Casillas je napisao/la:Dobro ti ovaj sa Zeljinim avatarom kazebparena je napisao/la:Svak ima pravo da kupuje koga hoce i kolko hoce i ima. Mada mislim da ovo sto Real radi nema nikakvog fudbalskog smisla a moja Barsa radi to mudrije. Mo im je uspjeh sto je dosao i bas mi je drago jer Realu treba svjezina na tom mjestu. Ovo ostalo neznam kako procjenjuju jer olako se rjesavaaju velikih fudbalskih znalaca a kupuju vise i ne znaju koga i ko im treba. Ponekad pomislim da idu onom politikom - uzmi da ga ko drugi nebi uzeo i tako oslabi protivnika. Samo je Ronaldo opravado ocekivanja - ostali nisu ni blizu... Oslabili su i Lion i Milan a vidi cuda pojacali Inter (Snaider) i Bajern (Roben) - naravno svojom gluposcu...
Sta to Barca radi mudrije? Dali su 25 miliona za propalitet, dali su 70 miliona za Ibrahimovica koji se iskazao kao ne tako dobro pojacanje, doveli su Maxwella od kojeg je cak i Abidal bolje odigrao.
A vidi cuda, toliko si bio prepametan da si rekao SVOJOM GLUPOSCU da je Real pojacao Bayern Robbenom. Za tvoju informaciju Sneijder je otisao kako bi pokrio deficit a Arjen Robben je zatrazio da napusti Real Madrid - ZNACI ROBBEN JE TRAZIO DA ODE A REAL NECE NIKOGA DRZATI KAO U ZATVORU
ovo ti nisi znao
cemu ovo cak? pa abidal je jedan od najboljih defanzivnih bekova na svijetu.
a maxwela su platili 4 miliona, i odigrao je odlicno.
btw. ibra je dao preko 20 golova ove sezone, a jedan od njih je i najvazniji u istoj. covjek sigurno nije opravdao ocekivanja, ali nije ni bio los koliko ga vi blatite. chi..y je bio los, ustvari jako los, i napravili su jako lso potez kad su dali 25 miliona za njega.
a ovaj gore sto kaze da je albiol ispunio ocekivanja. to nije istina. od jendog od najboljih stopera u primeri se ne ocekuju onakve greske u odbrani.