Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

huthut
Kontakt:

Re: Manchester United F.C.

Post Postao/la huthut » 22 jul 2014, 19:05

nedim93 je napisao/la:jel ovo paranoja il me oči varaju ?
ako misliš na mene oči te varaju, iako bi i ja volio da čujem epilog one dogovarane tuče samo da znam da li se ko od germana pojavio. Poznavajući njihov mentalit sigurno nije, iako bi volio da je na Klareu napravio 4 stepena dominacije :D
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 22 jul 2014, 19:32

Barcelona već dugo pokušava dovesti Cuadrada u svoje redove, ali do konkretnog dogovora s ekipom Fiorentine nije došlo.

Na kraju bi Katalonci mogli ostati bez planiranog pojačanja. Ekipa Manchester Uniteda ponudila je italijanskom klubu 35 miliona eura za Cuadrada, koji bi tako mogao karijeru nastaviti na Old Traffordu.

United će u narednoj sezoni imati potpuno drugačiju ekipu u odnosu na prethodnih nekoliko godina, a Cuadrado bi sasvim sigurno bio pravo pojačanje za Crvene đavole. :cool:

Dali ce se ovo realizovat ostaje da vidimo ;)
04.10.2009 !!

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 22 jul 2014, 19:35

sarajlija je napisao/la:Barcelona već dugo pokušava dovesti Cuadrada u svoje redove, ali do konkretnog dogovora s ekipom Fiorentine nije došlo.

Na kraju bi Katalonci mogli ostati bez planiranog pojačanja. Ekipa Manchester Uniteda ponudila je italijanskom klubu 35 miliona eura za Cuadrada, koji bi tako mogao karijeru nastaviti na Old Traffordu.

United će u narednoj sezoni imati potpuno drugačiju ekipu u odnosu na prethodnih nekoliko godina, a Cuadrado bi sasvim sigurno bio pravo pojačanje za Crvene đavole. :cool:

Dali ce se ovo realizovat ostaje da vidimo ;)
Cuardado je bolji od svih naših krila zajedno, cijena je dobra, tako da bi bio prezadovoljan da se nađe u našim redovima.
Hajde Ede obraduj nas :pray: :pray:
If you'd given me the choice of going out and beating four men and smashing a goal in from thirty yards against Liverpool or going to bed with Miss World, it would have been a difficult choice. Luckily, I had both.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Manchester United F.C.

Post Postao/la brazzo » 22 jul 2014, 19:36

Huthut nazalost morat cu/cemo ipak gledat u highlitsima.

A Cuardado bi bio samo takav izbor pored Reussa jedino razumno pojacanje samo ih prelomit sa Nanijem posto Andersona nisu 'popusili' :lol:

Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

huthut
Kontakt:

Post Postao/la huthut » 22 jul 2014, 19:39

brazzo je napisao/la:Huthut nazalost morat cu/cemo ipak gledat u highlitsima.

A Cuardado bi bio samo takav izbor pored Reussa jedino razumno pojacanje samo ih prelomit sa Nanijem posto Andersona nisu 'popusili' :lol:

Ako ništa valjda će biti kakav snimak sutra da se skine, a što se tiče Andersona bolje ćemo proći ako ga budemo prodavali na kilu :D

Giggsy11
Kontakt:

Post Postao/la Giggsy11 » 22 jul 2014, 19:47

Ne mogu da vjerujem da neko za Berbu moze da kaze da je flop i propali transfer.. Nije opravdao sav novac ulozen u njega, ali nije bio ni flop. A i ona 3 gola protiv Liverpoola su nesto sto se ne zaboravlja.
'Kad bih morao birati između driblanja petorice Liverpoolovih igrača i gola sa trideset metara na Anfieldu i spavanja s Miss svijeta bio bi to jako težak izbor. Nasreću ja sam učinio oboje.“ - George Best

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 22 jul 2014, 20:28

Giggsy11 je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da neko za Berbu moze da kaze da je flop i propali transfer.. Nije opravdao sav novac ulozen u njega, ali nije bio ni flop. A i ona 3 gola protiv Liverpoola su nesto sto se ne zaboravlja.
ne flop vec flopcina..za upola vece novce doveden da bude ono sto je nekad bio Ruud al on to nije bio u stanju ni na igrici napravit.. Grdne su tu pare spucane ali ajde zanemarit tu cinjenicu on je mogao biti golgeter (zna baratat s loptom ali sa onakvim mentalitetom i igrom nema sanse.. najsporiji napadac kojeg sam ocima gledao a da igra u vrhunskom klubu. Uostalom cinjenica da je zavrsio poslihe nas u Fulhamu ti mnogo govori..

Huthut :lol: sa njegovim transferom cemo navuc gnjev fast food lobija.. ima da udare reket Gaalu jos ce i zaigrat sl sezone :)

It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

PhoenixFire
Kontakt:

Post Postao/la PhoenixFire » 22 jul 2014, 21:16

Vidim da momak iza nicka Vidic lupeta oko Berbatova. Pa čovjek je praktički sam osvojio ligu dvije i jedanajste i sad se nađe on da govori pejorativno o nekom tamo Bugarinu. Taj Bugarin je tehnički maestralan igrač bio što je mnogo puta kroz karijeru pokazao od Bayera, Tottenhama i naravno Manchestera. Šta je trebao sam izdominirati Ligu prvaka da bi ga cijenio...? Netko je spomenuo Chicarita. Taj momamk ne može u istu sentenciju sa Dimitrijem. Oni razboriti znaju zašto.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 22 jul 2014, 21:44

PhoenixFire je napisao/la:Vidim da momak iza nicka Vidic lupeta oko Berbatova. Pa čovjek je praktički sam osvojio ligu dvije i jedanajste i sad se nađe on da govori pejorativno o nekom tamo Bugarinu. Taj Bugarin je tehnički maestralan igrač bio što je mnogo puta kroz karijeru pokazao od Bayera, Tottenhama i naravno Manchestera. Šta je trebao sam izdominirati Ligu prvaka da bi ga cijenio...? Netko je spomenuo Chicarita. Taj momamk ne može u istu sentenciju sa Dimitrijem. Oni razboriti znaju zašto.
Berba po meni jedan od najvećih tehničara na svijetu, ako ne i najbolji. Vjreujem da je to mnogiam smiješno, ali svako kome je to smiješno ne zna šta je tehnika u fudbalu :D Osim toga ima njuh za go i da slažem se da Chicha ne može zajedno s njim u rečenicu.

Još mi nikako nije jasno zašto ga je Fergie pred kraj sezone 'isključio' iz tima one sezone i što nije barem na klupi bio u finalu Lige Prvaka :D

:tokralju: :tokralju: :tokralju: Berba

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 22 jul 2014, 21:51

Manchester United have made an offer of €35m for Juan Cuadrado. But, Fiorentina has demanded €40m.

:kralj:
Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

OfficialAgent
Kontakt:

Post Postao/la OfficialAgent » 22 jul 2014, 21:56

i za ove sto pisu da je utakmica veceras varaju se

Van Gaal: “To work as a manager for Manchester United, the biggest club in the world, makes me very proud.This club has big ambitions; I too have big ambitions. Together I’m sure we will make history.”

R3dDevil
Kontakt:

Post Postao/la R3dDevil » 22 jul 2014, 22:23

slika

Nisu losi :salut:
''The world is an illusion.Nothing is true everything is permitted''
--OKC Thunder <3--
--Manchester United <3--
--Kevin Durant MVP--

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 jul 2014, 23:35

R3dDevil je napisao/la:slika

Nisu losi :salut:
odlicni
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 jul 2014, 23:41

[youtube][/youtube]
uzivajte :D
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 22 jul 2014, 23:44

FCUM je napisao/la:[youtube][/youtube]
uzivajte :D
:urnebes: kuknjava sad ce prvenstvo nece biti ovakvih utakmica,,sve ce biti teske,,
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 23 jul 2014, 00:09

OfficialAgent je napisao/la:Manchester United have made an offer of €35m for Juan Cuadrado. But, Fiorentina has demanded €40m.

:pray:
Manchester United!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 jul 2014, 00:25

Dobar je Berba bio, ali ga je ono polufinale FA kupa otjeralo iz Uniteda. Ondje je Fergusonu prekipilo :mrgreen:

Je.biga, iako tehnički sjajan, ponekad se činilo da mu je baš lijeno igrati i da je mislima negdje daleko, čudan lik. U svakom slučaju nema govora o flopu.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jul 2014, 00:35

MoR je napisao/la:Dobar je Berba bio, ali ga je ono polufinale FA kupa otjeralo iz Uniteda. Ondje je Fergusonu prekipilo :mrgreen:

Je.biga, iako tehnički sjajan, ponekad se činilo da mu je baš lijeno igrati i da je mislima negdje daleko, čudan lik. U svakom slučaju nema govora o flopu.
Bas ovo..U vecini slucajeva je djelovao kao da mu je mrsko zivjeti,a pogotovo igrati..
Jel ono u polufinalu FA cupa protiv Citya par zicera promašio,jel to ta utakmica bila?

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 23 jul 2014, 00:40

Ma jaštaje, promašio bogaoca, nemoguće stvari, a onda Scholes crveni i to je bilo to.

Narin
Kontakt:

Post Postao/la Narin » 23 jul 2014, 00:48

MoR je napisao/la:Ma jaštaje, promašio bogaoca, nemoguće stvari, a onda Scholes crveni i to je bilo to.
I mislim da nam je Toure presudio,sjecam se na pocetku samom,4,5 minuta,izasao jedan na jedan i sutao u Harta,tad me iznervirao bio samo tako,al tesko se moze reci da je flop,nema sanse..

Sto se tice ovog Cuardada,dobar je igrac,ako su spremni dati tolike pare,ja nemam nista protiv..Ove izjave Woodwarda djeluju optimisticno,al i prosle sezone je govorio slicno,pa nismo nikog dobrog doveli..Doduse mozda je to do Moyesa i njegovih nerealnih meta bilo,vidjet cemo..

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.