Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Ostao sam bez teksta Muhammeda mi.
Pa dragi brokula, jel moguce da pitas ovo????Brokula je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:41Zasto se lopta nije odbila prema tlu ako ga je pogodila u ruku?HordasOdMalena je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:39??QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:35pa jel imate problema s vidom momci sta je problem jasno se vidi da ga je pogodila ispod ruke u stomak ja sam cak mislio da jest ruka dok ovo nisam vidio![]()
Hocemo skupa, druze
Koliko puta si vidio da obrambeni igrači drže ruke iza leđa u situacijama kad protivnički igrač ima namjeru centrirati? Šta misliš što to rade, iz neke furke ili znaju da postoji mogučnost da ih lopta napuca u ruku i bude penal ?Venom je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:48Pa gdje je covjek mogao sa onom rukom, uzevsi u obzir razdaljinu sa koje je nabijena?
ti si lik koji iz ovog snimka tvrdi da ga je pogodila u obje ruke hahahahahhahaha
e yebem ga ovo nisam vidio a iz onog se ugla ne vidi ova druga ruka prcim je
Ma jest al ne kontam kak se nije odbila prema zemljibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:53Udarila ga je u ruku, vidi se jasno na snimku iz drugog ugla odnosno kamere iza gola Ville.
Nisi trebao, mogli smo jos malo uzivati sa shizo ekipitzom
soxx je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:55Ma jest al ne kontam kak se nije odbila prema zemljibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:53Udarila ga je u ruku, vidi se jasno na snimku iz drugog ugla odnosno kamere iza gola Ville.
Zato što ga je lopta udarila u desnu ruku. a ne u podlakticu lijeve ruka.. šta vam je ljudi.. morate početi gledati malo a ne napamet pisati..soxx je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:55Ma jest al ne kontam kak se nije odbila prema zemljibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:53Udarila ga je u ruku, vidi se jasno na snimku iz drugog ugla odnosno kamere iza gola Ville.
Nije to dovoljno, moras 7x napisat da ti je zao, toliko si puta tvrdio da nije ruka.QUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:55e yebem ga ovo nisam vidio a iz onog se ugla ne vidi ova druga ruka prcim je
moja greska sorry boys jes ruka
ovo je ironicno bilo druze loldenimen99 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:56Zato što ga je lopta udarila u desnu ruku. a ne u podlakticu lijeve ruka.. šta vam je ljudi.. morate početi gledati malo a ne napamet pisati..soxx je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:55Ma jest al ne kontam kak se nije odbila prema zemljibaboedindzeko09 je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:53Udarila ga je u ruku, vidi se jasno na snimku iz drugog ugla odnosno kamere iza gola Ville.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot] i 47 gostiju.