RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

carina
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la carina » 20 okt 2010, 15:52

Ma djaba Monto i ta kriticna masa kad je kompletna kokuzna.....Djaba smo druze mi svi ovde na forumu kad smo kokuzi....Jbg, nekoliko puta sam ovde pominjao da ljudi koji treba da nas vode ispunjavaju dva uslova...Prvi da vole Velez, a drugi da nesto mogu uciniti i sa finansijske strane...
Daleko od toga da sam nesto previse pesimistican....Sve ekipe koje se vrte po ovim prostorima su u par deka, i sve se to da rijesiti vrlo brzo, ali, naravno, samo pod uslovom da konacno krenemo raditi kako treba.....Imamo mi extra trenera u Mostaru, ne brinem ja zbog toga...Imamo Edhema Bratica koji ce sa minimalnim uslovima popi.sati citavu Premier ligu sa igracima koje ce napraviti u relativno kratkom periodu....Treba samo raditi i stvoriti zdravu sredinu...
Ovih dana i cujem neka obecanja ljudi kojima stvarno vjerujem, tako da sam mozda malo i optimistican...

@cunami
Pa eto sam kazes da se npr; Kajta derao na trenera...Ma ko bio trener, to je samo pokazatelj, da je Kajta totalno pogrijesio profesiju sa kojom se bavi....Da se razumijemo, ja sve igrace Veleza odlicno znam u privatnom zivotu, ali i njima kazem direktno, a i ovde na forumu, da oni VEZE S LOPTOM I PROFESIONALNOSCU NEMAJU!!...
Nemoj mi samo molim te o ljubavi...Svi bi oni( svi od reda), otisli negdje drugo gdje im je bolje, i isli su svi, cim su dobili priliku...I brze su se vracali, nego sto su otisli...I sad se nesto bune linafo...Bola, koliko su radili, i previse su naplacivali.....Taj isti Kajta je nedavno tuzio Velez za 50000 KM...Ej....Ko da je direktor Telekoma, i postigao neke zapazene rezultate, a ne za deset godina donio bodova sa strane ONOLIKO, koliko ih je Pika kupio!!!
Bola Cunami, stipu ljubav brate...Ti, ja, Monte, drh, Kimbo NJIH placamo, a ne oni nas....To je vrlo bitno u svoj ovoj prici.....Ako ja njega trebam moliti da gine tih 90 hebenih minuta na terenu za sveti dres, i da mu tepam, pa zahebi ga brate...Ko ga hebe...sve do jednog....
I zato se slazem u svemu ostalom, osim ovo sto stedimo danasnje rijeci frustracije na nase igrace...NE!!!! I oni su krivci ISTO kao i uprava....Udaramo na sve, i mjenjamo klub iz temelja....Pa kad tad....Al ce biti kako treba...

I za kraj samo da se osvrnem na iduce planove...Mislim da nam sad nisu neophodni ni treneri ni neka pojacanja..Mislim da svaki fening koji nakupimo, moramo potrositi na opstanak ove godine....Kao sto i drugi godinama rade...Jer svi dobro znamo koliko love trebamo skrsiti da se vratimo u Premier ligu, i to, pod uslovom, da u Federalnoj ligi nema vise nijedan pretedent za Premier ligu...U tom slucaju se iznos udvostrucuje...
A nemamo vise godina, vremena i para za bacanja....Stvaranje zdravog Veleza ostavimo za normalne ljude, iduce godine, za koje mislimo da ce konacno shvatiti da im je duznost i obaveza da dodju i da omoguce normalan rad jednom od dva simbola grada Mostara, bez kojeg niko ne moze....
Za ovakav bojkot, i dalje nisam, jer je mizeran i usmjeren je samo na Piku, a to je premalo za ono sto mi svi hocemo...To je zapravo samo ono sto hoce oni na koje ja ovde danima udaram....

apple
Kontakt:

Post Postao/la apple » 20 okt 2010, 16:48

carina je napisao/la:
@cunami
Pa eto sam kazes da se npr; Kajta derao na trenera...Ma ko bio trener, to je samo pokazatelj, da je Kajta totalno pogrijesio profesiju sa kojom se bavi....Da se razumijemo, ja sve igrace Veleza odlicno znam u privatnom zivotu, ali i njima kazem direktno, a i ovde na forumu, da oni VEZE S LOPTOM I PROFESIONALNOSCU NEMAJU!!...
Nemoj mi samo molim te o ljubavi...Svi bi oni( svi od reda), otisli negdje drugo gdje im je bolje, i isli su svi, cim su dobili priliku...I brze su se vracali, nego sto su otisli...I sad se nesto bune linafo...Bola, koliko su radili, i previse su naplacivali.....Taj isti Kajta je nedavno tuzio Velez za 50000 KM...Ej....Ko da je direktor Telekoma, i postigao neke zapazene rezultate, a ne za deset godina donio bodova sa strane ONOLIKO, koliko ih je Pika kupio!!!
Bola Cunami, stipu ljubav brate...Ti, ja, Monte, drh, Kimbo NJIH placamo, a ne oni nas....To je vrlo bitno u svoj ovoj prici.....Ako ja njega trebam moliti da gine tih 90 hebenih minuta na terenu za sveti dres, i da mu tepam, pa zahebi ga brate...Ko ga hebe...sve do jednog....
I zato se slazem u svemu ostalom, osim ovo sto stedimo danasnje rijeci frustracije na nase igrace...NE!!!! I oni su krivci ISTO kao i uprava....Udaramo na sve, i mjenjamo klub iz temelja....Pa kad tad....Al ce biti kako treba...

Potpis za ovo.

Sve je njih trebalo s noge na noge, nego u nas raja vazda merhametli, pa im se pusta i da locu po gradu kada hoce a niko ne reaguje. Svaki je od njih bio i danas bi otisao igrati i za Gabelu i Imotski jer bi dobili 2-300 KM vise nego u Velezu.
A ovo za Kajtu i tu tuzbu - povraca mi se.
samo mostarski, samo bahato

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 20 okt 2010, 20:06

@apple
Ma ja brate...nasa velika greska i ponavljamo je iz godinu u godinu....previse ih gotivimo, ko kad smo mamlazi....
Bola, hajde majke ti, samo se osvrni zadnji niz godina, koji su igraci simbol borbe na terenu??? Osim Mrkve, sve, apsolutno sve, igraci sa strane...
To za Kajtu je bilo meni se cini otprilike prije godinu dana..Pa onda tek smo nedavno otplatili odstetu Veli Pudaru koji nas je isto tuzio...Dobro, hajde to..Ali, sto ti kazes, odu negdje za par stoja vise...U Laktase,Celik, Imotski, gdje je ono Zaimovic igrao, Opuzen, Neretva, tako nekako, ja mislim, itd...
Tamo ne smiju pisnut, a ovde gdje god dodju u kafanu, vazda zugaju na Velez....Ma sve zatjerati, i to ne cekati kraj sezone...To ja mislim druze..Svakako sve bodove do kraja cemo morati kupovati, pa nam igraci i ne trebaju..Ovi nasi sa ovakvom igrom ne mogu nikoga dobiti...Mozda da im neke zene postavimo za protivnika, mozda bi i dobili....
Dvadeset HEBENIH GODINA, igraju na istoj livadi, u istom sastavu i u ti domace tekme popuse 12 golova....Pa bola, da smo se mi okupili i da igramo zajedno 20 godina, napravili bi jedan dobar pas ili dobru akciju da smo pjani ko zemlja a ne da smo kao neki sportisti....I to da ja smatram igracima..Ma to su ljudi koji su totalno promasili profesiju....I onda jos zugaju na nas kad im mi raja dajemo primjedbe....Hej, zamisli ti to!!!!!

Sve brate mjenjati iz temelja..Apsolutno sve...od skupstine, do uprave, a igrace ni slucajno ne zaobici....
Sad je samo problem naci par ljudi koji ce nam obezbjediti nekako opstanak.....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 21 okt 2010, 00:32

Svi su oni promasili profesiju a ti takav talenat,koji se razumije u loptu ko niko,koji zna poteza na pretek,sjedis kuci i ne dolazis da pomognes Velezu u ovim teskim vremenima. Bola,dodji,skini se i igraj i ostavi Veleza u ligi pa da ti se klanjaju. Mi smo sve do sad navikli da kupujemo i bodove i opstanke i sl.i kad dodje neko bolji ili plati sudiji odmah igraci krivi. Tebi svaka cast ali izgleda da je tebi mjesto na terenu a ne na tribini ili na internetu. Lako je nama pricat kako ne valja kako Velez igra ali se stavimo u njihovu situaciju. Ne valjaju nam igraci a svi sa strane valjaju??? Pravi Velezovac... Dizes Bratica u nebesa ko da je Real vodio 20 godina i sve sa njim osvojio a ko imalo zna tog civijeka kojeg i ja poznajem i znam njegove kvalitete a Boga mi i mane,gdje god dosao zadrzao se nepunih 15 dana. Otjeran u Lokomotivi,u Igmanu otjeran i on valja a klubovi ne valjaju. Znas li zasto je Bratic otisao iz Veleza??' Ako znas covijeka sjedi pa ga pitaj a dok nemas provjerene informacije...ne daji lazne...

bondich
Kontakt:

Post Postao/la bondich » 21 okt 2010, 00:50

sve najbolje u nastavku iskreno nadam se da sl sezone budete puno vise brijantni...poslije zvijezde najdrazi klub i navijaci..pozz iz gradacca
RED DRAGONS
Bijelo-crvena polja zvijezdina
Igrajte za nju našu voljenu
Nek jače kuca to srce "ZMAJEVO"

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 21 okt 2010, 08:52

@cunami
Druze ja ne bih stvarno da se raspravljam...Sto se tice igraca svoje sam rekao...
Nisam ni igrac, nisam ni clan uprave i to me ne zanima...obicni sam zaljubljenik....
Ne mislim ja da igram na terenu, ja imam svoj posao...Posao koji kvalitetno uradim, trudim se i naravno dobijem platu za taj rad.....Za ovaj rad, koji pruzaju nasi igraci godinama, odnosno nerad, neznam kakva bi plata bili dostojna....Od SVIH klubova iz Premier lige, klub smo sa najmanje gostujucih bodova 20 godina...To ti govori ko u nas igra i kako igra....Ja samo baratam cinjenicama....
Potpisuju polugodisnje ili maksimalno jednogodisnje ugovore i cekaju priliku da za par stoja predju u neki okolni provincijski klub, a na Velez zugaju gdje god i kome god stignu...NEKA BRATE IDU GDJE IM JE BOLJE!!!...Dok ne nadju bolji angazman, a nece, jer nikome nisu potrebni ovakvi neprofesionalci, ima da ginu za sveti dres......
Jer sve mogu podnijeti, i lose rezultate i lose stanje na tabeli, ali da na kraju tekme po pljusku, u svlacionicu ulaze sa cistim dresom, ne mogu nikako....
Za Velez se uvijek ginulo ma kakvo stanje bilo, i da mi je otac rodjeni u pitanju, SIKTER!!!!
Samo se nadam da ce ovaj RA biti puno puno bolji nego sto smo mi bili, i kad ih vide da negdje locu po kafanama, odmah ulaziti i samarati sve redom......Ko nece da igra, nek ne igra...Ima ko hoce.....

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 21 okt 2010, 10:59

Ja samo govorim da su igraci najmanje krivi jer je situacija u klubu katastrofalna,nema predsjednika,ma nema nista i normalno da se to odrazilo na ekipu. Eto smo prosle godine imali dobru ekipu pa su na strano osvojili bodova isto koliko i ove sezone. Ti dobro radis svoj posao i za njega si placen ali igraci i kad dobro rade posao nisu placeni. Pitaj malo igrace jesu li imali plate ili mozda premije kad su na pocetku sezone bili drugi ili treci? Kad smo govorili da Velez ima finu ekipu,kako je ekipa dobra itd... Sad kad ne ide najlakse je pametovat sa tribine ili interneta. Da je Velez sad prvi ne bi bilo 800 ljudi na stadionu jer bi i tad bojkot trajao kao sto i traje. I do nas je navijaca u jednu ruku ali se svi problemi u vezi kluba vezu iskljucivo uz par ljudi koji cine to famozno predsjednistvo. Zar je toliki problem izabrat trenera? Mi ko da smo u idealnoj situaciji pa nam se nigdje ne zuri za promjenama ili su i igraci krivi sto nece trenera da izaberu? Mislim da ti prica nije na mjestu i sa takvim razmisljanjem ti se ja ne slazem ali...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 21 okt 2010, 11:24

Ja ne kazem i nikad nisam rekao da su igraci krivi za ovakvo stanje...Ni slucajno...Ali i dalje tvrdim da ih se ne treba stediti ni odvajati od odgovornosti....Ne izdvajaju se nimalo...Lijepo sam te pitao da mi odgovoris na pitanja, a ti mi preskaces...Evo ti ih opet:
1. Da li Pika moze sam prodati utakmicu ili su mu neophodni i iskusni igraci, pogotovo zadnja linija?

2. Da li se ovi nasi igraci mogu prikljuciti bojkotu sa RA, jer stvarno ja ne vidim zasto to vec i nisu uradili, kad znaju
da srece ovako nema? Ili mozda cekaju da opet cuknu nesto od neke tekme?

3. Da li se ponasaju prevashodno profesionalno a zatim i da li ostavljaju srce na terenu, onako kako smo mi za njih ostavljali svugdje gdje smo otisli?

Opet ponavljam, ja ih sve privatno volim i znam ih sve, i ne lajem samo po internetu na njih, nego direktno...Kad vec sve mjenjamo, moramo i IZBITI taj mentalitet iz njihovih glava, ne zbog njih, nego zbog buducih generacija za koje ovo sve i radimo...Jer, druze, djaba, i da napravimo klub kakav zelimo i dovedemo eto i te trenere za koje ti smatras da su neophodni, ako ce nam se oni sr.at po glavama na nacin kad prime pet komada na domacem terenu da ih gledamo da locu po lokalnim kafanama......Da ne govorim, kad negdje podju na gostovanje protiv nekih livadica, da se predaju osamnaest dana prije te tekme....I kazu za sebe da su Velezovci??? Jasta su....

drH
Kontakt:

Post Postao/la drH » 21 okt 2010, 15:13

carina je napisao/la: 1. Da li Pika moze sam prodati utakmicu ili su mu neophodni i iskusni igraci, pogotovo zadnja linija?
Ovo ja ponavljam ljudima, ali oni izgleda kontaju da carobnim stapicem Pika proda utakmicu. Pa ljudi moji igraci prodaju utakmice, naravno uz naredbu sefa!

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 21 okt 2010, 15:51

Znas kad je prodata utakmica??? Kad se ekipa ne zalaze ni 10 posto,kad hodaju po terenu,kad ne dodju do gola protivnika,kad se sklanjaju da ih predje protivncki igrac itd. Nisam ja reko da Velez tj.igraci nisu prodavali utakmice.Ja mislim da jesu ali ne mogu reci 100 posto sam siguran da su to radili a nisu niti iko od nas nema dokaza. Nikom nije smetalo kad je Velez kupovao po Federalnoj ligi da udje,onda je taj kriminal i nama odgovarao. Ja sam svjedok kad nekolicina igraca zeli da se pridruzi bojkotu ali nece da urade zbog sebe a ima tu i mladjih igraca. Trebao bi sad mlad igrac bojkotovat i da mu se na kraju neko nadje i zajebe mu karijeru ili nesto drugo. Ja bar znam da igraci nisu nimalo zadovoljni stanjem u klubu i kroz pricu sa jednim igracem sam skontao da i njima smeta da kazu necemo igrat jer sta ako kazu necemo? Iz saveza ti oduzmu bodove,i blizi si ispadanju nego opstanku. Pa ne moze Dzubur pricat kako Velez nije ni mostarski ne hercegovacki klub. Pitam se samo ciji smo??? Ti ljudi koji ko biva mogu da pomognu Velezu,samo pricaju a nigdje ih oko Veleza nema. Najlakse je pricat ali majstore,zasuci rukeve i radi. Dzuburova stranka je pala na izborima i imam osjecaj da zele da se iskoprcaju preko nas jer se samo Dzubur javlja u medijima i neki njegovi komentari. Prosli mu je komentar bio kako Velez sad prodaje ili kupuje utakmice. A da li je on kupovao utakmice po Federalnoj ligi??? Ja samo pricam sto svi znamo i sto svi navijaci Veleza znaju a nista ne izmisljam a samo poricu ovo oni koji su u zabludi. Placalo se na tribini da se pjevaju imena pojedinih ljudi...
Velezu treba uprava,predsjednik koji ce ovo povest prema naprijed,koji ce se svima suprostavit pa tek onda dovest normalnog i dobrog trenera i onda govorit kako je ekipa krivac. Najlakse je igracima reci necemo na trening ali oni treniraju ko da se nista ne desava a nemaju primanja nikakvih ima pola godine. I neko ce mi reci da domaci ne ne vole Velez... Ja samo govorim kako jeste trenutno a za sve ostalo sta bi se trebalo desit nije moje da znam ali iznosim misljenje vecine navijaca...

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 21 okt 2010, 16:19

...mislim da polemiku u vezi ne zalaganja igraca i u vezi nocnog zivota istih ne treba usmjeriti prema igracima vec prema upravi i treneru.Zalaganje igraca i pijanke po gradu su odraz lose uprave i trenera.Da imamo dobro postavljenu upravu ove stvari se ne bi desavale.Ali, kad igraci vide javasluk,neprofesionalnost... ljudi iz uprave,zasto bi oni "ginuli" na terenu i zasto bi isli u 11 u krevet i sportski zivili :roll: .Kad se poslozi dobra uprava,a koja ce dovesti kvalitetnog trenera, sve ovakve stvari ce doci na svoje,ili ce morati potraziti drugi klub,kratko jasno .Nema vise ljubavi u fudbalu(kao sto je bilo nekad)sve je interes,i ako igraci nemaju nikakvog interesa da daju 100% nece ni davati.Mozemo se mi ljutiti na njih koliko god hocemo,ali je tako(i ja nekad planem kad igraci odigraju ko picke,ali se brzo usutim kad vidim ko ih vodi i ko im daje plate :roll: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

frenki
Kontakt:

Post Postao/la frenki » 21 okt 2010, 23:33

dođem na ovu temu, onako po inerciji, zbog prijašnje, dječačke, ljubavi prema veležu, malo da se informišem, inače mi ne pada na pamet da se nešto ovdje javljam, niti da idem gledati uživo utakmicu (zadnji put tamo negdje '97-e), prvo što se, u osnovi nema šta posebno vidjeti (kao i na većini terena cirkusa zvanog premijer liga), drugo ove stvari u klubu i oko kluba, da ne govorim ovo o namještaljkama, kupovanjima i prodaji bodova, što se smatra za nešto sasvim normalno, o tome se ovdje priča kao da je dio igre...e, stvarno :roll: kakvo nam je društvo, takav nam i fudbal - nikakvo.

cunami
Kontakt:

Post Postao/la cunami » 21 okt 2010, 23:57

U potpunosti se slazem da kad se napravi klub tad ce i igraci imat vise discipline i sportskog i zivota i ponasanja. Ne mozes ti naredit da legnu u 10 sati jer imaju utakmicu ili da ne piju,ne ostaju do kasno vani i sl.jer nema uprave,nema trenera koji treba biti DRUGI OTAC igracima,koji mora imat disciplinu prema svima. Igraci nam nemaju primanja nikakvih ima pola godine i trazit od njih sportski zivot i zalaganje maksimalno je krajnje neozbiljno jer su neozbiljni ljudi na celu kluba. Kad bude sve poslozeno kako treba,bude neki red u klubu a Boga mi i u svlacionici e onda ce biti i discipline,moci ce se kaznit svi koji krse disciplinu a imat ces mogucnosti i nagradit neke a i bit ce zalaganje na visokom nivou i ako ja znam da i sad ima pojedinih igraca koji zive sportski. Prvo napravit klub,odredit strukturu kluba pa onda krenut na rezultat a do tad...sve je laganje i zavaravanje

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 22 okt 2010, 00:47

Uprava - Igraci , u principu nasla krpa zakrpu !!!!

Zato i nitko ne moze nigdje jer je ovo jedini klub gdje imaju mjesta !

Cuj ne mogu se ponasati sportski jer uprava ne valja :D :D .
Zivot jednog pojedinca i karijera ne mogu zavisiti od firme.kluba itd. Treniraj, napreduj ako si to izabrao kao profesionalno zanimanje.
Al je poenta sto su to sve mangupi i fakini !
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 22 okt 2010, 18:06

cunami je napisao/la:U potpunosti se slazem da kad se napravi klub tad ce i igraci imat vise discipline i sportskog i zivota i ponasanja. Ne mozes ti naredit da legnu u 10 sati jer imaju utakmicu ili da ne piju,ne ostaju do kasno vani i sl.jer nema uprave,nema trenera koji treba biti DRUGI OTAC igracima,koji mora imat disciplinu prema svima. Igraci nam nemaju primanja nikakvih ima pola godine i trazit od njih sportski zivot i zalaganje maksimalno je krajnje neozbiljno jer su neozbiljni ljudi na celu kluba. Kad bude sve poslozeno kako treba,bude neki red u klubu a Boga mi i u svlacionici e onda ce biti i discipline,moci ce se kaznit svi koji krse disciplinu a imat ces mogucnosti i nagradit neke a i bit ce zalaganje na visokom nivou i ako ja znam da i sad ima pojedinih igraca koji zive sportski. Prvo napravit klub,odredit strukturu kluba pa onda krenut na rezultat a do tad...sve je laganje i zavaravanje
Dobro, uglavnom se slazem, ali ne mogu da vjerujem kako ne potegnu za sebe, tj; za svoju karijeru...To nikad nisam svario....Ja nekad stvarno zamisljam kako oni, i ne samo oni, nego i vecina mostaraca, kontaju da tamo negdje u ulici Marsala Tita u prostorijama kluba ima neka velika grana sa koje rastu pare....I da je nebitno kako ce oni odigrati, hoce li biti raje na tribini, hoce li se dresovi prodavati itd...To je sve savsim nebitno, ima ta grana na kojoj raste lova i kad ne dobiju platu pitaju se sta se desilo sa tom granom?? I valjda dok ne skontaju odgovor, izgube se i na treninzima i na gostujucim tekmama......
Nego da zavrsimo sa igracima, eto ih tamo......Da sam ja slucajno odlucio zivot posvetiti fudbalu i da sam igrac, zapitao bi se da li sam ozbiljo odradio taj posao, cim sam na samom kraju iste, bez plate u klubu koji jest gdje jeste trenutno....

AMADUDI
Kontakt:

Post Postao/la AMADUDI » 22 okt 2010, 21:51

Kajtaz odbio putovati u Zvornik
Podsjetimo „rođeni“ su u posljednjih pet kola doživjeli ubjedljive poraze, dok su tome pridodali i ispadanje iz Kupa.

Fudbalere Veleža sutra očekuje važan meč u okviru 11.kola Premier lige u kojem će Mostarci pokušati ostati neporaženi kod fenjeraša Drine, čime bi prekinuli rezultatsku agoniju koja traje već šest utakmica.

Podsjetimo „rođeni“ su u posljednjih pet kola doživjeli ubjedljive poraze, dok su tome pridodali i ispadanje iz Kupa.

Situacija i uoči sutrašnjeg gostovanja nije nimalo bajna. Naime slično tradiciji svog bivšeg šefa Demira Hotića, danas prvi strateg mostarskog tima Adis Obad više vremena provodi u Jablanici nego u Mostaru zbog navodnih obaveza na seminaru trenera, zbog čega je propustio gotovo pola treninga u prošloj sedmici.

Osim toga i stoper Admir Kajtaz zbog nesporazuma sa Upravom odlučio je da ne putuje u Zvornik i kako nam je rekao zatražit će raskid ugovora.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 22 okt 2010, 22:06

Probudi se grade :cry:
Support Velez, It's logical! ★

Crveni_1922

Post Postao/la Crveni_1922 » 23 okt 2010, 16:22

KATASTROFA!!!!
I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!

r_emir
Kontakt:

Post Postao/la r_emir » 23 okt 2010, 16:35

Kapetane brod ti tone,alarmiti zvone DINg-DONG,ali ti ih ne možeš čuti,jer voda ti je ušla u uši.

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 23 okt 2010, 18:03

uprava,zajedno sa igracima nek se opasu dinamitom i nek mi neko dostavi ono crveno dugme za aktiviranje :evil: :twisted:
Ovo je smijesno ko sve danas nosi Velezov dres i ko vodi Velez.Svi do jednoga nek se gone u 100 picaka materinih konji jedni debilski,ne znam kako bi ih covjek vise nazvao :roll: :oops: :x
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.