Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Sve je to ljepo a ko ce mu dati to zemljiste besplatno negdje u Tuzli i odakle njemu tih 20. miliona necega, koji su to partneri, plan, neka buducnost.
Ljepa nasa Grbavica i uprava, svake godine pomalo i lagano treca kategorija, ove price sve odjednom, neka igra miliona su za mnogo vece klubove i bogatije ljude ozbiljna tema a ne za Azmira, Slogu iz nekog Hana i generalno BiH.
Ljepa nasa Grbavica i uprava, svake godine pomalo i lagano treca kategorija, ove price sve odjednom, neka igra miliona su za mnogo vece klubove i bogatije ljude ozbiljna tema a ne za Azmira, Slogu iz nekog Hana i generalno BiH.
- Zeljeznicar -
Ne treba mu niko, čovjek ima pare, a zemljište mu treba čisto da bi se ubrzao urbanizam i administracija, jer državna zemljišta sa sobom nose određene pogodnosti.
Nema potrebe da sa podsmijehom gledaš na ovakvo razmišljanje Husića, neće Grbavicu niko odnijeti ako on napravi stadion. Ja mu želim svu sreću i da napravi odličan stadion.
Nema potrebe da sa podsmijehom gledaš na ovakvo razmišljanje Husića, neće Grbavicu niko odnijeti ako on napravi stadion. Ja mu želim svu sreću i da napravi odličan stadion.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
azmir dnevno zaradjuje preko 200 000 dolara i sigurno moze uraditi ovo sto najavljuje.
Cime se bavi pa toliko okrene?TobeYarabi je napisao/la:azmir dnevno zaradjuje preko 200 000 dolara i sigurno moze uraditi ovo sto najavljuje.
- TobeYarabi
- Kontakt:
transportom, osnivac je i vlasnik firme u usa koja broji preko 100 sleperasretan123 je napisao/la:Cime se bavi pa toliko okrene?TobeYarabi je napisao/la:azmir dnevno zaradjuje preko 200 000 dolara i sigurno moze uraditi ovo sto najavljuje.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Dok je bio u Slobodi, obecao je napraviti stadion od 50 miliona ukoliko mu grad Tuzla izadje u susret
@TobeYarabi
imas jednu nulu viska
@TobeYarabi
imas jednu nulu viska
Zadnja izmjena: akisarajevo92, dana/u 22 sep 2017, 23:27, ukupno mijenjano 2 puta.
Don't believe the hype.
Transport, špedicija, nafta, 150 zaposlenih... mislim da ima ugovor sa UPS-om, a pokrenuo je i obuku za rad na teškim mašinama i država mu šalje radnike na prekvalifikacije.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
nije nula viska druze, ali umjesto dvojke je trebao biti kec 100 000akisarajevo92 je napisao/la:Dok je bio u Slobodi, obecao je napraviti stadion od 50 miliona ukoliko mu grad Tuzla izadje u susret
@TobeYarabi
imas jednu nulu viska
@virto; ima vise od 150 zaposlenih, blizu 200
Novac koji bi inače išao na porez, po tom njihovom nekom zakonu, ako ulaže u razvoj u drugu državu u sport između ostalog, ne plaća tamo, tako da nije na nekom velikom gubitku (za njegove standarde barem, hehe).
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- akisarajevo92
- Kontakt:
kada je prosle godine gostovao u nekoj emisiji nakon one afere "punac", sjecam se da je rekao da njemu "tih 20 000 maraka" nije problem jer toliko zaradi za jedan dan u SAD-u
Don't believe the hype.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Plus sto je prije par mjeseci u tz kupio parcelu za par miliona i to na odličnoj lokaciji gdje ce pravit SPO,k u r c e v e-palceve.... Znaci,bio tender.... prijavilo se par firmi....ovi milion,ovi dva ....on poslao covjeka sa telefonom na tender i prekuco sa ponudomVirtu4l je napisao/la:Transport, špedicija, nafta, 150 zaposlenih... mislim da ima ugovor sa UPS-om, a pokrenuo je i obuku za rad na teškim mašinama i država mu šalje radnike na prekvalifikacije.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Vrlo vjerovatno, ovaj intervju koji sam ja čitao je star 2-3 godine.TobeYarabi je napisao/la:@virto; ima vise od 150 zaposlenih, blizu 200
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- TobeYarabi
- Kontakt:
upravo towobly92 je napisao/la:Novac koji bi inače išao na porez, po tom njihovom nekom zakonu, ako ulaže u razvoj u drugu državu u sport između ostalog, ne plaća tamo, tako da nije na nekom velikom gubitku (za njegove standarde barem, hehe).

vjerovatno je mislio na neto zaraduakisarajevo92 je napisao/la:kada je prosle godine gostovao u nekoj emisiji nakon one afere "punac", sjecam se da je rekao da njemu "tih 20 000 maraka" nije problem jer toliko zaradi za jedan dan u SAD-u
Baš bih volio pročitati zakon koji omogućava takve poreske olakšice. Jasno mi je za domaće investicije, to je normalna praksa, ali mislim da 'overseas tax break' važi samo kada se finansiraju humanitarni projekti (charitable giving tax deduction).wobly92 je napisao/la:Novac koji bi inače išao na porez, po tom njihovom nekom zakonu, ako ulaže u razvoj u drugu državu u sport između ostalog, ne plaća tamo, tako da nije na nekom velikom gubitku (za njegove standarde barem, hehe).
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Grupa D : Barcelona, Manchester City, Porto, Tuzla City Simin Han.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
To je bila prica na koju su neki nasjeli....kao,ulaze Husic ne zato sto voli Slobodu nego zbog poreza...smijesno....nema nista od toga da imas olakšice zbog ulaganja u druge zemlje...Virtu4l je napisao/la:Baš bih volio pročitati zakon koji omogućava takve poreske olakšice. Jasno mi je za domaće investicije, to je normalna praksa, ali mislim da 'overseas tax break' važi samo kada se finansiraju humanitarni projekti (charitable giving tax deduction).wobly92 je napisao/la:Novac koji bi inače išao na porez, po tom njihovom nekom zakonu, ako ulaže u razvoj u drugu državu u sport između ostalog, ne plaća tamo, tako da nije na nekom velikom gubitku (za njegove standarde barem, hehe).
Ne postoje. Da ako ulaze u Americi.Virtu4l je napisao/la:Baš bih volio pročitati zakon koji omogućava takve poreske olakšice. Jasno mi je za domaće investicije, to je normalna praksa, ali mislim da 'overseas tax break' važi samo kada se finansiraju humanitarni projekti (charitable giving tax deduction).wobly92 je napisao/la:Novac koji bi inače išao na porez, po tom njihovom nekom zakonu, ako ulaže u razvoj u drugu državu u sport između ostalog, ne plaća tamo, tako da nije na nekom velikom gubitku (za njegove standarde barem, hehe).
Ali ima jedan intervju gdje neigra ovo i kaze ne bi Amerika bila sto jeste da tako poklanja. Za sve zivo placa porez.
Ako ulaze u Americi ima neke pogodnosti.
Ulaganja ovdje u Slogu ili Slobodu samo su cejf. Ima se moze se.
FK Sloboda Tuzla
Garda, solinas, ipak ima olakšica što se tiče poreza s ovakvim ulaganjima...vjerujte mi, ne pričam bezveze
@sekretar veoma originalno, kradeš komentare s klixa.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- TobeYarabi
- Kontakt:
ima olaksice za sav novac koji prijavi kao donaciju/pomoc.. 100% provjereno
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Momak koji zivi u Americi 20 godinaa Slobodas je i pise ovdje na forumu je bar 3 puta objasnjavao da je to nebuloza cista....imaju olakšice ali ako ulazes u SAD....e sad....ako znas bolje od njega,jbj ga....nisam rekao to jawobly92 je napisao/la:Garda, solinas, ipak ima olakšica što se tiče poreza s ovakvim ulaganjima...vjerujte mi, ne pričam bezveze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.