nego zajebavam ovog čobana

Editi :jedini čoban skonto ,vi nemate pojma ostali

ako nisi Kovačević ,onda si Đorđević

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisi na redu,al' nema veze.Tracy McGrady #1 je napisao/la:PITANJE: koji igrac ima najobolji procenat slobodnih bacanja u 7 utakmicama playoofaa nba?
neDevil je napisao/la:Nisi na redu,al' nema veze.Tracy McGrady #1 je napisao/la:PITANJE: koji igrac ima najobolji procenat slobodnih bacanja u 7 utakmicama playoofaa nba?
Hajmo probat' sa Barkleyom.
nije ni jordan, ni ray allen ni reggiespielführer_21 je napisao/la:Ray Allen ili Regie Miller?
Edit: @legenda je li Siniša Mulina?
Jel' Mulina?legenda reala je napisao/la:Stefane da vidim znaš li ovo ,a nemoj zajebavati da sam pogodio prezime
Kapiten šampionske ekipe Leotara iz 2003?
ja mislim da jeste ,ako Stefan ne misli drugačijespielführer_21 je napisao/la:Ray Allen ili Regie Miller?
nelegenda reala je napisao/la:ja mislim da jeste ,ako Stefan ne misli drugačijespielführer_21 je napisao/la:Ray Allen ili Regie Miller?
a igrač Nesh
neDevil je napisao/la:Jbt ubicu topic kada dodje na mene red kakvu slikicu imam.![]()
![]()
![]()
![]()
A da nije ovaj bacas Sharman.![]()
Devil je napisao/la:Jbt ubicu topic kada dodje na mene red kakvu slikicu imam.![]()
![]()
![]()
![]()
nije,veoma je lakolegenda reala je napisao/la:Devil je napisao/la:Jbt ubicu topic kada dodje na mene red kakvu slikicu imam.![]()
![]()
![]()
![]()
što si se ba to ufuro jel![]()
![]()
![]()
Kovačeviću
a igrač lupam Pipen
ni jedan od navedenihInterista di cuore je napisao/la:Malone,Magic ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.