obojica ste na pauzi 7 dana.Hordas Doboj je napisao/la:Kad smo vec kod toga, kako ti je sestra?zeljo4life je napisao/la:
Ma dobro vi ste i onako navikli da sirite guzove i da ga primate od koga stignete tako da to nije nista neobicno ovo za Tana i ostalih komunista i kapitalista...primali ste ga a kako vidim primat cete ga i dalje...sretno guzicari...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- storm_raider
- Kontakt:
Kad niko nece ili ne zna:
Komsije sretan Vam rodjendan, puno uspjeha i da drugi budete uvijek (iza nas).

Sport je lijek za tijelo i duh.
- Crni gavran
- Kontakt:
Evo i ja se pridruzjem rođendanskim cestitkama.
BIOJA FESA, BOJA MESA, BOJA DRESA
BIOJA FESA, BOJA MESA, BOJA DRESA

"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
- Evolution87
- Kontakt:
SRETAN RODJENDAN MOM VOLJENOM KLUBU!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
http://****/index.php/14-f ... ezentacije
Bravo Emire zasluzio si
Ta saznanja potvrđuje i informacija da je za novog selektora kadeta (u17 selekcije) prvi kandidat Emir Karahmet, licencirani UEFA trener sa A i B licencom i profesor sporta, koji je između ostalog sa mladim selekcijama FK Sarajevo od 2009. do 2012. godine osvojio dvije titule šampiona Bosne i Hercegovine, te dvije titule prvaka Federacije BiH. Osim izbora Karahmeta, člana stručnog štaba šampionske seniorske generacije FK Sarajevo iz 2007. godine, za očekivati je kako će i na ostale selektorska mjesta biti izabrani ljudi sa najboljom biografijom.
Bravo Emire zasluzio si
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ugodno iznenađenje. Profesionalac pravi.
eh, da imamo više trenera u OP kao Karhmet.
eh, da imamo više trenera u OP kao Karhmet.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
- invincible1921
- Kontakt:
e bas bi volio vidjet sta bi rekli da vama uradi nesto ko kardifu.Nije to samo stvar boje,promijenio im je grb u zmaja koji su nosili radi velsa ko sto npr da mi nosimo ljiljane,dok je grb kluba odivjek bio ptica ona ,mijanjili su oblike ali pitca je vazda ostajala,takodjer kao sto mozes primjetiti na plavom grbu ima slogan ispod koji je takodjer promijenjen.To je klasicni idotizam i sprdanje sa klubom,i abramovic je kupio celzi pa mu nista nije mijenjo,eo i city pa i monako.Tan je jedan kreten obicni koji me neodoljivo podsjeca na onog seljacinu sto mu kruze slike po netu st ose slika sa hrpama para...Sarajlijc@ je napisao/la:Tan je bog i batinaCovjeku se nije svidjala ruzna plava boja ha ja.
=\_1921_/=
City-jev grb je takodjer promjenjen.Dodali su mu pticurinu,slogan i one 3 zvjezdice.Ranije je bio samo brodic.invincible1921 je napisao/la:e bas bi volio vidjet sta bi rekli da vama uradi nesto ko kardifu.Nije to samo stvar boje,promijenio im je grb u zmaja koji su nosili radi velsa ko sto npr da mi nosimo ljiljane,dok je grb kluba odivjek bio ptica ona ,mijanjili su oblike ali pitca je vazda ostajala,takodjer kao sto mozes primjetiti na plavom grbu ima slogan ispod koji je takodjer promijenjen.To je klasicni idotizam i sprdanje sa klubom,i abramovic je kupio celzi pa mu nista nije mijenjo,eo i city pa i monako.Tan je jedan kreten obicni koji me neodoljivo podsjeca na onog seljacinu sto mu kruze slike po netu st ose slika sa hrpama para...Sarajlijc@ je napisao/la:Tan je bog i batinaCovjeku se nije svidjala ruzna plava boja ha ja.
PS izvinjavam se na offu.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Hvala storm samo nam zasmijeni mjestastorm_raider je napisao/la:Kad niko nece ili ne zna:

Sarajevo ljubavi moja!
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sto ne mogu ovih navijaca NK Vase Miskina.domorocki je napisao/la:naša mala bordo kuja!TORPEDERI 1946storm_raider je napisao/la:Kad niko nece ili ne zna:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- AdiRajvosa
- Kontakt:
Hoce li se i ovaj indijanac banovati???domorocki je napisao/la:naša mala bordo kuja!TORPEDERI 1946storm_raider je napisao/la:Kad niko nece ili ne zna:
Zbog ovakvih i jeste opsti haos bez ozbiljnih razgovora i diskusija.
Evo i od mene, sretan, još ovoliko derbija da odigramo i da se sljedeće godine i mi i vi plasiramo u grupnu fazu!
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
invincible1921 je napisao/la:e bas bi volio vidjet sta bi rekli da vama uradi nesto ko kardifu.Nije to samo stvar boje,promijenio im je grb u zmaja koji su nosili radi velsa ko sto npr da mi nosimo ljiljane,dok je grb kluba odivjek bio ptica ona ,mijanjili su oblike ali pitca je vazda ostajala,takodjer kao sto mozes primjetiti na plavom grbu ima slogan ispod koji je takodjer promijenjen.To je klasicni idotizam i sprdanje sa klubom,i abramovic je kupio celzi pa mu nista nije mijenjo,eo i city pa i monako.Tan je jedan kreten obicni koji me neodoljivo podsjeca na onog seljacinu sto mu kruze slike po netu st ose slika sa hrpama para...Sarajlijc@ je napisao/la:Tan je bog i batinaCovjeku se nije svidjala ruzna plava boja ha ja.

Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
U engleskoj grb i nije neka svetinja svaki glub je mijenjo grb po par puta.
Mnogi veliki klubovi mijenjaju grbove, nista novo. U pitanju su manje izmjene. Ne samo u Engleskoj, to rade i u drugim drzavama. BOJE kluba/grba su nesto drugo. To se ne dira.terabajt je napisao/la:U engleskoj grb i nije neka svetinja svaki glub je mijenjo grb po par puta.
Da popularni "plavci" (mislim na Chelsea) postanu crveni? Nema sanse.

Ali da ne idemo u off. Ljudima je rodjendan pa nek slave na miru.
-
- Kontakt:
Covjek koji kupi klub ovi seici u PSG I Citiju,onda Abramovic itd itd mogu da rade sta god pozele,da stave ljubicaste i roze dresove,da mjenjaju grb itd. al neke to nezanima,a neki ne vole plavu boju pa promjene boju to ti je cakainvincible1921 je napisao/la:e bas bi volio vidjet sta bi rekli da vama uradi nesto ko kardifu.Nije to samo stvar boje,promijenio im je grb u zmaja koji su nosili radi velsa ko sto npr da mi nosimo ljiljane,dok je grb kluba odivjek bio ptica ona ,mijanjili su oblike ali pitca je vazda ostajala,takodjer kao sto mozes primjetiti na plavom grbu ima slogan ispod koji je takodjer promijenjen.To je klasicni idotizam i sprdanje sa klubom,i abramovic je kupio celzi pa mu nista nije mijenjo,eo i city pa i monako.Tan je jedan kreten obicni koji me neodoljivo podsjeca na onog seljacinu sto mu kruze slike po netu st ose slika sa hrpama para...Sarajlijc@ je napisao/la:Tan je bog i batinaCovjeku se nije svidjala ruzna plava boja ha ja.
- invincible1921
- Kontakt:
ovo je samo nova verzija grba rdi autorskih prava,to su skoro svi uradili princip je idalje isti ,,,lav celzi,top arsenal,... ali ovo sa kardifom je smijesnoNapoli je napisao/la:invincible1921 je napisao/la:e bas bi volio vidjet sta bi rekli da vama uradi nesto ko kardifu.Nije to samo stvar boje,promijenio im je grb u zmaja koji su nosili radi velsa ko sto npr da mi nosimo ljiljane,dok je grb kluba odivjek bio ptica ona ,mijanjili su oblike ali pitca je vazda ostajala,takodjer kao sto mozes primjetiti na plavom grbu ima slogan ispod koji je takodjer promijenjen.To je klasicni idotizam i sprdanje sa klubom,i abramovic je kupio celzi pa mu nista nije mijenjo,eo i city pa i monako.Tan je jedan kreten obicni koji me neodoljivo podsjeca na onog seljacinu sto mu kruze slike po netu st ose slika sa hrpama para...Sarajlijc@ je napisao/la:Tan je bog i batinaCovjeku se nije svidjala ruzna plava boja ha ja.
=\_1921_/=
- Evolution87
- Kontakt:
A jel vi kontate da on NE VOLI PLAVU boju. Zato je promijenio boje Cardiffu. I zbog cega bi onda nama mijenjao u plavu ili neku drugu boju? 

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
A debilske rasprave nije ni cudo sto su otjerani normalni forumasi
A nasem voljenom klubu sretan 67 rodjendan dan kad je nastala bordo prica

A nasem voljenom klubu sretan 67 rodjendan dan kad je nastala bordo prica

Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 25 gostiju.