Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
probaj na manji ulog ne gubis nista, al pripazi da se ne igraju dvije u seriji po našem vremenu jedna u 01 a druga u 23 npr takođe uplati a ako prođe odma reinvestiraj paregonzales je napisao/la:Ima jedna utakmica (Argentinska košarka) dva puta može se igrati jedan te isti par. Hoće li biti kv.1 ako se uplati.
WWIN
vidi bas ima, ne bi trebala biti kvota 1, stavili su ga na dva razlicita broja, smakece oni to brzogonzales je napisao/la:Ima jedna utakmica (Argentinska košarka) dva puta može se igrati jedan te isti par. Hoće li biti kv.1 ako se uplati.
WWIN
eh toj vec seks probaj na manji ulog uceraj mu...gonzales je napisao/la:Na ponudi im jedan te isti par 2 puta. U 2:30 počinje.
Ako bude kvota 1 (što mislim da će i uraditi za jednu tu utakmicu) onda idem u minus. Mislio sam uplatiti 2x 1 i 2x 2 imao bi siguran dobitak. Ovako neznam šta bi.
Uzeti kpbreskva je napisao/la:Ne bi me čudilo kad bi oni znali da će tu doć X i da ti nećeš poduprijeti sa dvoznakom i onda dođe X e yebo mater što bi u životu odigrao kladionicu.
Bila je srpska kosarka isto tako jednom i to dva para po dva puta i ja sam odigrao,i samo su mi jednu tekmu priznali,druga tj ta ista je isla na kvotu 1 tako da ces uci u minus i nemoj to dzaba raditi..gonzales je napisao/la:Na ponudi im jedan te isti par 2 puta. U 2:30 počinje.
Ako bude kvota 1 (što mislim da će i uraditi za jednu tu utakmicu) onda idem u minus. Mislio sam uplatiti 2x 1 i 2x 2 imao bi siguran dobitak. Ovako neznam šta bi.
breskva je napisao/la:Hajde Sousa!
Enemy00 je napisao/la:breskva je napisao/la:Hajde Sousa!
Sousa vise puta zijanio servis nego bilo koja zena.
Kako se ovo moze smatrati igracem
breskva je napisao/la:Enemy00 je napisao/la:breskva je napisao/la:Hajde Sousa!
Sousa vise puta zijanio servis nego bilo koja zena.
Kako se ovo moze smatrati igracem
Znam yebo mater svoju, vodi 5-3 i sve zijani do 5-6 i uzme brejk za TB i sad će tu popušit!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.