Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89305.html" onclick="window.open(this.href);return false; 

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ljudi moji, ako vam je Kanu trapav onda vi fudbala niste ni gledali.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Celik!3,2,2.
kanu je bio doktor za panja sanogoa
o tehnici da ne pričam,ali sanogo zabio 4 gola s 2 metra i odmah krene usporedba s kanuom 

Ma kako god da je dao ta 4 gola to je ipak za respecta. Ne moze svako uvaliti 4 komada klubu kao sto je Benfica.
i to još u ligi prvaka 

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jucer smo vidjeli da je ta Benfica mogla primit jos bar tri gola. I to govorim o onim 100% sansama, a ne o poluprilikama. Dakle nije bas nesto kvalitetna.VGS je napisao/la:Ma kako god da je dao ta 4 gola to je ipak za respecta. Ne moze svako uvaliti 4 komada klubu kao sto je Benfica.
Celik!3,2,2.
Seaman je napisao/la:i to još u ligi prvaka

daleko je sanogo od ekstra napadaca,,ali uz dosta rada i truda,,mogao bih biti dobar zato bi mu jedna posudba odgovarala pravo,,da malo ojaca,,i osjeti kako je davati golove,,naravno da stekne iskustvo,,,moglo bih mozda nesto biti od njegaVGS je napisao/la:Ma kako god da je dao ta 4 gola to je ipak za respecta. Ne moze svako uvaliti 4 komada klubu kao sto je Benfica.

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
http://www.sportske.net/vest/transferi/ ... 89316.html" onclick="window.open(this.href);return false; jel ovo neka bomba ili ima istine ako je istina i ako ima sanse da se dovede ni sekunde ne treba razmisljati 

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Navodno sam i ja to negdje sinoć pročit'o da Profa hoće da ima WC zadnju liniju
A.F.C. Bournemouth!
joj koja bi to moc bila koss,,humels(CD),,gibbs,debyshi(LB,RB),imali bih chambersa i merterscakera na klupi,,,kako bi to bilo lijepo,,dobro zvuci a kako bi tek bilo na terenurambo16 je napisao/la:Navodno sam i ja to negdje sinoć pročit'o da Profa hoće da ima WC zadnju liniju

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja koliko sam pratio, Klopp je ranije izjavio da Hummels sigurno nece nigdje. A i bolje su ga mogli unovciti transferom u Barcelonu jer je njima ocajno trebao DC. Nema nista od toga.
A i DC ce se dovoditi samo ako Vermaelen ode. Zna se koja je nama najvazjija pozicija. Bolje da pare tu trosimo, i fino zaokruzimo kadar.
A i DC ce se dovoditi samo ako Vermaelen ode. Zna se koja je nama najvazjija pozicija. Bolje da pare tu trosimo, i fino zaokruzimo kadar.
Oj kad bi Hummels došao
Meni najdraži štoper, još u paru sa Mertesackerom il Kossom..
Al DMF prioritet.. to je najbitnije, vidjeli smo kako igramo strašno kad nema Artete i Cazorle, s ovom brzinom u igri i ovim mladim momcima igramo bolje i 2x više stvaramo šanse nego kad su tu Cazorla i Arteta..

Meni najdraži štoper, još u paru sa Mertesackerom il Kossom..

Al DMF prioritet.. to je najbitnije, vidjeli smo kako igramo strašno kad nema Artete i Cazorle, s ovom brzinom u igri i ovim mladim momcima igramo bolje i 2x više stvaramo šanse nego kad su tu Cazorla i Arteta..
On this day in 1999: Thierry Henry signed for Arsenal sta reci LEGENDA
Citam danas nas povezuju sa Hummels valjo bi nam ....
Osvrt na jucer odigranu tekmu malo jaci trening
bgm imamo ove god jake sanse (sa par pojacanja) držim fige momcima 
Citam danas nas povezuju sa Hummels valjo bi nam ....
Osvrt na jucer odigranu tekmu malo jaci trening

Arsenal All The Way !
ja se nadam da ce podici formu i da ce bar biti kvalitetna zamjena ozilusurambo16 je napisao/la:Ko bi rek'o da će Santi ovoliko da padne nakon one prve sezone.

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Szczesny, Debuchy, Chambers, Koscielny, Monreal Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Sanchez, Giroud
A.F.C. Bournemouth!
protiv monaka,rambo16 je napisao/la:Szczesny, Debuchy, Chambers, Koscielny, Monreal Arteta, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Sanchez, Giroud

VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Wenger: "Imamo kvalitet da osvojimo Premiership"

?autogol je napisao/la:Wenger: "Imamo kvalitet da osvojimo Premiership"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.