Da se ne zezneš, utakmica nije sutra ujutro, već sa noći 23. na 24.R3dDevil je napisao/la:Valja bit budan do 5

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Da se ne zezneš, utakmica nije sutra ujutro, već sa noći 23. na 24.R3dDevil je napisao/la:Valja bit budan do 5
pa druze evo primjer, djevojka ti ruzna ko grob a tebi lijepa i draga.ne moze te niko ubjedit da je ona ruzna.pa skontaj kakve veze ima sto je neko nekom osobno drag...meni je dzeko bolji od aguera zato sto mi je ostobno drag.Belmin6 je napisao/la:Kakve to veze ima ako kaže da mu je Berba osobno drag igrac ?
izvini jarane Berba je najbolji igrac na svijetu sto je covjecanstvo moglo da ima.zadovljan?OnlyUnited je napisao/la:Vidic druze lupas i to opasno..
Ja gledam na rezultatima, tekma sutra ujutro u 5.LvG je napisao/la:Da se ne zezneš, utakmica nije sutra ujutro, već sa noći 23. na 24.R3dDevil je napisao/la:Valja bit budan do 5
Druže, to kod tebe se zove subjektivnost. Ako je meni cura ružna kao grob, a ja mislim da je lijepa to je mišljenje subjektivno. Ali uzeo si bezveze nacin za objasniti ovaj slucaj, jer smo svi lijepi na svoj nacin, i cure i momci.vidic je napisao/la:pa druze evo primjer, djevojka ti ruzna ko grob a tebi lijepa i draga.ne moze te niko ubjedit da je ona ruzna.pa skontaj kakve veze ima sto je neko nekom osobno drag...meni je dzeko bolji od aguera zato sto mi je ostobno drag.
Utakmica je 24. prema http://www.manutd.com/en/Tour-2014/Fixtures.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;Belmin6 je napisao/la: Ja gledam na rezultatima, tekma sutra ujutro u 5.![]()
Ma spavaj ti i sutra, pripremne tekme samo nazivciraju covjeka. Obicno se nema sta vidjeti, pogotovo bez glavnih igraca...Belmin6 je napisao/la:Znaci veceras da spavam ?
Pazi Makede kod proslave treceg golaBelmin6 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa meni je samo ovo dosta, da je dao samo ova tri gola, meni bi bio Bog napada.
Ma kakvi, mora se to gledati. Jedva sam i ovo docekao, pogotovo želim da vidim kad im Galonja bude yebavao mater s klupe.ackeey je napisao/la:Ma spavaj ti i sutra, pripremne tekme samo nazivciraju covjeka. Obicno se nema sta vidjeti, pogotovo bez glavnih igraca...Belmin6 je napisao/la:Znaci veceras da spavam ?
sa kakvim timom smo mi osvajali titule,sad se vidi sta je sir alex bioEmirSioux89 je napisao/la:Pazi Makede kod proslave treceg golaBelmin6 je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pa meni je samo ovo dosta, da je dao samo ova tri gola, meni bi bio Bog napada.
Nema prenosa ni na arenisport ni na sportklubu, tako da ćemo se vjerovatno u 5 ujutro zajebavati sa streamovima, pa bi zamolio ove koji s tim bolje barataju da nabacaju kakvih linkova za nas kompjuterske "genijalce"brazzo je napisao/la:Berbatov je definicija transfer flop-a i kraj.
Ima li prenosa, arenasport ili tako sta ?
Gospodin Glavas je ovdje da bi se slozio sa ovom konstatacijom !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.