Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Liga 10 je dobra u normalnim drzavama, kod nas se liga igra samo zbog lopova u savezu a ne zbog navijaca. Vidite da svako kolo neke blamaze sudija i neke afere ljudi iz saveza kao i nacionalni kljuc itd. Sport u nasoj drzavi umire, samim tim i nogomet.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zato sto niti jedan objekat saveza nema adekvatnu konferencijsku salu za minimum 50 ljudi, te ako se jos nocilo to je dodatno razlog. Kada se adaptira nova zgrada saveza pored opcine Novi Grad, onda cu uzimati ozbiljno portale koje postave ovakvo pitanje do tada pokazuju koliko nisu upoznati sa event menadzmentom jer pretpostavljam da vecini vec predstavlja problem organizacija rodjendan za svoje dijete. Pa savez je primoran izvlacenja za kup odrzavati po hotelima jer nema dovoljno mjesta da primi delegacije klubova unutar trenutne zgrade.braco je napisao/la:Još uvijek je nepoznanica zašto je sastanak održan na Vlašiću pored tri zgrade koje Fudbalski savez Bosne i Hercegovine ima u svom vlasništvu u Sarajevu i Zenici.
To si dobro rekao za konferencijske sale. Kod nas u centru grada ima elitni hotel, a turizam nikakav, rijetko ko onako dolazi od običnih smrtnika. Ali ubiše paru na tim velikim multifunkcionalnim salama i neki manjim salama. Dolaze velike grupe ljudi sa strane da održe seminare ili što već.
Ne znam kakve su te zgrade saveza, ali ne vjerujem da je toliko prostrano. Mada me možda čudi što u Zenici u kampu nisu nešto za to napravili.
Ne znam kakve su te zgrade saveza, ali ne vjerujem da je toliko prostrano. Mada me možda čudi što u Zenici u kampu nisu nešto za to napravili.
Savez poslao klubovima kopije adidasovih lopti
Kakva tragikomedija...
Opet netko pare pere

Kakva tragikomedija...
Opet netko pare pere
EKONNP
Savezu gori pod nogama, mole Boga da reprezntacija prođe Belgiju i Estoniju pa i neko cudo u baražu jer nema vise para na racunu.
- Zeljeznicar -
Bio sam aktivan u udruzenju gdje smo i licno organizovali konferencije. Znaci kao jedno udruzenje smo na godisnjem nivou organizovali minimum dvije konferencije gdje po 100 osoba noci po dvije do tri noci te skoro iskoristi upotpunosti kapacitete osrednjih hotela, a uz to su lokalni uredi organizovali svoje lokalne treninge no za to vec i nisu bile potrebne neke aman sale pa se organizvalo kako se stiglo. Ruku na srce, uvijek smo morali pregovarati sa hotelom kako bi dobili povoljnu cijenu te smo zbog toga cesto datume njima prilagodjavali te organizovali konferencije van sezone kada oni skoro pa nemaju drugih gostiju. Ipak je bilo nekada veoma tesko naci adekvatan hotel jer konferencijske sale skoro iskljucivo su imali samo veliki hoteli ili hoteli srednjeg kapaciteta no sale preglomazne (ovo drugo je bilo poprilicno ocito za Hercegovinu) pa im se van sezone ne isplati grijati salu ako nema dovoljno ljudi sto ih cini neupotrebljivim. Diljem drzave su potrebni osrednje kvalitetni hoteli sa srednje velikim salama za 100-200 ljudi, pa cak i male sale za 75-125 osoba jer nisu sve kompanije i udruzenja u mogucnosti placati visoke cijene soba + sale, a rado bi event odrzali u kvalitetnoj sali jer to pridodaje znacaju i daje notu glamura dogadjaju. Ove godine je to udruzenje organizovalo najvecu konferenciju za mlade u Evropi koje je odrzano u hotelu Hollywood i trajalo sest dana. Konferencijski turizam je velika stvar, tipa u Skandinaviji 15-20% turizma odpada na tu kategoriju. Sarajevu je potreban npr. konferencijski centar i trenutno nesto najblize tome posjeduju Hoteli Ilidza no ni to nije adekvatno. Grand Media Centar (Hotel Holiday) je bio predvidjen za takvo nesto no od njega se odustalo kada su nastupili problemi u hotelu kao i sada ovaj projekat sto se predstavljao za parcelu pored RTV doma.BelminM23 je napisao/la:To si dobro rekao za konferencijske sale. Kod nas u centru grada ima elitni hotel, a turizam nikakav, rijetko ko onako dolazi od običnih smrtnika. Ali ubiše paru na tim velikim multifunkcionalnim salama i neki manjim salama. Dolaze velike grupe ljudi sa strane da održe seminare ili što već.
Futsal klubovima. Da se treba ispitati da li je neko u savezu kriv ili su lopte zaista dosle takve, naravno da treba.skripar96 je napisao/la:Savez poslao klubovima kopije adidasovih lopti![]()
![]()
Kakva tragikomedija...
Opet netko pare pere
Uglavnom shvatili smo šta smo htjeli reći, a i ostali. Ovo elitni sam rekao za naš standard, jer vjerujem da barem što se RS tiče nema ih puno boljih, Banjaluka sigurno, veći su grad. 
Napadaju ljudi odmah zbog nekih stvari, a nisu toliko upućeni u nešto. Najlakše je pljuvati.

Napadaju ljudi odmah zbog nekih stvari, a nisu toliko upućeni u nešto. Najlakše je pljuvati.

Kakav je smisao u ovom kad trener kao Adžem npr. kaže "Petrović nas ne može iznenaditi". Pa mislim zar bi se zvalo iznenađenje da ti znaš šta ti on može priredit.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ma klasične floskule.wobly92 je napisao/la:Kakav je smisao u ovom kad trener kao Adžem npr. kaže "Petrović nas ne može iznenaditi". Pa mislim zar bi se zvalo iznenađenje da ti znaš šta ti on može priredit.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Klasicne floskule bahatih primitivnih neukih i neobrazovanih trenera iz zeljine metropole.
- kyrieirving
- Kontakt:
Ko je pratio Zelju a Admir je pratio moze izjavit tako nesto.Svaka utakmica isti sastav eventualno jedna promjena.Igra uglavnom defanzivna bez nekih uigranih akcija.wobly92 je napisao/la:Kakav je smisao u ovom kad trener kao Adžem npr. kaže "Petrović nas ne može iznenaditi". Pa mislim zar bi se zvalo iznenađenje da ti znaš šta ti on može priredit.
Zeljeznicar iznad svega !
KING JAMES G.O.A.T
KING JAMES G.O.A.T
A i malo se mali adjem fura na osima.nije malo.nego pumo i ne stoji mu
Doduse kad trehne o ledinu nece mu stojat.a i slab je na osjetljiva pitanja i to se dalo vidjet.samo koji put da se oklizne.e jos dodaj ove kladionicare menadzere sto jedva cekaju okliznuce..
Nea ko zapeta puska ceka..
Virto isto.
Doduse kad trehne o ledinu nece mu stojat.a i slab je na osjetljiva pitanja i to se dalo vidjet.samo koji put da se oklizne.e jos dodaj ove kladionicare menadzere sto jedva cekaju okliznuce..
Nea ko zapeta puska ceka..
Virto isto.
-
- Interni moderator
- Kontakt:
bas me cudi da Adzem gluposti prica... Frajer se jedno vrijeme utrkivao i sa Vladikom ko Ce vece gluposti izvaliti....al, Vladika ga izdominirao, naravnowobly92 je napisao/la:Kakav je smisao u ovom kad trener kao Adžem npr. kaže "Petrović nas ne može iznenaditi". Pa mislim zar bi se zvalo iznenađenje da ti znaš šta ti on može priredit.

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad "strucnjak" misli da je strucnjakwobly92 je napisao/la:Kakav je smisao u ovom kad trener kao Adžem npr. kaže "Petrović nas ne može iznenaditi". Pa mislim zar bi se zvalo iznenađenje da ti znaš šta ti on može priredit.
Prosle godine prije polufinala kupa Petrovic izjavljuje "Neznam kako nam Siroki moze zabiti gol",na kraju utakmica zavrsi 0:3 za Siroki u sred Grbavice

Samo jedno ime
Imaš li negdje tu izjavu?penke je napisao/la:Prosle godine prije polufinala kupa Petrovic izjavljuje "Neznam kako nam Siroki moze zabiti gol",na kraju utakmica zavrsi 0:3 za Siroki u sred Grbavice
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nedostaju mi one kad trener kaze da gost nema sta traziti...vidim jos se koriste u federaciji tu i tamo
-
- Interni moderator
- Kontakt:
A evo i Beganović se oglasio.... kae' covjek mrtav hladan da do polusezone MORAJU skupiti sto vise bodova.... Ahahahaha.... Vjerojatno ima ekipa koje pokusavaju skupiti sto manje bodova...trebalo bi otvoriti temu za nebuloze ovih nasih"strucnjaka"KenoRob je napisao/la:Nedostaju mi one kad trener kaze da gost nema sta traziti...vidim jos se koriste u federaciji tu i tamo

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Hebo te quratz te hebo što me nasmija ,čisto mi popravi vikend"ekipe koje pokušavaju sakupiti što manje bodova"..kralj,,originalno ,forumski oscar za 2017.god.
Svaka čast Azmiru na ovim ambicijama.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.