Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Arsenal 3 Liverpool 4 | The Manager Hasn't Got A Clue (Claude Rant)
Koji retardi su ti Londonjeri. Pa pi.čka vam materina sjedite ko bubice tokom utakmice i onda neki fol intervjui da budu popularni.
De nek svaku utakmicu fali 30 hiljada ljudi pa ćemo vidjet hoće li opet biti we will bounce back, we showed mentality i slična sranja.
De nek svaku utakmicu fali 30 hiljada ljudi pa ćemo vidjet hoće li opet biti we will bounce back, we showed mentality i slična sranja.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Brokula je napisao/la:Koji retardi su ti Londonjeri. Pa pi.čka vam materina sjedite ko bubice tokom utakmice i onda neki fol intervjui da budu popularni.
sigurno su to pravi londončani

Pa ima sigurno 20 30 hiljada pravih navijača da ga yebeš. Ovo ostalo je elitna bagra i turisti koji su pola utakmice u transu što su uopšte na stadionu.Seaman je napisao/la:Brokula je napisao/la:Koji retardi su ti Londonjeri. Pa pi.čka vam materina sjedite ko bubice tokom utakmice i onda neki fol intervjui da budu popularni.
sigurno su to pravi londončanida ne kažem nešto jače
dosta je viditi onog ty-a,on je tip voajerovog i gazidisovog navijača
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Moramo prodati ove polovnjake,iskeširati za napadaca i stopera,po mogucnosti dovesti i Sissoka,treba nam mišica u veznoj liniji ili na krilu gdje vec bude igrao
Sa fb stranice, ne znam koliko je istina da je Anri izjavio. Na kraju krajeva, nije ni bitno. Tacno u srz.
O Liverpoolu: "Čim je Liverpool izvršio pritisak, Arsenal se nije mogao nositi s time."
Na reakciju navijača: "Pošteno obzirom na još jedan loš start sezone."
Na zvižduke poslije utakmice: "Bili su fini kod 1-4, bili su uz tim."
Na činjenicu da Ozil i Giroud nisu igrali: "Ja bih igrao."
O pojačanjima: "Čini se da je Arsenalu teško da privuče igrače. Vardy je odbio Arsenal. Ne znam zašto, ali je to teško. Svi znamo da je novac glupost, ali morate platiti. Da li smo prvi izbor u Engleskoj? Ne mislim da je tako. Trebaju stopera i napadača. Ne trebaju napadača svjetske klase, ali nešto drugačije."

O Liverpoolu: "Čim je Liverpool izvršio pritisak, Arsenal se nije mogao nositi s time."
Na reakciju navijača: "Pošteno obzirom na još jedan loš start sezone."
Na zvižduke poslije utakmice: "Bili su fini kod 1-4, bili su uz tim."
Na činjenicu da Ozil i Giroud nisu igrali: "Ja bih igrao."
O pojačanjima: "Čini se da je Arsenalu teško da privuče igrače. Vardy je odbio Arsenal. Ne znam zašto, ali je to teško. Svi znamo da je novac glupost, ali morate platiti. Da li smo prvi izbor u Engleskoj? Ne mislim da je tako. Trebaju stopera i napadača. Ne trebaju napadača svjetske klase, ali nešto drugačije."

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Taj igrač "ja bih igrao" u Arsenalu je samo Sanchez. Tuga je što bi tim trebao biti sastavljen od 11 takvih
Ti su nam obicno po bolnicama duze od pola godine. Dva dobra ne mozes sastavit.Brokula je napisao/la:Taj igrač "ja bih igrao" u Arsenalu je samo Sanchez. Tuga je što bi tim trebao biti sastavljen od 11 takvih
#Voajeroljupci na respiratorima.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Na klupi je ocigledno bolje imati TRI(3) centralna/ofanzivna vezna koji su "provjereni" nego neko krilo koje "nije provjereno".
Celik!3,2,2.
- Marsal
- Kontakt:
Na papiru djeluje kao solidna ekipica ali daj Bože da pobijedimo.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Malo bolji pogled na ekipu i na rezerve je fakat gadljiv. Nijednog direktnog krilnog igrača na klupi nego 3 lika koji će uonakolo dodavati loptu do iznemoglosti.
Al se zato Campell, koji je duplo bolji igrač od Thea i Oxa, šalje na posudbu :shy:
Al se zato Campell, koji je duplo bolji igrač od Thea i Oxa, šalje na posudbu :shy:
- QUARTERBACK
- Kontakt:
jos mi ostali ovi nasi debili oba daju gol i sevilla, ajd valjda ga ispostuju pa nekako uvaljaju, pobjediti ne moraju 

Gdje prestaje logika, pocinju Arsene i Arsenal. Majku mu i imena slicna!Brokula je napisao/la:Malo bolji pogled na ekipu i na rezerve je fakat gadljiv. Nijednog direktnog krilnog igrača na klupi nego 3 lika koji će uonakolo dodavati loptu do iznemoglosti.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Nisu losi dresovi
- Marsal
- Kontakt:
Gledam utakmicu sa mackom (dobio mace neki dan). Ako ne pobijedi Arsenal zrtvovat cu je fudbalskim bogovima u nadi da ce se smilovat na ovaj klub.
Arsene, zivot malog Dzeme je u tvojim rukama.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Marsal je napisao/la:Gledam utakmicu sa mackom (dobio mace neki dan). Ako ne pobijedi Arsenal zrtvovat cu je fudbalskim bogovima u nadi da ce se smilovat na ovaj klub.

Marsal je napisao/la:Gledam utakmicu sa mackom (dobio mace neki dan). Ako ne pobijedi Arsenal zrtvovat cu je fudbalskim bogovima u nadi da ce se smilovat na ovaj klub.

aj hahahahaha mrsko mi kucat smajliće al hahahahahhahaha
Drz se ArseneMarsal je napisao/la:Gledam utakmicu sa mackom (dobio mace neki dan). Ako ne pobijedi Arsenal zrtvovat cu je fudbalskim bogovima u nadi da ce se smilovat na ovaj klub.

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.