FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Jbg treba razumiti covjeka daje tolike pare,a opcinu boli dupe za to jos nas zahebava sa stadionom i slicnim stvarima.Eno im okk nek grade pvojekat yebo ih on.
- Beduin
- Kontakt:
tz.ba nije neozbiljan pa vjerujem da imaju neke informacije, ali u po nicega da ovako digne ruke sumnjam... barem ce do kraja sezone izdurati, ukoliko grad ne stane iza nas... a ja se navikavam da zimi imamo te historijske sjednice i najavu Azmira da daje ostavku, medjutim, ovo bi mogao biti finalni pritisak na gradsku vlast da napokon rijese taj reprogram i da svi odahnemo, jer ne vidim razlog zasto bi zvao Sasu u daleku Ameriku i placao mu prevoz i sve samo da mu obznani kako daje otkaz... o cemu su razgovarali, vidjecemo uskoro, ali Azmir ima moju podrsku sta god odlucio...
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Istina,**** im pleme komunjarsko usmrdjelo,opstruiraju ga na sve nacine
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
-
- Kontakt:
De ba ljudi sta vam je... Imaju samo 2 opcije, trece nema!
1 opcija- Ovo je mozda neki glupi novinar napisao da bi razjebao situaciju
2 opcija- Azmir je ovo rekao, da bi mu vlasti povecali transu
Ne bi dzabe Dado pisao ono neki dan. Sta vam je? Smirite se...
Kao sto bi neki napisali: **** BABUKA I NE VADI!

1 opcija- Ovo je mozda neki glupi novinar napisao da bi razjebao situaciju
2 opcija- Azmir je ovo rekao, da bi mu vlasti povecali transu
Ne bi dzabe Dado pisao ono neki dan. Sta vam je? Smirite se...
Kao sto bi neki napisali: **** BABUKA I NE VADI!

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- Probisvjet
- Kontakt:
Tuga.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 nov 2015, 18:57, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
barem ćemo gledat' OKK u ABA ligi

- SaLL/ihovic
- Kontakt:
O čemu se radi ne može da mi otvori

SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Beduin
- Kontakt:
**** pao: Service Unavailable, Error pa tuzlanski.tuzlanskiba.netdna-cdn.com
Hahaha cucnu tz.ba cim se nasali da Azmir odlazi
Hahaha cucnu tz.ba cim se nasali da Azmir odlazi
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Probisvjet
- Kontakt:
SaLL/ihovic je napisao/la:O čemu se radi ne može da mi otvori![]()

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 23 nov 2015, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
babuka rekao da je podnio ostavku, navodno je nezadovoljan tranšom od strane grada (nisu njegove riječi, nego pretpostavka novinara)SaLL/ihovic je napisao/la:O čemu se radi ne može da mi otvori![]()
- Probisvjet
- Kontakt:
I licenca jbgChinaglia je napisao/la:babuka rekao da je podnio ostavku, navodno je nezadovoljan tranšom od strane grada (nisu njegove riječi, nego pretpostavka novinara)SaLL/ihovic je napisao/la:O čemu se radi ne može da mi otvori![]()
treba nas ugasit' i pustit' stoku na TušanjProbisvjet je napisao/la:I licenca jbgChinaglia je napisao/la:babuka rekao da je podnio ostavku, navodno je nezadovoljan tranšom od strane grada (nisu njegove riječi, nego pretpostavka novinara)SaLL/ihovic je napisao/la:O čemu se radi ne može da mi otvori![]()
ima OFK Tuzla, ima Proleter, Sloga, neće falit' fudbala u Tuzli

Ima li iko ovdje sad kompetentan da iznese pravu istinu....Eto ja gledam na Dadu da se javi i da nam ovo potvrdi jer ako je ovo neka sala **** ovim novinarima m.a.t.e.r
Pa covjek ne obnasa nikakvu zvanicnu funkciju u Slobodi vec nekoliko mjeseci sve svoje ovlasti je prenjeo na pomocnike. Ne mora on podnositi nikakvu ostavku moze samo odustati . ..mada mislim da je ovo novinarska patka za veci broj klikova.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ma nije do novinara. Nemoj djaba zvati dadu.SARS je napisao/la:Ima li iko ovdje sad kompetentan da iznese pravu istinu....Eto ja gledam na Dadu da se javi i da nam ovo potvrdi jer ako je ovo neka sala **** ovim novinarima m.a.t.e.r
- FranckRibery
- Kontakt:
Dajte ba nek neko vidi jel ovo istina, zovite koga znate jbt nemoguce je da je ovo istina. Ako jest **** ti mrtve Imamovicu 

haha, budi siguran da će ga Dado nazvat' na fontel, tad ćemo imat' info iz prve rukeSARS je napisao/la:Ima li iko ovdje sad kompetentan da iznese pravu istinu....Eto ja gledam na Dadu da se javi i da nam ovo potvrdi jer ako je ovo neka sala **** ovim novinarima m.a.t.e.r

Sad smo razgovarali sa Azmirom.
Nema tu nista novo, a sto vec ne znamo.
Medjutim, lazi, opstrukcije, podmetanja, lazna obecanja...opet i opet..
Nema tu nista novo, a sto vec ne znamo.
Medjutim, lazi, opstrukcije, podmetanja, lazna obecanja...opet i opet..
tuzlanska Sloboda
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
Sramota za grad ja sam zaprepašten
Očekivao sam neki pritisak sad u ovom periodu kao što @Beduin napisa zimi su nam te historijske sjednice i vječito smo u grču tad al ovo je baš šok
Očekivao sam neki pritisak sad u ovom periodu kao što @Beduin napisa zimi su nam te historijske sjednice i vječito smo u grču tad al ovo je baš šok
Zadnja izmjena: SaLL/ihovic, dana/u 23 nov 2015, 18:46, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA do groba .
-
- Kontakt:
Kako **** ekskluzivno saznaje predsjednik UO FK Sloboda Tuzla Azmir Husić planira da podnose ostavku na ovu funkciju. Azmir Husić se zbog poslovnih obaveza trenutno nalazi u Sjedinjenim Američkim Državama svoju odluku o mogućoj ostavci potvrdio je za naš portal a prethodno je o tome upoznao predsjednika Skupštine FK Sloboda Kemala Kurevića kao i Amera Karabegovića predsjednika nadzornog odbora u FK Sloboda. Kako nezvanično saznajemo razlozi ostavke Azmira Husića su prethodno dogovorene tranše od strane Grada Tuzla prema FK Sloboda sa kojima Husić nije zadovoljan. “Pozdrav iz daleke USA. Čestitam svim Slobodašima na pobjedi i prvom mjestu. Da tačno je da podnosim ostavku na mjesto predsjednika FK Sloboda.” kazao je za **** Azmir Husić. |
Ako je ovo istina, onda nema svrhe vise podrzavat nista dobro u ovom gradu
Ako je ovo istina, onda nema svrhe vise podrzavat nista dobro u ovom gradu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.