PES 6 liga chat
Moderator/ica: Padovan
Re: PES 6 liga chat
u koju ligu ides, jesu ti javili sta?Anderson8 je napisao/la:Robovi jesi tu?

BHF Bosanska Krajina!
- samir_tm87
- Kontakt:
apocalyps je napisao/la:u koju ligu ides, jesu ti javili sta?Anderson8 je napisao/la:Robovi jesi tu?idi u bbbbbbbbbbbbbbbbb
![]()
![]()
daj ga meni slobodno, sta ce on bot

ti si redovno dobijao po nosu.,... ne predjes centarsamir_tm87 je napisao/la:apocalyps je napisao/la:u koju ligu ides, jesu ti javili sta?Anderson8 je napisao/la:Robovi jesi tu?idi u bbbbbbbbbbbbbbbbb
![]()
![]()
daj ga meni slobodno, sta ce on botsamo da kocku popravim

Nisu jos javili nista... cekam prvo slobodno... osim onog Celtica, sta cu, nemam inspiracije igrat sa njima... 12 kola proslo, nema bodova

Glory Glory Man United!
- samir_tm87
- Kontakt:
evo ti moji daj meni celtic ?
Nisam ni procitao vjeruj sistem takmicenja... jel opet neki play off? ako je do 8. mjesta moglo bi se sta i napravitapocalyps je napisao/la:nemoj samo reci da nebi stigao ti do bar 8 mjesta![]()
![]()

Samire mogli bi nesto iskombinovat

Glory Glory Man United!
pa prvih 8 iz lige A i prvih 8 iz lige B idu u playoff a ima jos 20 kola jaraneAnderson8 je napisao/la:Nisam ni procitao vjeruj sistem takmicenja... jel opet neki play off? ako je do 8. mjesta moglo bi se sta i napravitapocalyps je napisao/la:nemoj samo reci da nebi stigao ti do bar 8 mjesta![]()
![]()
)) ....
Samire mogli bi nesto iskombinovat

BHF Bosanska Krajina!
Anderson ulazi
EU1
Room : ss.ba
pass : pes
EU1
Room : ss.ba
pass : pes
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!
Celtic je novi pobjednik ove lige 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
hajde vise, prodje me volja za igromAnderson8 je napisao/la:Nista onda dajte celtic da se malo igramo
Robovi eto me

Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !
- Goalgetter
- Kontakt:
Anderson ce preuzeti Celtic, i moze igrati od srijede u ligi A.
A sto se tice one utakmice izmedju @robovi88 i @samirtm_87, nazalost nemogu je uvaziti, jer ne bi bilo fer prema drugim igracima, koji takodje nisu uspjeli odigrati tekmu.
A sto se tice one utakmice izmedju @robovi88 i @samirtm_87, nazalost nemogu je uvaziti, jer ne bi bilo fer prema drugim igracima, koji takodje nisu uspjeli odigrati tekmu.
robovi jel ti to puce konekcija?
hajde neko sad kad sam krenu
eu1
soba : Zmaj od bosne
pas : fid
eu1
Glory Glory Man United!
koji je bio rez kad mu je pukla konekcijaAnderson8 je napisao/la:robovi jel ti to puce konekcija?
eu1

BHF Bosanska Krajina!
- -Barcelona-
- Kontakt:
cestitamCospy89 je napisao/la:ACF Fiorentina je u polufinalu kupa

a cestitam i na ostajanju u prvoj federalnoj

Zar se ne igra majstorica ako je jednu dobio napoli a jednu fiore? mislim da gol razlika ne bi trebala igrat ulogu, ili je nešto promjenuto?
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.