FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

muhamedhulk
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la muhamedhulk » 03 maj 2017, 14:34

Sta ovo kao KJ Huntelaar i Rv Persie kandidati za drugog napadaca? Kao i Dzeko se spominje? :D
Ovo oko 190mil eura cisto sumnjam, prevelik je to skok - sa nekih cca. 100 mil na haman 200?
Mislim da nece biti baustele na ljeto, ali treba kupiti npr. Gnabryja i ostaviti ga jos sezonu u Werderu, ili Brandta, i ostaviti ga jos sezonu u Leveru...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2017, 14:47

Da vam dočaram koliko je Goretzka zapravo dobar igrač.
slika

slika

slika

slika

Ne kažem da je bolji od Artura,ali ne znači da neće biti :kafa:
Nemojte da vas iznenadi nešto slabiji procenat uspješnih dodavanja , to je jer igra u smeću od veznog reda s nekim arapima.

A kakav je Bayern po pitanju isplativosti igrača iz Schalke?

slika
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 maj 2017, 17:01

Besic je napisao/la:Da vam dočaram koliko je Goretzka zapravo dobar igrač.
slika

slika

slika

slika

Ne kažem da je bolji od Artura,ali ne znači da neće biti :kafa:
Nemojte da vas iznenadi nešto slabiji procenat uspješnih dodavanja , to je jer igra u smeću od veznog reda s nekim arapima.

A kakav je Bayern po pitanju isplativosti igrača iz Schalke?

slika

znaci nisam jedini koji bi volio vidjeti Goretzku u Bayernu :njanjanja:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2017, 17:04

phily je napisao/la:znaci nisam jedini koji bi volio vidjeti Goretzku u Bayernu :njanjanja:
Još ako želiš Henrichsa i Gnabrya na istoj smo frekvenciji :kafa:
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 03 maj 2017, 17:11

Sjecate se one parole 'Koan Neuer' :D Joj kad se sjetim, cijeli stadion sa papirima antipodrske Neueru...sad kad se pogleda, koliko je to bila losa procjena navijaca, a u isto vrijeme jaka procjena Ulija i Co. :kafa:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 03 maj 2017, 17:20

Besic je napisao/la:
phily je napisao/la:znaci nisam jedini koji bi volio vidjeti Goretzku u Bayernu :njanjanja:
Još ako želiš Henrichsa i Gnabrya na istoj smo frekvenciji :kafa:
svaki mladi Nijemac je dobrodosao :kafa:

muhamedhulk je napisao/la:Sjecate se one parole 'Koan Neuer' :D Joj kad se sjetim, cijeli stadion sa papirima antipodrske Neueru...sad kad se pogleda, koliko je to bila losa procjena navijaca, a u isto vrijeme jaka procjena Ulija i Co. :kafa:

bilo je onih bisera koji su govorili sta ce nam Neuer kad imamo Krafta :lol: :lol:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 03 maj 2017, 17:23

phily je napisao/la:
svaki mladi Nijemac je dobrodosao :kafa: :
Mogu li napisati još par imena da vidimo hoćemo li se složit :kahva:

Jedan je legitiman nasljednik Alabe

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 03 maj 2017, 19:25

muhamedhulk je napisao/la:Sjecate se one parole 'Koan Neuer' :D Joj kad se sjetim, cijeli stadion sa papirima antipodrske Neueru...sad kad se pogleda, koliko je to bila losa procjena navijaca, a u isto vrijeme jaka procjena Ulija i Co. :kafa:
Ti natpisi su bili samo na Südkurve i to je organizovano od strane naših ultras navijačkih grupa, s obzirom da je i Neuer bio dugo vremena član jedne ultras grupe Schalkea. Iz tog razloga ga Bayernove ultraške navijačke grupe nisu htjele prihvatiti.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 03 maj 2017, 21:04

Znaci sad saznajemo da su igraci bojkotovali Guardiolu, protiv reala.
Skupina placenika je odigrala protiv zamisli trenera.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 03 maj 2017, 21:12

Nigdje veze, igras protiv Reala polufinale i par igraca bojkotuju Pep i njegovu taktiku :urnebes:

yebi me ako su ovo istine, u zivotu nista gluplje nisam cuo :roll:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 03 maj 2017, 22:09

Nerminovic je napisao/la:Nigdje veze, igras protiv Reala polufinale i par igraca bojkotuju Pep i njegovu taktiku :urnebes:

yebi me ako su ovo istine, u zivotu nista gluplje nisam cuo :roll:
to je rekao lam u nekom intervjuu za neke svapske novine.
kada su dogovarali taktiku protiv reala, trener je iznio svoje zamisli, igraci svoje.
na kraju se dogovore da odigraju onako kako su igraci htjeli. ostalo je historija.
dakle, nikakav bojkot i sl.
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 04 maj 2017, 09:29

slika

slika

buduci prvotimci :kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 04 maj 2017, 11:49

bajern uveliko u pregovorima sa alexisom sancezom :kafa: ,realizcija trasfera je jako blizu
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 04 maj 2017, 13:40

Mogu mislit da je blizu :lol:
Kvalitetnog igraca treba platit, a svi znamo kakve su glavesine u upravi po tom pitanju. :kafa:

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 04 maj 2017, 14:04

Sport Bild claim ‘first conversations’ have been conducted, and this will be between Bayern Munich and the player’s camp. Conveniently for Bayern, Sanchez’s agent is Felice Felicevich, who also represents Arturo Vidal.

However, the German magazine also point out that in 2011 Felicevich used Bayern Munich interest to get more money for Vidal at Juventus, wtih the insinuation being similar could be happening now with Alexis Sanchez and Arsenal.

:kafa:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen

#CarloOut

Bayern111
Kontakt:

Post Postao/la Bayern111 » 04 maj 2017, 14:07

:D
anelbavarac je napisao/la:Mogu mislit da je blizu :lol:
Kvalitetnog igraca treba platit, a svi znamo kakve su glavesine u upravi po tom pitanju. :kafa:
Ljudi u upravi su najbolji na svijetu i fala bogu rade u interesu bayerna i misle i na to da ce bayern i sutra postojati i za 10 god a ne samo danas....nisu oni nasli pare na ulici pa da ih bacaju ko city ili psg
A ove godine moslim da nas ceka ljeto kao ono kad smo doveli ribeya i tonija .....
Povezujemo se sa goretzkom, alexisom ,persijem,heinrics iz levera,i jos mnogo igraca i aiguran sam da nas ceka pat iznenadjenja i jos jaci bayern koji sljedece godine ide po tripletu opet :opaopa:

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 04 maj 2017, 14:23

Nakon Thiaga i Lewa dobio prinovu
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Balance
Kontakt:

Post Postao/la Balance » 04 maj 2017, 14:30

Ponovno se pise o mogucem transferu Modrica. Svi znamo da je klasa, ali brate mili ne treba nam novi veteran bar dok su Robben i Ribery tu.
Real se rijesio Alonsa, doveo Kroosa, sad bi se rjesili zasicenog Modrica, a doveli bi Verrattija ili slicnu klasu. Rade ono sto je potrebno da bi klub bio uspjesan i nije cudo sto su vjerojatno ponovno u finalu dok se nasa uprava ponasa kao neka socijalna udruga i daje ugovore igracima na osnovu stare slave.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 04 maj 2017, 15:04

Hummy vjerovatno propusta ovo do kraja tekmi sto je ostalo
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Karlo
Kontakt:

Post Postao/la Karlo » 04 maj 2017, 15:49

ne znam momci ,ali ja e ne mogu oteti dojmu da je roberi def,ove sezone dao svoje zadnje atome najboljeg ,ovu narednu preostalu sezonu koja ih veze za bajern mogu provesti samo kao back up igraci i to ako ih zdravlje posluzi posebno riberi .kupili smo tog komana,da li on moze praviti razliku po mnei ,jako tanko istina nije imao previse prilike ali jed.ne mirise na tog igraca koji bi bio priblizan ribacu ,ista stvar i sa kostom ,roberi ode za godinu dana i sta dalje eto i da dovedemo alexisa ,nam treba jedno jos vrhunsko krilo ,jedn ne vidim koga bi za nas limit od40 milionmogli dovesti a da je kvalitetan kao alexis ,i da je situaija kontrakta kao trnutno sada u alexisa,, koga bi mogli dovest

ne znam momci ,imam filing da je ovosezonsko 1/4 sa realom mozda i pocetak naseg osjetnijeg pada u evrpi ne bi me iznenadilo da narednih par sezona zavrsimo svoj put u 1/4.

Nove roberije ne mozemo naci ako nne budemo kesirali veliki novack,nopve roberije za 25 mozemo samo sanjati kao nekad sto je to bilo ,a vjerovatnoca da mi iskesiramo poprilicno veliku svotu novca za jednog igraca ravna je nuli.zasto ne znam ni sam .Ali izgleda da je nasoj upravi najbitnija para pa sve onda ostalo .
Nasa uprava djelja po nekom svom nahodenju i jos uvijek milse da su tamo negdje u 2008,09 i da za jeftine pare mozes kupiti dobre igrace.danas je neko novo vreme i dugacije su okolnosti na samom trisstu ,nema u izlogu previse kvalitete,a i ono sto imam masno kosta .

Ajde opet neka se vodimo onom ,najbolje zna uprava sta je najbolje za klub ali ne mora znaciti da su uvijek u pravu , razumijem ja to finacijska stabilnost kluba od toga mnogo sta dobro krece ,imaju tu neku viziju proizviodnje mladih domacih top ighraca u ovoj novoj akademiji sto ce se na ljeto otvoriti vrijednosti 70 miliona ,sve i da bude tako da krene kao po loju i da uskoro pocnemo izbacuivati nove filipe ,milere,svajnstajgere,albabe ,ali za to ce trebati jako dugo vrmena ,a i zavisti ce i od srece sa kavim cemo ljudkim materijalnom raspolagati talentovanim ili ne .Ali bajern u medjuvremenu sebi ne smije dopustiti da to ceka ,jed.mora se ako je ocigledno nuzna vrhunksa.klasa na nekoj poziciji mora se dovesti bez ikakvuih izgovora ,jed.konkurencija je prevelika i ako ti neces uzet ce neko drugi.

Mene iskrenoi ne bi iznenadilo da sledece sezone chelsea dodje do polufinala strahovita ekipa jos ce se pojacati ,realč tu standardan ako u nesto treba nece stediti ,kako ne znam ii odakle im tolike pare zaista ne znam,ista stvar sa bracelonom,...posebo ovaj drugi tereci navedeni tim zaista nije mi jasno kako je moguc da mogu tolike svote izdvajati za klase kada i su im neophoden i opet bivaju u top ,3 kluba najaci po finacijama i ako imaju minuse u nekim vidoima poslovanja to nikoaga nije briga ,jednostavno ljudi su se u zadnjih 10 godina iskesirali ali su i osvajlali podosta trofeja .

Jbt.zivot ne mogu da se pomirim sa cinjenicom da je barca u 10 **** godina vise uradila i osvojila na evropskom polju nego mi u 40 godina stop smo mi radili i bili u samom vrhu.
osvojili su 4 **** trofeja LP u Nepunih 10 godina :shock: :salut: ,stigli nas haman ,po broju iako je nasa i njihova hijerarhija u evropi u zadnjih 40 i klusur godina neuporediva ,ali jbg.ko te pita oni su prije 11 godina imali 1 trofej Lp a sad ih imaju kao i mi .Nastranu to da smo realno i bili dosta pehovi ,nesretni.ali braco mili moramo shavtiti jednu stvar klub treba da bude zdrav uz svakom pogledu ali klub treba da misli i na na navijace simpatizere zbog kojih postoji ,navijaci traze trofeje uspjehe slavu .klub ne treba da bude samo finacijska institucija ,sam sebi svrha ,treba malo gledati i sire.

jbg.real nece zaliti para ,kao ni barca pa i jops neki klubovi velike tradicje kada je u pitanju uspeh .nije da podrzava nacin poslovanja kako oni posluju ali ruku na srce oni imaju rezultate i to kakve u zadnjoj deceniji ;)
Zadnja izmjena: Karlo, dana/u 04 maj 2017, 15:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Ancelotti said “it’s an honor for me to be a part of this great club next season.”
When I know of the club’s interest I didn ’t want consider any other offer

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.