Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Daj čovječe vidi se da ni ti ne vjeruješ u to što govorišHypnose je napisao/la:Danas ce genijalac Mancini pokazati nevjerovatno trenersku umijece i pobjediti Ruse u Londonu....
Jedva cekam da vidim njegovu dominantnu igru odnosno njegovu dominantnu postavku igre....
Najbolji trener u Engleskoj sigurno....![]()
Koja klasa...
http://liveutakmice.****/p/blog-page.html" onclick="window.open(this.href);return false;madridist je napisao/la:imal dobar link
cuj dobro se drzi...izdominirali....SamoZeljo je napisao/la:City se dobro drzi u ovih 25 minuta.
Jel ono dzeko dao pas za dvije sanse aguerovu i zabaletinu?SamoZeljo je napisao/la:Ma dobro, nisam mislio da se dobro drzi u smislu kao eto, brane se, izdrzat ce,... nego ono, DOBAR CITY!
Kakvu sansu fuli Aguero.
Jeste Agueru 100% a mislim da je i Zabaleti.Ronaldo2012 je napisao/la:Jel ono dzeko dao pas za dvije sanse aguerovu i zabaletinu?SamoZeljo je napisao/la:Ma dobro, nisam mislio da se dobro drzi u smislu kao eto, brane se, izdrzat ce,... nego ono, DOBAR CITY!
Kakvu sansu fuli Aguero.
i ja imam takav osjecaj da mu je samo potreba 1 dobra loptaSamoZeljo je napisao/la:Jeste Agueru 100% a mislim da je i Zabaleti.Ronaldo2012 je napisao/la:Jel ono dzeko dao pas za dvije sanse aguerovu i zabaletinu?SamoZeljo je napisao/la:Ma dobro, nisam mislio da se dobro drzi u smislu kao eto, brane se, izdrzat ce,... nego ono, DOBAR CITY!
Kakvu sansu fuli Aguero.
Dzeko ce ga i zabiti, smao da njemu neko servira onakvu sansu.
Ajde,ok je 70 minuta.SamoZeljo je napisao/la:Dzeko najbolji i najopasniji igrac Cityja!
Neshvatljivo da ga izvodi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.