Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

ahmic
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la ahmic » 14 feb 2012, 21:46

Ma ovaj Zukanovic zna igrat lopte...ovaj slobodnjak je dovoljan ...NEMA SANSE DA MRAVAC BUUDE TU VISE,..

dzonvejn
Kontakt:

Post Postao/la dzonvejn » 17 feb 2012, 16:07

na ljeto ugovori ističu papcu (32), rahimiću (36), salihoviću (28) i maletiću (32).

LakersAttack
Kontakt:

Post Postao/la LakersAttack » 17 feb 2012, 21:25

dzonvejn je napisao/la:na ljeto ugovori ističu papcu (32), rahimiću (36), salihoviću (28) i maletiću (32).

Ja ne znam kud će Papac sad rano mu je za kraj karjere' a rangers evo propali otišli u stečaj bolje da ide iz njih :D
Sarajevo, Horde, Bog i Čaršija, neka živi Bosna naša država!

FK Sarajevo
FC Bayern
LA Lakers

AÐ_Official
Kontakt:

Post Postao/la AÐ_Official » 18 feb 2012, 12:00

LakersAttack je napisao/la:
dzonvejn je napisao/la:na ljeto ugovori ističu papcu (32), rahimiću (36), salihoviću (28) i maletiću (32).

Ja ne znam kud će Papac sad rano mu je za kraj karjere' a rangers evo propali otišli u stečaj bolje da ide iz njih :D
Na Karadjordjevo :mrgreen:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 feb 2012, 12:24

Na jucerasnjem sastanku ECA (udruzenje klubova) u Varsavi je postignut dogovor sa UEFA-om da se iz takmicarskog kalendara izbace prijateljske utakmice u Avgustu, te da Nogometni Savezi moraju klubovima platiti odstetu u slucaju povrede njihovog igraca - naravno u pitanju su prijateljske utakmice, no ovo ce za nas Savez predstavljati ogromni problem.
Novi ugovor bi trebao stupiti na snagu 1.Juna ove godine ukoliko isti FIFA (u sto se ne sumnja) i trajao bi do 2018.godine.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 feb 2012, 12:32

amerosm je napisao/la:Na jucerasnjem sastanku ECA (udruzenje klubova) u Varsavi je postignut dogovor sa UEFA-om da se iz takmicarskog kalendara izbace prijateljske utakmice u Avgustu, te da Nogometni Savezi moraju klubovima platiti odstetu u slucaju povrede njihovog igraca - naravno u pitanju su prijateljske utakmice, no ovo ce za nas Savez predstavljati ogromni problem.
Novi ugovor bi trebao stupiti na snagu 1.Juna ove godine ukoliko isti FIFA (u sto se ne sumnja) i trajao bi do 2018.godine.
Pročita i ja ovo maloprije i šta sad hoćemo li igrati sa Welsom :roll:
Nema više prijateljskih,bolje ih je ne igrati nego plaćati za nedaj bože povrede igrača :lol: :lol:

Vidimo sve se radi,da ove siromašije reprezentacije odustanu od takmičenja :twisted:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 28 feb 2012, 12:42

legenda reala je napisao/la:
amerosm je napisao/la:Na jucerasnjem sastanku ECA (udruzenje klubova) u Varsavi je postignut dogovor sa UEFA-om da se iz takmicarskog kalendara izbace prijateljske utakmice u Avgustu, te da Nogometni Savezi moraju klubovima platiti odstetu u slucaju povrede njihovog igraca - naravno u pitanju su prijateljske utakmice, no ovo ce za nas Savez predstavljati ogromni problem.
Pročita i ja ovo maloprije i šta sad hoćemo li igrati sa Welsom :roll:
Nema više prijateljskih,bolje ih je ne igrati nego plaćati za nedaj bože povrede igrača :lol: :lol:

Vidimo sve se radi,da ove siromašije reprezentacije odustanu od takmičenja :twisted:
Ja mislim da ce se jos ove godine igrati te prijateljske utakmice jer sam siguran neki savezi vec imaju prodat odredjen broj ulaznica za te utakmice i steta bi bila ogormna da se iste otkazu.
Za ovaj termin se slazem sa ECA da ga je trebalo ukinuti jer igraci se nalaze u podmakloj fazi priprema, u nekim ligama je sezona vec startovala - a igraci moraju u toku sedmice ici na daleka putovanja, zatim treneri nemaju na raspolaganju pojednice igrace kako bi uigrale ekipu, zatim se u tom mjesecu odrzavaju kvalifikacije za LP i EL, zatim postoji mogucnost povrede nekog igraca koji je trebao biti transferiran itd itd.
Sto se tice odstete i tu sam na strani klubova, ali mislim da ce UEFA i FIFA zastiti saveze i da ta odsteta nece biti ogormna ukoliko dodje do neke povrede. Npr. da Savezi preuzmu torskove lijecenja igraca za vrijeme trajanja povrede.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Arminn
Kontakt:

Post Postao/la Arminn » 28 feb 2012, 15:37

http://****.cc.cc/p/stream3.html" onclick="window.open(this.href);return false; BIH-Brazil 19i50h PRENOS bht1 live stream ;)

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 28 feb 2012, 22:35

prezadovoljan sam, samo zalim za propustenim prilikama, al sta je tu je, Brazil je to :)

vecaveca
Kontakt:

Post Postao/la vecaveca » 29 feb 2012, 11:30

kada slijece selektor mislim ovaj avion u Sarajevu ?? treba docekati makar susica i navijace koji su isli avionom zna li neko

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 01 mar 2012, 00:14

slika
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 01 mar 2012, 00:42

Bio sam na ovoj tekmi , vjerujte za ovo vrijedi kredit dici , neopisiv osjecaj, sigurno najbolji osjecaj koji sam ikad dozivio. Strasno , sve bih dao da se vratim na taj dan.
[youtube][/youtube]

nanek

Post Postao/la nanek » 01 mar 2012, 13:26

Ako od ikoga možete saznati štošta novo, ako će iko reći nešto što nisu ponovili svi igrači na čelu sa selektorom - a njihove izjave nerijetko su kao sinhronizirane - onda je to Ivica Osim. Legenda svjetskog fudbala i predsjednik Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH po dolasku u Sarajevo prokomentirao je za "Dnevni avaz" utakmicu iz Sent Galena.

- Šta nam je donio ovaj susret? Vidjet ćemo šta će nam donijeti. Kako god, dobro je odigrati utakmicu s ovakvim protivnikom, čisto radi iskustva. Da igrači vide kako je igrati protiv njih, a pokazali su da se nikoga ne trebaju bojati. Ako su s njima odigrali korektno, onda mogu sa svima - govori Osim za Dnevni Avaz.

Strah ili respekt

Bez obzira na to što se radilo o prijateljskoj utakmici, je li nas poraza koštalo to što smo tradicionalno, na sebi svojstven način, previše bojažljivi? Selektor je prije utakmice kazao kako je cilj samo "da se ne obrukamo".

- Moralo je biti malo straha. Da ih se nismo uplašili, nešto ne bi bilo uredu s nama, ali mislim da više to nije ni strah nego respekt. Moraš biti bojažljiv, jer ne znaš kako će izgledati, znaš da igraš s Brazilom, ali ne znaš sve igrače, kako funkcioniraju. Tek kada prođe neko vrijeme, možeš znati na čemu si. A to što u prethodnim kvalifikacijama nismo otišli na EP, jer smo ciljeve postavili bojažljivo, to je naš stari problem.

Može li, onda, igra protiv Brazila biti zalog za optimizam uoči kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo? Šta može biti bolje u igri, u čemu se možemo popraviti?

- Ono kako smo odigrali protiv Brazila teško prolazi u Evropi. Ja bih volio da su svi naši igrači bolji od brazilskih, daj, Bože, ali se trebamo zapitati. Jer, Grčka i Slovačka, kada su kompletne i igraju sa 100 posto snage, mogu biti bolje i opasnije od onakvog Brazila. Ipak, ovo je pokazatelj jednog razvoja, jer smo, nakon Francuske i Portugala u Zenici, evo, sada i s Brazilcima odigrali dobro, nosili smo se, pokazali da nema velike razlike u kvalitetu.

Malo sebičnosti

Zamjerate li nešto igračima?

- Vidjelo se da postoji pomalo sebičnosti, svi su htjeli odigrati malo i za sebe. Bilo je situacija gdje se trebalo odigrati mirnije. Recimo, kako se igra u Njemačkoj, kod našeg gola teško da bi Ibišević smio opucuti u onakvoj situaciji. Ondje se lopta morala odigrati. Da ne govorimo o tome kako je opucao, jer po svakoj logici u mlađim kategorijama trener bi vas izvadio iz igre. Bilo je još nekoliko situacija, Pjanić je jednom utrčavao sam... ali dobro, možda je to i zbog protivnika.

Neodstaju dva "kuloara"

- Utakmica je poslužila Safetu i da isproba kako je kada igramo sa dva špica, ali treba znati da nama nedostaje igrača gore, da se to osjeti i u vezi. Zatim, nedostajali su nam igrači po bokovima, što bi Francuzi rekli dva "kuloara". Vidjelo se da fale Lulić i Mujdža, jer danas je fudbal nezamisliv bez bokova, bez igrača koji trče gore-dole. - zaključuje Ivica Osim

chicago96

Post Postao/la chicago96 » 02 mar 2012, 20:52

http://www.ebay.com/itm/Bosnia-and-Herz ... 500wt_1413" onclick="window.open(this.href);return false;

LjumanM95
Kontakt:

Post Postao/la LjumanM95 » 03 mar 2012, 18:55

Alispahić zabio gol za Dinamo koji trenutno vodi protiv Osijeka 1-0.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 04 mar 2012, 22:06

znaci povrijedjeni su nam je pjanic,lulic i spahic.Lulic bi se trebao vratiti pocetkom aprila,za pjanu i spahica nista se jos ne zna koje je tezine povreda
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

nihco

Post Postao/la nihco » 05 mar 2012, 18:24

reprezentativna okosnica u rusiji
zahirovic - 25 min
ibricic - 15 min
misimovic - 7 min
rahimic - tribina
interesantno, jedini nas koji je odigrao 90 min , u trijumfu, je vranjes, naravno, on nije reprezentativac.
+
medunjanin - tribina

nema nikakvih naznaka da ce se situacija promijeniti, zahirovic ispada u 2. ligu, ibricic , najvjerovatnije, nazad u hajduk, miske, kada se vrati dzudzak, tek nece igrati...medunjanin tribine...
Sent from my Commodore 64

unavita
Kontakt:

Post Postao/la unavita » 05 mar 2012, 20:33

upravu si ti sve to treba rastjerati dati priliku 15-ak novih igraca :roll:
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

nihco

Post Postao/la nihco » 05 mar 2012, 20:37

unavita je napisao/la:upravu si ti sve to treba rastjerati dati priliku 15-ak novih igraca :roll:
ocvaj trener ce nas dovesti u situaciju da c3emo na jesen morati mijenjati, bukvalno, polqa ekipe.
Sent from my Commodore 64

Za_raju
Kontakt:

Post Postao/la Za_raju » 05 mar 2012, 22:59

nihco je napisao/la:
unavita je napisao/la:upravu si ti sve to treba rastjerati dati priliku 15-ak novih igraca :roll:
ocvaj trener ce nas dovesti u situaciju da c3emo na jesen morati mijenjati, bukvalno, polqa ekipe.
Nicho definitivno si glas razuma na ovom forumu sa jos par realnih momaka.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, hurem, Jegres, Principatus, sagitarius, tuzlanskinacin i 53 gosta.