Devil je napisao/la:Altin Grbovic,odigrao nekoliko utakmica za U21 reprezentaciju Srbije,bio clan i Crvene Zvezde gde je dosao sa nekih 17-18 godina i zadrzao se dve sezone,da bi potom opet otisao za Novi Pazar.
Napadac,zna k'o nesta sa loptom,za Skhembini je igrao poprilicno dobro(nekih 10-11) golova a potom odlazi u sampiona Albanije Skenderbeu gde nije ni debitovao,cini mi se da je imao neku povredu na pocetku sezone i da zbog toga nije igrao.
Bas me zanima kako ce se sada ponasati u Zvijezdi da li moze da pomogne
Za takve igrace je tesko dati procenu,jer su to igraci koji se nazivaju "toplo-hladno".Nema sumnje da pravi Grbovic,u pravoj formi kada hoce moze pomoci klubu,pokazao je to zadnji put u Novom Pazaru,pokazao je to i u Albaniji.Pitanje je samo koliko bude fokusiran na igru,i koliko je ta povreda uzela danak.
Inkognito je napisao/la:Kako ćeš znati kada si hemoroid. Zar hemoroidi mogu da preispituju svoju funkciju i sami sebe uopšte. Mislim da je odgovor jasan
Ti kad se naklatiš na temu ne popuštaš. A nije da te gušt čitati. Šta pomisleo on i radeo bez obzira šta mu drugi govoreo
pabizo ubi na nasoj temi morao sam na godisnji .evo nekih vijesti ...dejan dobric napadac iz srbije i domagoj grgic stoper iz hrvatska nece vise biti na probi jer im se strucni stab zahvalio i rekao da nisu kvalitet za zvijezdu.odlaskom njih dvojice dosla su jos dva igraca a jedan od njih je grbovic s kojim je potpisan ugovor.vazno za njega je reci da smo dobili macka u vreci momak dosta nije igrao i i sada ima povredu nadati je se da je povreda proslost i da ce nas svojim golovima odvesti iz opasne zone,za drugog igraca nisam optimista da ce ostat prosjek od igraca ali vidjet cemo
emir_dj je napisao/la:Aleksandar Stojanovic na probi " onclick="window.open(this.href);return false;
Jel' ovo onaj sto je bio proslu polusezonu u Slaviji,tacnije ranije je otisao.Ako je to taj za njega sam cuo mnogo losih stvari od ljudi iz Lukavice,kazu da nije kvalitet ni za drugoligasa.
emir_dj je napisao/la:Aleksandar Stojanovic na probi " onclick="window.open(this.href);return false;
Jel' ovo onaj sto je bio proslu polusezonu u Slaviji,tacnije ranije je otisao.Ako je to taj za njega sam cuo mnogo losih stvari od ljudi iz Lukavice,kazu da nije kvalitet ni za drugoligasa.
to je taj
jestel vi sigurni da je taj momak na probi emire odakle ti taj info
predator je napisao/la:Danas na poslije podnevnom treningu ce doci jedan kvalitetan igrac,neznam o kome je rijec,ali iz pouzdanih izvora su mi rekli da je vrlodobar...na nama je da vidimo..FORZA ZVIJEZDA!!
Altin Grbović, priznajem nikada čuo za njega
Nisam ni ja ali su mi je jedan prijatelj rekao da je odlican,kada odradi cijele pripreme..
predator je napisao/la:Danas na poslije podnevnom treningu ce doci jedan kvalitetan igrac,neznam o kome je rijec,ali iz pouzdanih izvora su mi rekli da je vrlodobar...na nama je da vidimo..FORZA ZVIJEZDA!!
Altin Grbović, priznajem nikada čuo za njega
Nisam ni ja ali su mi je jedan prijatelj rekao da je odlican,kada odradi cijele pripreme..
Nadam se da je prijatelj u pravu, mada se bojim da smo dobili novog Avdića ili kako se već zvao onaj momak što je bio u Zvijezdi 6 mjeseci i odigrao 10 minuta a najavljen kao rasan golgetar došao iz Vardara itd.
ma nemoze niko biti gori od avdica dobar je on igrac i mlad a meni cudo samo, igro u dobrim ekipama prva liga srbije i albanije a mujkic iz gracanice gotov skuplji od njega
Evo Sarajevo raskinulo ugovor sa SMIGALOVICEM,mozda bi nasi trebali dovesti malog, jako je brz, igra po desnoj sztrani gdje nam je za sad jedina opcija Djelmic, i drugi igrac koji ce najvjerovatnije napustiti Sarajvo je DZAFIC mada je u ovom trenutku povrijedjen i nije odigrao kao ni Smigalovic ovu polusezonu na nivou mislim da bi bilo dobro njih dvojicu dovesti. " onclick="window.open(this.href);return false; " onclick="window.open(this.href);return false;
Sarajevo raskinulo ugovore sa Šmigalovićem i Đakovcem
Na Koševo se vjerovatno neće vraćati ni Adin Džefić koji se povrijedio u Turskoj na probi u Terezu. Džafić, kojeg ugovor sa Sarajevom veže do ljeta, vjerovatno će sporazumno raskinuti ugovor
Počela čistka na Koševu
Dragan Jović, novi trener FK Sarajevo počeo je čistku na Koševu. Prvi potez bio je raskid ugovora sa dvojicom prvotimaca. Slobodne papire dobili su Almir Šmigalović i Aladin Đakovac.
Svlačionica Bordo tima “pretijesna” je još trojici fudbalera koji će na posudbu. Radi se o Fadilu Čizmiću, Amelu Handžiću i Nedimu Bećireviću. Na Koševo se vjerovatno neće vraćati ni Adin Džefić koji se povrijedio u Turskoj na probi u Terezu. Džafić, kojeg ugovor sa Sarajevom veže do ljeta, vjerovatno će sporazumno raskinuti ugovor sa Bordo timom.
Što se tiče priprema za proljetni dio šampionata, izabranici trenera Dragana Jovića do kraja mjeseca ostat će u Sarajevu. Posljednjih dana januara sale u toplije krajeve, a destinacije je Čitluk.
Stručni štab FK Sarajevo na čelu sa Draganom Jovićem odredio je sigurne putnike za nastavak pripremnog perioda u zimkom periodu. Među njima su: Sedin Torlak, Dilaver Zrnanović, Amer Dupovac, Adi Adilović, Emir Obuća, Asmir Suljić, Kenan Handžić, Sanel Trebinjac, Semir Bajraktarević, Ajdin Nuhić, Ivan Sesar, Haris Handžić, Vučina Ščepanović, Anel Škoro, Nail Šehović, Zoran Belošević i Đorđe Pantić.
Na zimske pripreme sa prvim timom će biti pozvane i bordo nade Faris Handžić i Emir Plakalo koji su svojim dobrim igrama u omladinskim ligama ove polusezone u dresu Sarajeva zaslužili poziv u prvi tim.