Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United F.C.
I ja vala tacno pocinjem vjerovati da je do Moyesa sve bilo.. Nevjerovatne izjave daje Ed, jednostavno sam 200% siguran da ce doci jos neka igracina na OT.
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Pa, ono nije bilo humano šta je čovjek promašiv'o u toj utakmici.
Inače, Unitedu se isplatio, ako ništa drugo, radi one 19. titule. Bio je najbolji strijelac lige i odigr'o dosta dobru sezonu, iako je na kraju te sezone bio malo zapostavljen, opravdano ili ne. Činjenica je da se prečesto vuče po terenu i to bude iritantno, ali ima i tih genijalnih poteza zbog kojih ga čovjek jednostavno zgotivi.

Inače, Unitedu se isplatio, ako ništa drugo, radi one 19. titule. Bio je najbolji strijelac lige i odigr'o dosta dobru sezonu, iako je na kraju te sezone bio malo zapostavljen, opravdano ili ne. Činjenica je da se prečesto vuče po terenu i to bude iritantno, ali ima i tih genijalnih poteza zbog kojih ga čovjek jednostavno zgotivi.

Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Samo pamtite lijepe trenutke čarobnjaka iz Bugarske. Meni lično jedan od najdražih igrača što je nosio crveni dres. Enormna količina tehnike ga je krasila. Makazice protiv Liverpoola mu zaboraviti neću kao ni onaj dribling kod korner linije. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
cuj ti ovog man utd ima para da potrosi na jednog igraca 80 miliona hahahh
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
http://www.theguardian.com/football/201 ... fer-record" onclick="window.open(this.href);return false;
sta ce ovo biti ili od ovoga biti
sta ce ovo biti ili od ovoga biti

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Kakva legenda!Patrice Evra is in LA at the moment and, earlier today, came to see his former #mufc team-mates. Nice seeing you, Pat!
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best
Jel utakmica za 3 sata ? 

- EmirSioux89
- Kontakt:
Ma treba dovest Di Mariu, Cuadrada, Hummelsa, De Vrija, Vidala.Ma sveeee 

Manchester United!
Na rezultatima pise u pola 5 da se igra.. A kad bolje skontam pametnije mi je sutra skinuti snimak i gledati ko covjek, a ne da se na sabah patim sa streamomBelmin6 je napisao/la:Jel utakmica za 3 sata ?

Ma kako da ne, sve je bilo do Moyesa.Giggsy11 je napisao/la:I ja vala tacno pocinjem vjerovati da je do Moyesa sve bilo.. Nevjerovatne izjave daje Ed, jednostavno sam 200% siguran da ce doci jos neka igracina na OT.

- EmirSioux89
- Kontakt:
Valjda je utakmica 24.7Giggsy11 je napisao/la:Na rezultatima pise u pola 5 da se igra.. A kad bolje skontam pametnije mi je sutra skinuti snimak i gledati ko covjek, a ne da se na sabah patim sa streamomBelmin6 je napisao/la:Jel utakmica za 3 sata ?

Manchester United!
Utakmica NIJE DANAS već SUTRA!
Jok, danas tekma.LvG je napisao/la:Utakmica NIJE DANAS već SUTRA!

- EmirSioux89
- Kontakt:
Ajd nemoj nam govorit rezultat, da mi sto nam je 24. utakmica mozemo pogledat, a da nam bude zanimljivije..Belmin6 je napisao/la:Jok, danas tekma.LvG je napisao/la:Utakmica NIJE DANAS već SUTRA!

Manchester United!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
iza sabaha mozemo ocekivat pocetni sastavBelmin6 je napisao/la:Jok, danas tekma.LvG je napisao/la:Utakmica NIJE DANAS već SUTRA!

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
[youtube][/youtube]
Joj kad se sjetim ovog
Joj kad se sjetim ovog

[youtube][/youtube]
Dimitar doktor
Dimitar doktor

"If you can't support us when we lose, don't support us when we win."
VFC & MUFC
VFC & MUFC
- EmirSioux89
- Kontakt:
- EmirSioux89
- Kontakt:
MEDIJI PIŠU:
Goal.com: Trener Uniteda Louis van Gaal dobio je zeleno svjetlo za pregovore sa Juventusovim Arturom Vidalom. Holanđanin je veliki ljubitelj ovog fudbalera, a pokušao ga je dovesti i u Bayern 2011. Tada nije uspio, a kako piše ovaj portal 42 000 000 funti biće dovoljna da Juventus pusti Čileanskog veznjaka.
Daily Star: Manchester United je na adresu Fiorentine poslao ponudu vrijednu 29 000 000 funti za njihovog krilnog igrača Juana Quadrada. Dvadesetšestogodišnjak je prošle sezone postigao 15 golova za svoj klub, a bio je impresivan i na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.
Daily Star: Poslije Bebea, Buttnera i Evre pred izlaznim vratima iz kluba su još: Anderson, Javier Hernandez, Wilfried Zaha, Nani, Tom Cleverley i Chris Smalling. Ako je vjerovati ovom listu Lous van Gaal na njih neće računati iduće sezone.
The Guardian: Jurgen Klopp (o odlasku Hummelsa u United): "Mogu sve da vas uvjerim kako ova dva igrača ne idu nigdje, Marco i Mats će igrati za nas i naredne sezone. O čemu mi pričamo danas? Mats u Manchester United? Za koliko? 20 miliona eura? Za te novce možete slobodno da zaboravite to!"
Goal.com: Trener Uniteda Louis van Gaal dobio je zeleno svjetlo za pregovore sa Juventusovim Arturom Vidalom. Holanđanin je veliki ljubitelj ovog fudbalera, a pokušao ga je dovesti i u Bayern 2011. Tada nije uspio, a kako piše ovaj portal 42 000 000 funti biće dovoljna da Juventus pusti Čileanskog veznjaka.
Daily Star: Manchester United je na adresu Fiorentine poslao ponudu vrijednu 29 000 000 funti za njihovog krilnog igrača Juana Quadrada. Dvadesetšestogodišnjak je prošle sezone postigao 15 golova za svoj klub, a bio je impresivan i na nedavno završenom Svjetskom prvenstvu.
Daily Star: Poslije Bebea, Buttnera i Evre pred izlaznim vratima iz kluba su još: Anderson, Javier Hernandez, Wilfried Zaha, Nani, Tom Cleverley i Chris Smalling. Ako je vjerovati ovom listu Lous van Gaal na njih neće računati iduće sezone.
The Guardian: Jurgen Klopp (o odlasku Hummelsa u United): "Mogu sve da vas uvjerim kako ova dva igrača ne idu nigdje, Marco i Mats će igrati za nas i naredne sezone. O čemu mi pričamo danas? Mats u Manchester United? Za koliko? 20 miliona eura? Za te novce možete slobodno da zaboravite to!"
Manchester United!
[youtube][/youtube]
što se neko voli
što se neko voli

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.