zuhado je napisao/la:Izvinjenje prihvaceno. Jesam.
e sad jesi,više blokada nego skokova je mogao imati bol,ali on nema naslove prvaka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
zuhado je napisao/la:Izvinjenje prihvaceno. Jesam.
Nisam sada, nego sam ranije.filip13 je napisao/la:zuhado je napisao/la:Izvinjenje prihvaceno. Jesam.
e sad jesi,više blokada nego skokova je mogao imati bol,ali on nema naslove prvaka
zuhado je napisao/la:Nisam sada, nego sam ranije.filip13 je napisao/la:zuhado je napisao/la:Izvinjenje prihvaceno. Jesam.
Ima i to 2.
filip13 je napisao/la:
Ima i to 2.
Ko je rekao da je bol? to je previse lagano. Veoma su mali brojevi ovdje, 0....[/quote]zuhado je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Ima i to 2.
bol ni u jednoj sezoni nije imao prosječno više blokada nego skokova,i nije nikad osvojio titulu prvaka
filip13 je napisao/la:Ko je rekao da je bol? to je previse lagano. Veoma su mali brojevi ovdje, 0....zuhado je napisao/la:filip13 je napisao/la:
Ima i to 2.
bol ni u jednoj sezoni nije imao prosječno više blokada nego skokova,i nije nikad osvojio titulu prvaka
zuhado je napisao/la:Ko je rekao da je bol? to je previse lagano. Veoma su mali brojevi ovdje, 0....filip13 je napisao/la:zuhado je napisao/la:
Ima i to 2.
zuhado je napisao/la:Ne moze.
I drugi put.filip13 je napisao/la:zuhado je napisao/la:Ne moze.
hvala
Belmin6 je napisao/la:šta je ovo sad dva filipa imamo ?
Je li ako ja nastavim ili filip? A i zasto ako mogu znati? Jer sam zelio da sudjelujem u ovoj temi sa jednim rijetkim podatkom?KK_Bosna je napisao/la:uskoro ih necemo imati ako ovako nastavi
ili se ponasaj normalno, klonu, ili ces biti dozivotno banovan kao i na prethodnom accountu. posljednje upozorenjezuhado je napisao/la:Je li ako ja nastavim ili filip? A i zasto ako mogu znati? Jer sam zelio da sudjelujem u ovoj temi sa jednim rijetkim podatkom?KK_Bosna je napisao/la:uskoro ih necemo imati ako ovako nastavi
Belmin6 je napisao/la:šta je ovo sad dva filipa imamo ?
Sarmelino je napisao/la:Vjerovatno neko tipa Dj Mbenga
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.