo teško ce biti stići rezultat od 3-1 posebno protiv Intera koji imaju velikog strucnjaka na klupi i koji ce znati postaviti taktiku za revanš.
Imali smo šansi ali nije ušlo i jbg ...nema sad naknadne pameti poslije ovog poraza.
Na kraju Pique igrao špica i propustio dvije prilike

Ne znam šta da kažem sad

"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.