al kad karic pade u onoj zadnjoj minuti ja vec zamisljam onu sliku kad je petric branio za basel i skinuo penal, ssamo je meni u mislila svraka bio na golu

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ima jos do tog, ova tekma na Kosevu ce biti kljucna, sve sto napravimo za tih 90 minuta u vjerovatno paklenoj atmosferi napravili smo. ici u Izrael i nedaj Boze ganjati rezultati je nemoguca misija. Zato svi u napad 28.7.11 i nebo je uz Vas!rossoner je napisao/la:Iz rubrike "Da li ste znali ?":
Na ovom stadionu je Željezničar prošle godine doživio težak poraz od 5:0. Ove godine smo ponovo voljom žrijeba pozvani da mu budemo gosti a on naš domaćin. Isti stadion koriste Maccabi Tel-Aviv i Hapoel Tel-Aviv. To je taj gradski stadion na kojem ćemo ako Bog da osvetiti prošlogodišnji poraz.
Željo vs Bloomfield Stadium - REVANŠ !
vjerovatno oko 3.7 ili 3.3, ne znam ni ja tacno.amer_zeljoo je napisao/la:samo 1 pitanje xd koliki nam je sada koeficijent?
to ko medunjanin nije igrac pa sam bi prosao nase ekipe , druze al nebitno cestitam i sretno .nidi je napisao/la:**** macabi ako je medunjanin jedan od glavnih igrača,kad je izvlačenje za 4.pretkolo
Čim kod njih igra Medunjanin, to znači da ne igraju onako ekplozivno i brzo kao Hapoel... To mi prvo pada u oči.kalimero je napisao/la:Svaka cast momcima stvarno kapa do poda..
Uz Borac smo dobili najtezeg protivnika i skoro niko nam nije davao sanse,a mi smo pokazali snagu i kvalitet,te zasluzeno idemo dalje.
Makabi je bolji od Serifa,ali nije nepobjediv.Gledao sam prvo poluvrijeme Hazar-Makabi i domacin je bio puno bolji uz tri cista zicera.U prvom mecu su postigli vise sretne nego spretne golove tako da su se poprilicno namucili sa Hazarom.Utakmice Borca prikazuju da nisu bauk.Prosle sezone su zaostajali i 20 bodova za Haifom i neugodnim Hapoelomtu sezonu su zavrsili s juniorima,al' tek nakon sto su sve sanse izgubili za prva dva mjesta.Kvalitete Hapoela sigurno nisu
![]()
Medunjanin i Kolauti su prve zvijezda posebno Haris koji igra u zivotnoj formi.Odbrana im nije nesto puno su grijesili po onome sto sam ja vidio protiv Hazara.
Jesu nas opet kuglice pogledale to je cudo.Gledam sad Alesund prosao uvijek pozeljni skandinavci,Gomel isto tako tanak,al' eto i da nismo bili nosioci ne bi mogli ici na gore![]()
SAMO HRABRO I PONOSNO pa sta bude mi smo svoje vec uradili.
Naprijed PLAVI!
DOBIJAMO MAKABIJA I ONDA NEKO IZ LIGE PETICEtm8782 je napisao/la:Momci su premasili moja ocekivanja, jos uvijek sam pod utiskom uhhhhh. Kako je lijepa vecer. Momci hvala vam jos jednom, a Maccabi...ma ko ih...nek bude sta bude, samo srce na teren.
28.7 i 11.8Sirenje je napisao/la:Kad je trece pretkolo?
Trenutno korisnika/ca: Paromlinac i 12 gostiju.