NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

esprit24
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la esprit24 » 09 maj 2016, 19:44

GracanicaAA je napisao/la:
esprit24 je napisao/la:Dal je moguce da ce dasa, nakon svega sto se desilo u Jajcu prodati utakmicu?? Ja se iskreno nadam se to nece desiti, a ako se desi onda stvarno :puke: :puke:
Hahahahahah mi u carsiji nemamo takvu info da cemo prodati utakmicu, a ti vec imas? Gdje je tu logika da prodajemo utakmicu u kojoj su nas udarali i radili sta hoce od nasih igraca, a sudija se pravi da je sve OK. I zasto bih mi pomagali Jajcu, kad mozemo i vama. Bolje da udje.neko sa TK, nego tamo neki Metal iz Jajca.
Ono sto se desilo u Jajcu vec ce platiti ovdje u subotu tako tvrdi Brko. :kafa:
citiram @nacelnika:"ako je tačno da nude keš, onda je dvica" to je on napisao na temi 26-stog kola :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 09 maj 2016, 20:13

esprit24 je napisao/la:Dal je moguce da ce dasa, nakon svega sto se desilo u Jajcu prodati utakmicu?? Ja se iskreno nadam se to nece desiti, a ako se desi onda stvarno :puke: :puke:
Prva ponuda odbijena,,,al dugo je do petka,, :lol: :lol: niko Brki neće zamjerit ako naplati za duševnu i fizičku bol,,,,,a i vi ste gau Gradačcu davili kravatom pa ne vidim što bi vas gotivio,,,

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 09 maj 2016, 20:20

esprit24 je napisao/la: citiram @nacelnika:"ako je tačno da nude keš, onda je dvica" to je on napisao na temi 26-stog kola :D
Hahahahahahah kome ti vjerujes.... :lol: :rol: :rol:
To sto su Brku udarali dole u Jajcu, nema tih para koje bih uzeo da se "ovi" izvinu. :mrgreen:

Nakon sjajne serije od šest utakmica bez poraza Bratstvo se sada već nalazi u totalnom kontra ritmu sa tri vezane utakmice bez pobjede sa dva poraza u gostima i bodom osvojenim u Gračanici protiv Goražda. Ekipi je pod hitno potrebna pobjeda a nju će tražiti u narednom kolu na domaćem terenu protiv drugoplasirane ekipe na tabeli, Metaleghea. Bratstvu je pobjeda u ovom susretu imperativ kako bi se ekipa zadržala u gornjem dijelu tabele a eventualnim trijumfom ali i osvetom za sve ono što se dešavalo u Jajcu u prvom dijelu sezone, Bratstvo bi moglo napraviti najveću uslugu lideru na tabeli, ekipi Zvijezde. U svakom slučaju 26. kolo bi moglo biti više nego zanimljivo a veliki derbi će biti odigran u Gračanici vjerovatno u utakmici sezone. :kafa: :bih: :bih:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 09 maj 2016, 20:33

crvenobijeli je napisao/la:Pa sledece kolo nama dolazite,siguran sam da ce 2,3 raznja bit da se zalije ulazak u pl. :mrgreen:
Od tebe piće i meze a ja ću ponijet tranzistor i deku :thumbup:

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 10 maj 2016, 14:02

Utakmicu Bratstvo-Metalleghe sudi Keno Bajraktarević iz Orašja :mrgreen:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 12 maj 2016, 14:59

Skandal na pomolu
IGRAČI METTALEGHEA TRAŽILI OD GRAČANLIJA DA IM PUSTE UTAKMICU

U Subotu su na rasporedu utakmice 26.kola Prve lige FBiH, a derbi kola u Gračanici igraju domaće Bratstvo i trenutno
drugoplasirana ekipa Mettaleghe.

U prvoj utakmici odigranoj između ove dvije ekipe u Jajcu desile su se jako ružne scene. Podsjećamo tada je po završetku utakmice nokautiran prvi čovjek NK Bratstvo od strane pomoćnog trenera Mettaleghea Ivana Jurinovića. Nakon utakmice iz NK Bratstvo su poručili da su za incident krivi trener Mettaleghea, Nermin Bašić te glavni sudac Kenan Bajraktarević, koji je svojim tendecioznim suđenjem poklonio pobjedu domaćinu.

Naime glavni problem pred ovaj derbi jeste što je NSFBiH uprkos incidentu u Jajcu, i na ovu utakmicu odlučio delegirati pomenutog sudiju Bajraktrevića.Ono što nakon prve utakmice nije izašlo u javnost, jeste to da je Bajraktarević nakon utakmice prijavio kapitena NK Bratstvo, Edina Šušu kao i njegovog partnera u odbrani Nermina Kadića. Ova dva igrača sledeći petak su obavezni otići u Jajce i dati izjavu povodom događaja.

Da stvar bude gora, od dobro obavještenih izvora iz gračaničkog tima saznali smo da je bivši igrač Bratstva koji trenutno nastupa
za tim iz Jajca slao poruke igračima Bratstva da im puste utakmicu te da će sve platiti aktuelni trener Mettaleghea.Kako nam je rečeno igrači Bratstva su spremni sve poruke objaviti u medijima nakon utakmice koja se igra u Subotu.

Na kraju nam ostaje da vidimo kako će se sve završiti i da li će ponovo sudac iz Orašja napraviti neku lakrdiju u Gračanici.
www.nkbratstvogracanica.com

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 12 maj 2016, 15:48

Komsije nedajte se,isti slucaj se i.nama desava sa orasjem.vi ako pobijedite jajce,mi,1oo %.gubimo,ili ako mi pobijedimo vi gubite...
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 12 maj 2016, 16:13

GEC je napisao/la:Utakmicu Bratstvo-Metalleghe sudi Keno Bajraktarević iz Orašja :mrgreen:
Ja neznam dokad ce ovo ovako, imam osjecaj da kad bi sutra savez prekino ovu ligu i rekao Orasije ulazi u PL da se niko od klubova nebi pobunio, ono ok idemo dalje ovo postaje smijesno, vise se i ne krije

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 maj 2016, 16:42

Tako se postaje prvak u ovoj smiješnoj ligi. Sta smo drugo i ocekivali? Normalno da ce trazit da ih pustimo i jos ce, cuj to platit. I to ce trener dati pare hahahahahaha :lol: :lol: :urnebes:
I kad mi kazu da on ima "Profi" licencu, pa nek se ubije!!!! :facepalm: :facepalm:

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 12 maj 2016, 17:00

Ma klubovi s kantona igraju za Zvijezdu, te lafine o prodajama i pustanju su smijesne...
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

GEC
Kontakt:

Post Postao/la GEC » 12 maj 2016, 19:52

... :kafa:

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 12 maj 2016, 20:02

GEC je napisao/la:... :kafa:
Procitaj iznad, samo su copy/paste drug.

kovacic
Kontakt:

Post Postao/la kovacic » 12 maj 2016, 20:33

Do pobjede se ne dolazii omalovažavanjem protivnika, respektujte protivnika i njegovu poziciju na tabeli. Prošle sezone se na ovoj temi pričalo kako su Jedinstvo, Metalleghe i tada Turbina najpošteniji u ligi, a sada se osjeti ugroženost i zavist pa se pljuje na sve načine. Kome to treba ljudi? :D

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 12 maj 2016, 22:27

kovacic je napisao/la:Do pobjede se ne dolazii omalovažavanjem protivnika, respektujte protivnika i njegovu poziciju na tabeli. Prošle sezone se na ovoj temi pričalo kako su Jedinstvo, Metalleghe i tada Turbina najpošteniji u ligi, a sada se osjeti ugroženost i zavist pa se pljuje na sve načine. Kome to treba ljudi? :D
Pa sami ste sebi ukaljali obraz. Prvo sa tucom, a drugo sa ovim pokusajem potkupljivanja i poslije svega, mi vas trebamo simpatisat, taman posla.

gol-man
Kontakt:

Post Postao/la gol-man » 13 maj 2016, 00:06

Prvo tučom, koga? Kada ga je napucao, pola VAŠIH forumaša je čestitalo i reklo neka je! Pa čovjek ORE svaku utakmicu, pa je konačno dobio među rogove.
A potkupljivanje? Odeš sad na Zvijezdin forum i svi govore kako treba dati Gračanici pare , platiti , podmazati, počastiti... To nije kupovanje i potkupljivanje?! Ali sad ispada kupovanje nepotvrđena poruka između momaka koji su zajedno igrali.
Ma dajte, to ispada da vaše **** ne smrdi , samo tuđe.

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 maj 2016, 10:30

gol-man je napisao/la:Prvo tučom, koga? Kada ga je napucao, pola VAŠIH forumaša je čestitalo i reklo neka je! Pa čovjek ORE svaku utakmicu, pa je konačno dobio među rogove.
A potkupljivanje? Odeš sad na Zvijezdin forum i svi govore kako treba dati Gračanici pare , platiti , podmazati, počastiti... To nije kupovanje i potkupljivanje?! Ali sad ispada kupovanje nepotvrđena poruka između momaka koji su zajedno igrali.
ti covjece zivis u zabludi,mi na forumu smo navijaci zvijezde,i to su nasa misljenja,da treba pocastit i tako to.a to je prresipanje iz supljeg u prazno,a ovo sto je vas keno pisao igracima je pokusaj podmicivanja,i to je kazneno djelo....

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 13 maj 2016, 10:38

gol-man je napisao/la:Prvo tučom, koga? Kada ga je napucao, pola VAŠIH forumaša je čestitalo i reklo neka je! Pa čovjek ORE svaku utakmicu, pa je konačno dobio među rogove.
Sve dok fizički nije nasrt'o na druge, nije zaslužio da bude pretučen, primitivizmom se ne odgovara na primitivizam, a možda je to neka vaša "mesarska" škola došla zajedno sa Bašićem iz Travnika, ko će ga znat. :?
I ja se slažem da Bratstvu treba dati para, da odigraju što bolje protiv vas, to nije kupovanje, to je stimulans i u našoj zemlji nije zakonom zabranjen.

nacelnik
Kontakt:

Post Postao/la nacelnik » 13 maj 2016, 11:35

crvenobijeli je napisao/la:
ti covjece zivis u zabludi,mi na forumu smo navijaci zvijezde,i to su nasa misljenja,da treba pocastit i tako to.a to je prresipanje iz supljeg u prazno,a ovo sto je vas keno pisao igracima je pokusaj podmicivanja,i to je kazneno djelo....
Ti siguran da je Keno to piso,,,ima još jedan bivši fudbaler Bratstva u Metalcima,,,i Keš za utakmicu uzima Brko,,, ;) a onda dolazi na red karanje Zvezde u sred Banje Ilidže... :rol: :rol:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 13 maj 2016, 11:56

Bas ces povest gospodju na banju :urnebes:

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 13 maj 2016, 13:29

nacelnice najjaci si na forumu, pa vidim svadjas se i sa svojim sugradanima a nesto pricas okolo. Lahko je se misu kriti iza nick-a i ljudima gluposti valjat fora je skinuti masku pa prdit kao ti po nasem forumu. To za karanje dzaba pokusajes da bacis kost mi smo u Gracanici dobro docekani tako ce i Gracanlije biti docekane one prave koje vole brastvo a prodane duse nek ne dolaze.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.