mozes past, nema popravnog.dijalog je napisao/la:mislim da se to ne može pasti.ahmad_tz je napisao/la:znate li za nekoga da je pao iz fizickog??

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
mozes past, nema popravnog.dijalog je napisao/la:mislim da se to ne može pasti.ahmad_tz je napisao/la:znate li za nekoga da je pao iz fizickog??
svaka mu častAmoxicillin je napisao/la:naš drug, kolega.. raul-zakon je uspio...svaka čast majstore (:
sad ostaje meni samo jad i onaj čemer..samo ja nemam nikog više uz sebe..
HVALA TI BRATE ! POMOGAO SI MI PUNO OVIH DANA, HVALA TI !Amoxicillin je napisao/la:naš drug, kolega.. raul-zakon je uspio...svaka čast majstore (:
sad ostaje meni samo jad i onaj čemer..samo ja nemam nikog više uz sebe..
Jos nisam siguranLBJ MVP je napisao/la:Jel on čoban il dio stada
Pa nisam ja kriv nego Zeljo, od derbija mi stoji crni Amare ti tek sad vidio, sutra istice kaznabagrcavi je napisao/la:pa kakav ti je to avatar crni Edine ?:smajlikojipovraća:
Edin TM87 je napisao/la:Pa nisam ja kriv nego Zeljo, od derbija mi stoji crni Amare ti tek sad vidio, sutra istice kaznabagrcavi je napisao/la:pa kakav ti je to avatar crni Edine ?:smajlikojipovraća:
Kao što napisah u potpisu: 4.12.2008-dan kad je počela čarolija, dakle da, danas je 4 godine !samocelik je napisao/la:@raul ovo nek ti bude lekcija,dobro je sad čuvaj pamet u glavu bez šaranja sa strane,ako se ne varam rekao si 4 godine da ste skupa to nije malo,sretno i drago mi je da je opet ljubav pobijedila![]()
![]()
Može brate, može sve, večeras je sve moguće !Zenichanin je napisao/la:Raul uspio cestitke brate
meni civas sa vrha ormara![]()
i koju liniju da povucemo
I mene,pravo.Donnie Darko je napisao/la:raule recel ti ikad zbog cega je nastala frka?
vidim neki znaju, a i mene pravo zanima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.