English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- sarajevskiMarlboro
- Kontakt:
Re: English Premier League
Čak i dobra utakmica Arsenala. Stvarali su dobre prilike iz igre, al džaba kad primiš dva gola. Još kad ne uložiš ništa u napad već godinama, dođeš u situaciju da ti raspali Sterling bude game changer.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ali ljudi lopta je ISPOD ruke kako ce se odbiti u vis a nije ga pogodila direktno pa da se tako odbije jahahhahahah kakvi mozgovi bokte pa gledaju svojim ocima i za ovo kazu da je ruka ovdje je stvarno leglo glupana
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Uzmem minutu svog vremena da im usporim snimak na kojem je sve očigledno, a oni opet ne kontaju.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Aaa ovo su neki novi leveli

Fakat sam mislio da sam jedan do gorih što se tiče kontriranja.. ja ispade mumin forumaš ala nerkolfc ocam bratam...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Podlakticu pogodila lopta, jasno se vidi.
Po meni Arsenal je bio bolji, ako bi se gledalo po onome ko je zasluzio, onda je Arsenal zasluzio 3 boda, ali, ali fudbal je yebena igra i igra se za golove.
Malo cu se editovati vezano za razliku: +6 and game in hand. Nije lose, ide na bolje.
Po meni Arsenal je bio bolji, ako bi se gledalo po onome ko je zasluzio, onda je Arsenal zasluzio 3 boda, ali, ali fudbal je yebena igra i igra se za golove.
Malo cu se editovati vezano za razliku: +6 and game in hand. Nije lose, ide na bolje.
CPOJ
Nemoj psovat hljeb nego pusti sebi snimak 10 put i odgovori mi kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Samo pitam po kojim pravilima ruka Konatea nije penal, nije u prirodnom položaju, čini tijelo većim, što ih nije držao iza leđa?
Nije bitno, Arsenal je kiksao ali bi prije toga isto uradio i Liverpul da u VAR sobama nisu slijepci kad ste vi u pitanju.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pogodila ge u podlakticu i odbila se u vis
navijaci liverpoola su upravo otkrili novi zakon fizike

navijaci liverpoola su upravo otkrili novi zakon fizike

Izgleda da pola foruma ne zna ni u koju ga je ruku pogodila hahah, ovo je stvarno za sistematskog pregleda, bogam.. generacijski svi na sistematski trebaju da idu.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Zasto se lopta nije odbila prema tlu ako ga je pogodila u ruku?

Covjeka u obe ruke lopta pogodila, ovaj racuna i preispituje zakone fizike

Zadnja izmjena: Sarsfield, dana/u 18 jan 2025, 20:48, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Pa sto bi se morala odbit u zemlju majketi? Napucana lopta, nece se odbit samo nazad jbem vas glupe.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Pa gdje je covjek mogao sa onom rukom, uzevsi u obzir razdaljinu sa koje je nabijena?
Srce, čast i ponos!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Jeste i vi glupi, samo je Liverpoolu dozvoljeno igranje rukama u 16m svako kolo.
Neka ostane i ovdje zabilježeno, da ponovim: "ruka u prirodnom položaju" i/ili "previše je bio blizu kad ga je napucao".

Neka ostane i ovdje zabilježeno, da ponovim: "ruka u prirodnom položaju" i/ili "previše je bio blizu kad ga je napucao".

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Eehhh..pa šta mi plavci da kažemo..mi samo da smo utakmice gdje smo vodili znali normalno privesti kraju sada bi bili drugi i navlačili kiks Liverpoola,ovako se opet borimo za konference ligu..
Zadnja izmjena: aqarius, dana/u 18 jan 2025, 20:50, ukupno mijenjano 3 puta.
Aaa dbla, poredajte na teren i napucavajte jedan drugog dok skontate hahah

- QUARTERBACK
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 12 gostiju.