BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
[youtube][/youtube]
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
HzBvB je napisao/la: Ja mislim da se to odnosilo na Lewandowskog....uh niko sretniji od mene samo da prnje on pukupi !
Mogli smo ovo ljeto uzeti OGROMNE novce za njega...ostaviti Barriosa i Schiebera i sve za 10.Ovako k'o sto gledam Lewandowski napusta klub sljedece sezone za nekih 10-15 mizernih miliona koje cemo morati potrositi za dovodjenje nekog slabijeg napadaca od njega.
Ma ko ih j.ebe sve....adnan24 je napisao/la:HzBvB je napisao/la: Ja mislim da se to odnosilo na Lewandowskog....uh niko sretniji od mene samo da prnje on pukupi !
Mogli smo ovo ljeto uzeti OGROMNE novce za njega...ostaviti Barriosa i Schiebera i sve za 10.Ovako k'o sto gledam Lewandowski napusta klub sljedece sezone za nekih 10-15 mizernih miliona koje cemo morati potrositi za dovodjenje nekog slabijeg napadaca od njega.
Kagawa odigro sezonu kako treba , jedva docekao da se isapli...
Sahin nakon prve dobre sezone se ispalio....
Lewat prosle godine nije mogao pogodit "more s mola", ove dao nekih golova , vise sretno nego spretno....Mislim sto se njega tice nije mi zao ni sekunde....nek ide u pm !
Jedini spas za nas je da dovodimo Njemce !!!
Sto se u konacnici pocelo i raditi....Moje je misljenje da Watzke i co. vjeruju vise Njemcu nego ovim "funjarama"...a imam osjecaj da su spremniji dat i vece pare Njemcima...
Jebt produzimo hladno sa Hummy-em i Gotze-om koji su brat bratu bolji drama od ovih sto nece da cuju da produze ugovor...
+ sjebali smo se sa Barrios-om radi debila ali eto...
Šiber,Reus,Biten,Gundo,Leitner...sve "nasi"
NO SIKIRLI...
BvB je kolektiv,jedna slozna cjelina koja ne zavisi od jednog ili dva igraca!Ko god hoce nek napusti,bolje nego da igra za ovaj klub bez ljubavi i emocija...
I mislim da nema nikakve potrebe za nerviranjem jer smo jaci nego sto smo bili,imamo "duzu" klupu,i bolji izbor igraca tako da...HARAMO I OVU SEZONU
BvB je kolektiv,jedna slozna cjelina koja ne zavisi od jednog ili dva igraca!Ko god hoce nek napusti,bolje nego da igra za ovaj klub bez ljubavi i emocija...
I mislim da nema nikakve potrebe za nerviranjem jer smo jaci nego sto smo bili,imamo "duzu" klupu,i bolji izbor igraca tako da...HARAMO I OVU SEZONU
- anton 1983
- Kontakt:
Ja neznam kaj se ovi u BvB-u uopće više jebu sa tim Lewandvskim, nek ga denu na tržiše zemu 20 milja i dopelaju nekog napadača. Za 15 milja se itekako more nać zamjena! Još bu konju gluposti delal i razjebal ekipu, a to BvB-u netreba!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
- anton 1983
- Kontakt:
Sad mi je neš prošlo kroz glavu. Zaš bi neko dao 20 milja za lewandovksog kad za te pare može dobiti Huntelaara? A pazi ovo, bvB proda za 20 milja Lewandovskog i ode u Schalke i kupi Huntelaara jer on ima klauzulu! 
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Rek'o je Hunter da ne bi nikada preš'o u BVB. Nafurali ga na rivalitet.anton 1983 je napisao/la:Sad mi je neš prošlo kroz glavu. Zaš bi neko dao 20 milja za lewandovksog kad za te pare može dobiti Huntelaara? A pazi ovo, bvB proda za 20 milja Lewandovskog i ode u Schalke i kupi Huntelaara jer on ima klauzulu!
____________________________________________________________________________________________

Santana direktno na djevojčicu...
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
- kraljttbvb
- Kontakt:
anton 1983 je napisao/la:Sad mi je neš prošlo kroz glavu. Zaš bi neko dao 20 milja za lewandovksog kad za te pare može dobiti Huntelaara? A pazi ovo, bvB proda za 20 milja Lewandovskog i ode u Schalke i kupi Huntelaara jer on ima klauzulu!
To je i meni neki dan proslo kroz glavu, da bi umjesto Lewe mogli dovesti huntu. I bili bi na konju (huntelaru), a ne na magarcu (Lewi)
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja sam novi/ stari clan ovog foruma. Banovali su me zbog navodnog "vrijeđanja" korisnika "Secer", tako nekako, nebitno, vremenom sam bio aktivan na ovom forumu, a pratio sam i događanja svakodnevno iako nisam bio registrovan. Eh ovako, imam prijedlog za sve vas...
Od ove sezone (2012/2013), predlazem samo, pa ko je zainteresovan neka mi se javi i neka me podrzi, zelim da mi, navijaci bvb-a se svaki vikend skupljamo (sad za sad u sarajevu) i zajedno gledamo utakmice Dortmunda. Mislim da bi najbolje bilo da gledamo u **** Caffeu koji se nalazi u Holiday Innu, cuo sam da su tu i Liverpool-ovi navijaci također. Pa sad, ako neko hoce, nek mi ovdje kaze to, ili ne znam, nadam se da ce se vas nekoliko makar odazvati
NUR DER BVB
Od ove sezone (2012/2013), predlazem samo, pa ko je zainteresovan neka mi se javi i neka me podrzi, zelim da mi, navijaci bvb-a se svaki vikend skupljamo (sad za sad u sarajevu) i zajedno gledamo utakmice Dortmunda. Mislim da bi najbolje bilo da gledamo u **** Caffeu koji se nalazi u Holiday Innu, cuo sam da su tu i Liverpool-ovi navijaci također. Pa sad, ako neko hoce, nek mi ovdje kaze to, ili ne znam, nadam se da ce se vas nekoliko makar odazvati
NUR DER BVB
Dobro nam dosao druze,ili bolje receno dobro nam se vratio!benkobvb je napisao/la:Ja sam novi/ stari clan ovog foruma. Banovali su me zbog navodnog "vrijeđanja" korisnika "Secer", tako nekako, nebitno, vremenom sam bio aktivan na ovom forumu, a pratio sam i događanja svakodnevno iako nisam bio registrovan. Eh ovako, imam prijedlog za sve vas...
NUR DER BVB
Sto se tvog prijedloga tice ja sam ZA,naravno kad budem mogao doci!Predlagalo se da nam "prva zajednicka" tekma bude superkup protiv baye(mislim da je Hare predlozio),neznam dali si citao,pa et...Dogovorit cemo se,tu smo!
Zuta braco,od sutra nisam tu 10-ak dana pa rek da vas pozdravim "do slusanja"
Echte Liebe BvB
anton 1983 je napisao/la:Sad mi je neš prošlo kroz glavu. Zaš bi neko dao 20 milja za lewandovksog kad za te pare može dobiti Huntelaara? A pazi ovo, bvB proda za 20 milja Lewandovskog i ode u Schalke i kupi Huntelaara jer on ima klauzulu!
pa to bi samo budala mogla uraditi takvu zamjenu. Prodati najboljeg napadaca lige i dovesti igraca s duplo vecom platom i koji bi duplo manje doprinosio ekipi. I da ga prodamo za 20 miliona, za te pare ne bi ni izbliza doveli kvalitetnog napadaca kao sto je Robert. Robert se uklopio u sistem i idealan je napadac za BVB bas kakav treba Kloppu i ne bi ga prodao ni u snovima.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Nemoj ti prestat navijat za BvB ako Lewat ode....Klopp je napisao/la:anton 1983 je napisao/la:Sad mi je neš prošlo kroz glavu. Zaš bi neko dao 20 milja za lewandovksog kad za te pare može dobiti Huntelaara? A pazi ovo, bvB proda za 20 milja Lewandovskog i ode u Schalke i kupi Huntelaara jer on ima klauzulu!![]()
![]()
![]()
![]()
pa to bi samo budala mogla uraditi takvu zamjenu. Prodati najboljeg napadaca lige i dovesti igraca s duplo vecom platom i koji bi duplo manje doprinosio ekipi. I da ga prodamo za 20 miliona, za te pare ne bi ni izbliza doveli kvalitetnog napadaca kao sto je Robert. Robert se uklopio u sistem i idealan je napadac za BVB bas kakav treba Kloppu i ne bi ga prodao ni u snovima.
@ Hz BvB
Odlican avatar zivio ti meni ak te vidim kad imas za to pivu od mene
...
Huntelar je dobar al ja ga nikad ne bi doveo u BvB lijen je to igrac nece on trcat borit se on samo ceka dole takav tip napadaca onaj staromodni al jbg opet zabija ... Mislim da ce Lewy sledece sezone dic sidro ... To sam ja izvukao iz ovog intervjua Zorca po meni je to to Lewy ide sigurno al nakon ove sezone ... jbg steta .
Auch Robert Lewandowski fühlt sich wohl, die Gespräche über eine Vertragsverlängerung aber sind vor der EM ergebnislos abgebrochen worden. Wie ist der aktuelle Stand?
Wir haben mit ihm frühzeitig gesprochen, leider ohne dass es bislang zu einem konkreten Ergebnis geführt hat. Die Tür ist aber nie zu, denn Robert ist ein absoluter Top-Stürmer. Aber, auch das gilt und ist wichtig: Wir werden auch in Zukunft wirtschaftliche Vernunft walten lassen und keine Sachen machen, die uns in Zeiten, in denen wir sportlich nicht so erfolgreich sind, wie ein Bumerang wieder einholen.
Odlican avatar zivio ti meni ak te vidim kad imas za to pivu od mene
Huntelar je dobar al ja ga nikad ne bi doveo u BvB lijen je to igrac nece on trcat borit se on samo ceka dole takav tip napadaca onaj staromodni al jbg opet zabija ... Mislim da ce Lewy sledece sezone dic sidro ... To sam ja izvukao iz ovog intervjua Zorca po meni je to to Lewy ide sigurno al nakon ove sezone ... jbg steta .
Auch Robert Lewandowski fühlt sich wohl, die Gespräche über eine Vertragsverlängerung aber sind vor der EM ergebnislos abgebrochen worden. Wie ist der aktuelle Stand?
Wir haben mit ihm frühzeitig gesprochen, leider ohne dass es bislang zu einem konkreten Ergebnis geführt hat. Die Tür ist aber nie zu, denn Robert ist ein absoluter Top-Stürmer. Aber, auch das gilt und ist wichtig: Wir werden auch in Zukunft wirtschaftliche Vernunft walten lassen und keine Sachen machen, die uns in Zeiten, in denen wir sportlich nicht so erfolgreich sind, wie ein Bumerang wieder einholen.
BvB Echte Liebe !!!
- anton 1983
- Kontakt:
Da pa sigurno je bolja opcija da Lewandovski slijedeće godine ode pa da se kupuje igrač za kojeg se još nez na koliko more biti dobar poput Schieber!
vi koda nenavijate za BvB! Pa jel ste vi svjesTni što bi taj transfer napravio Schalke? Dobro jasTno mi je neživite u Njemačkoj, no da se to stvarno dogodi, BvB-ovi navijači bi se plaFcima krvi napili!
vi koda nenavijate za BvB! Pa jel ste vi svjesTni što bi taj transfer napravio Schalke? Dobro jasTno mi je neživite u Njemačkoj, no da se to stvarno dogodi, BvB-ovi navijači bi se plaFcima krvi napili!
Još je mlad

Jest da se najvjerovatnije radi o foto-montaži ali ipak......

Jest da se najvjerovatnije radi o foto-montaži ali ipak......
-
Pale_Companion
- Kontakt:
dobro tebi je "jastno" i navijas za bvB a doveo bi nepotrebnog igraca za klub za 20Manton 1983 je napisao/la:Da pa sigurno je bolja opcija da Lewandovski slijedeće godine ode pa da se kupuje igrač za kojeg se još nez na koliko more biti dobar poput Schieber!
Bravo Majstore sigurno zivis u njemackoj
Samo je 1 grijeha vrijedan ! !
- anton 1983
- Kontakt:
Ja nenavijam za BvB, već bi TEORETSKi "mjenjo" Lewandovskog za Huntelaara...ekyy je napisao/la:
dobro tebi je "jastno" i navijas za bvB a doveo bi nepotrebnog igraca za klub za 20M
Bravo Majstore sigurno zivis u njemackoj
neki ljudi neznaju ćemu služi forum...
Takav transfer je nemoguć iz razloga što mu Bvb nećedat kolko ono 8 milja brutto plaću, kolko mu Schalke planira dat...Ali malo kenjat, sanjarit nigdar nije loše...
A što je obradova Gotze 
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.