Znaci podnosi ostavku definitivno?zlajci je napisao/la:Sad smo razgovarali sa Azmirom.
Nema tu nista novo, a sto vec ne znamo.
Medjutim, lazi, opstrukcije, podmetanja, lazna obecanja...opet i opet..
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa vidio si sta pise. Ti je toFranckRibery je napisao/la:Dajte ba nek neko vidi jel ovo istina, zovite koga znate jbt nemoguce je da je ovo istina. Ako jest **** ti mrtve Imamovicu
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FranckRibery
- Kontakt:
jednostavno brate ne mogu da vjerujem u ovoProbisvjet je napisao/la:Pa vidio si sta pise. Ti je toFranckRibery je napisao/la:Dajte ba nek neko vidi jel ovo istina, zovite koga znate jbt nemoguce je da je ovo istina. Ako jest **** ti mrtve Imamovicu

"svaka budala može vodit' klub s 300.000 KM godišnje" - Mirsad Tinjić Fule
eto nama Fuleta nazad
eto nama Fuleta nazad

-
- Interni moderator
- Kontakt:
Sta rec.....
.... Šteta.... bit će to gubitak za BiH fudbal... Jbt... 

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nema nista od ovoga.
Azmir je shvatio da drugacije ne moze funkcionisati nego da pokusa ucjenom natjerati glavesine na pokret jer je ocito da se drugacije ne moze doci do zeljenog cilja.
Vratice se Azmir.

Azmir je shvatio da drugacije ne moze funkcionisati nego da pokusa ucjenom natjerati glavesine na pokret jer je ocito da se drugacije ne moze doci do zeljenog cilja.
Vratice se Azmir.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Azmir ako ovo uradi popisao bi se na sav svoj trud i novac koji je ulozio u Slobodu......i omogucio lopinasima da ponovo krcme i bogate se na racun Slobode......sebi ne cini uslugu, vec tuzlanskim hostaplerima i g.ovnima.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ljudi gotovo je... Sada sam zvao jednog lika koji je veoma blizak Azmiru i rekao mi je da je Azmir podnjeo ostavku. 

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Beduin
- Kontakt:
Bila bi steta za se ovako brzo zavrsi prelijepa prica u BiH, ali bi stetu vidjeli mnogi vrlo brzo, a gradska vlast bi komotno mogla podici sidro i emigrirati. Na njima je da li zele i dalje vladati gradom ili biti persona non grata za mnoge nas.
Bez ocajavanja braco, glave gore i nadajmo se najboljem.
Nego, od one objavljene vijesti ja ne mogu nikako otvoriti ****, ne znam za vas jel isti slucaj?
Nego, od one objavljene vijesti ja ne mogu nikako otvoriti ****, ne znam za vas jel isti slucaj?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Nije prvi put da odlazi, i necu da vjerujem u ovo dok ne vidim zvanicno saopstenje kluba.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma neda covjek vise da ga se vuce za nos. Grad opstruise FK Slobodu na svaki moguci nacin. Hoce faraon da odlucuje o smrti i zivotu. Ne da disati bilo kome ko moze napraviti bolje sta od njega. Neda prikuciti ni Tusnju, pa makar ostao rusevina do kraja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
Treba sad proteste ispred one opcine i zapalit i Jasmina i sve oko njega!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma kako ne ocajavati kad znas i sam sta nas ceka...Ovo bi nas samo unazadilo i ponovno vratilo na dno...Za dvije godine slijedi nam gasenje klubaBeduin je napisao/la:Bila bi steta za se ovako brzo zavrsi prelijepa prica u BiH, ali bi stetu vidjeli mnogi vrlo brzo, a gradska vlast bi komotno mogla podici sidro i emigrirati. Na njima je da li zele i dalje vladati gradom ili biti persona non grata za mnoge nas.
Istina,potvrdjeno od par bliskih ljudi.Grad ga izjebo za sponzora,trebali stat uz njega danas.Oni nisu se udostojili odgovorit.Popizdio i dao ostavku.
USTANI TK,TUZLO
SPASIMO I STANIMO IZA COVJEKA KOJI NAM JE MALO RADOSTI DONIO I DOZVOLIO DA SANJAMO TITULE.
FUKARE,UG,SIMPATIZERI SVI NA NOGEE
USTANI TK,TUZLO
SPASIMO I STANIMO IZA COVJEKA KOJI NAM JE MALO RADOSTI DONIO I DOZVOLIO DA SANJAMO TITULE.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sta bi sa onim reprograma ce biti sa gradom ili bez..
Sezona isla i bolje od ocekivanog, mozemo zaraditi i na transferima, Piric, Ordagic, Ahmetovic, mozda i Skahic ili Govedarica, to bi vratilo ogroman dio duga + Europa koja je sve izglednija..
Nadam se da ce grad reagovati i da ce imati sastanak sa Azmirom
Sezona isla i bolje od ocekivanog, mozemo zaraditi i na transferima, Piric, Ordagic, Ahmetovic, mozda i Skahic ili Govedarica, to bi vratilo ogroman dio duga + Europa koja je sve izglednija..
Nadam se da ce grad reagovati i da ce imati sastanak sa Azmirom
Nad tobom sunce najljepše sja
- Probisvjet
- Kontakt:
Kako ustati, kako stati? Pa mi ne mozemo otici na yebenu utakmicu da napunimo stadion!emirzlaTu je napisao/la:Istina,potvrdjeno od par bliskih ljudi.Grad ga izjebo za sponzora,trebali stat uz njega danas.Oni nisu se udostojili odgovorit.Popizdio i dao ostavku.
USTANI TK,TUZLO
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
DAJ BA?
AKO JE OVO ISTINA, **** TI IMAMOVICU KOMPLET FAMILIJU, **** TI KCERKU, ZENU, SVE ZENE U FAMILIJU.
**** TI FONATE I UMJETNOST I JEZERA MRTVE U USTA. CIGANE JEDAN. **** TI SECERBEGOVIC MAJKU LICEMJERNU. FUJ FUJ FUJ
AKO JE OVO ISTINA, **** TI IMAMOVICU KOMPLET FAMILIJU, **** TI KCERKU, ZENU, SVE ZENE U FAMILIJU.
**** TI FONATE I UMJETNOST I JEZERA MRTVE U USTA. CIGANE JEDAN. **** TI SECERBEGOVIC MAJKU LICEMJERNU. FUJ FUJ FUJ
-
- Kontakt:
NEDA SE USRANOM DO POTOKA

- Probisvjet
- Kontakt:
Trpa se OKK budjetskim parama, a Slobodi qrcina.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
blago onom ko je ovisio od Vedrana Lakica i Jasmina Imamovica ko sto smo mi...evo sta se desi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.