Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BuffonGigi
- Kontakt:
Re: Serie A
I da, koliko je skupio golova/asistencija Tonali u dosadasnjem dijelu sezone? 

Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Chapman1886
- Kontakt:
Mislis najkorisniji igrac ispod 23 god. Ok
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Isto koliko i Arthur, ali je imao predasistencije i bio je blize golu nego ArthurBuffonGigi je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:35I da, koliko je skupio golova/asistencija Tonali u dosadasnjem dijelu sezone?![]()

A ne glupo mi je to za golove skroz. Igraca koji pokriva poziciju zadnjeg veznog povezivati sa golovima i asistencijama. Isto kao da ja njeg pitam koliko golova i asistencija ima De liht
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Arthuru je prva sezona u Serie A, nije ni doveden da odmah bude nosioc igre. Izvini predasistencija nisam te prepoznao 

Tonali je izabran za italijanskog najboljeg mladog igraca a Kulusevski za najboljeg mladog igraca. Obojica su isto godiste brate.
Best Goalkeeper Poland Wojciech Szczęsny Juventus
Best Defender Netherlands Stefan de Vrij Internazionale
Best Midfielder Argentina Alejandro Gómez Atalanta
Best Striker Italy Ciro Immobile Lazio
Best Young Player Sweden Dejan Kulusevski Parma
Most Valuable Player Argentina Paulo Dybala Juventus
- Beduin
- Kontakt:
I Kulusevski je produkt Juve koledza 

Lik vise ne zna ni o cemu prica, prije ce opametniti, nego nabrojati igracine najbolje akadenije u Italiji, hhh.
Lik vise ne zna ni o cemu prica, prije ce opametniti, nego nabrojati igracine najbolje akadenije u Italiji, hhh.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
To za predasistenciju je zajebancija ali je bio ukljucen u neke golove i akcije, druga stvar Tonali je mnogo mlađi od Arthura. Nema puno očekivanja za njega ove sezone.BuffonGigi je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:40Arthuru je prva sezona u Serie A, nije ni doveden da odmah bude nosioc igre. Izvini predasistencija nisam te prepoznao![]()
- BuffonGigi
- Kontakt:
Best Goalkeeper Poland Wojciech Szczęsny Juventus
Best Defender Netherlands Stefan de Vrij Internazionale
Best Midfielder Argentina Alejandro Gómez Atalanta
Best Striker Italy Ciro Immobile Lazio
Best Young Player Sweden Dejan Kulusevski Parma
Most Valuable Player Argentina Paulo Dybala Juventus
Vidis, recimo ovaj boldani je iz Juventusove Primavere npr.

I da, Tonali je Milanov produkt inace

- BuffonGigi
- Kontakt:
Najljepse od svega je sto neko misli da se ja nerviram ovdje, a cinjenicama palim ove bubuljice poput Beduina do te mjere da im glava otice al ih se ne moze istisnuti jer nisu jos pobijelili. Obicno sazriju i pobijele na kraju sezone kad po njih dodje djavo zvani realnost.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Donnarumma stagnira 
Svaka čast majstore na toj konstataciji. Top 10 svjetskih golman stagnira sa svojih 21 godinu, gdje još nije niti blizu najboljih godina što se golmana tiče.
Tonali ima tek 20 godina, a Arthur 24 čini mi se. S tim da je brazilska ljenguza pravi primjer stagnacije i nazadovanja.
Te lične frustracije i višestruka dnevna šizofrena cijepanja ostavi za 4 zida. Ovdje si zaratio sa svima. Što je najgore ubjeđen si da nekoga nadmašuješ u raspravama. A zapravo osim uvreda ništa ne nudiš.
Pričaš o činjenicama, argumentima. Pa činjenica je da je ovaj Milan ostvario najbolje rezultate u godini 2020, sa najmlađim timom u Italiji, ako ne i u Evropi. Najviše bodova osvojenih u Serie A. Samo 3 poraza u 12 mjeseci. Itd itd. Tražio si fakte, eto ti ih. I opet nigdje nisam napis'o da je Milan kandidat za scudetto, niti da je iznad Juventusa u nečemu.
Ali tvrdim da Milan na nekim pozicijama ima igrače koje bi skoro svaki simpatizer Juventusa volio vidjeti u timu koji simpatiše.

Svaka čast majstore na toj konstataciji. Top 10 svjetskih golman stagnira sa svojih 21 godinu, gdje još nije niti blizu najboljih godina što se golmana tiče.
Tonali ima tek 20 godina, a Arthur 24 čini mi se. S tim da je brazilska ljenguza pravi primjer stagnacije i nazadovanja.
Te lične frustracije i višestruka dnevna šizofrena cijepanja ostavi za 4 zida. Ovdje si zaratio sa svima. Što je najgore ubjeđen si da nekoga nadmašuješ u raspravama. A zapravo osim uvreda ništa ne nudiš.
Pričaš o činjenicama, argumentima. Pa činjenica je da je ovaj Milan ostvario najbolje rezultate u godini 2020, sa najmlađim timom u Italiji, ako ne i u Evropi. Najviše bodova osvojenih u Serie A. Samo 3 poraza u 12 mjeseci. Itd itd. Tražio si fakte, eto ti ih. I opet nigdje nisam napis'o da je Milan kandidat za scudetto, niti da je iznad Juventusa u nečemu.
Ali tvrdim da Milan na nekim pozicijama ima igrače koje bi skoro svaki simpatizer Juventusa volio vidjeti u timu koji simpatiše.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Beduin
- Kontakt:
Da se primijetiti moja nervoza u postovima kojima se kenjam po tebi. Slobodno mozes skinuti sa glave taj crni povez i sa obraza obrisati mrlje dok tipkas, jedan je Rambo. 

Zamisli Ciru spominje od prije cca 12-13 godina, e bas ste hajra od njega imali, wahaha. Kakva mu je statistika, sarlatane?
Hvali se akademijom iz 2020. godine i onda spomene Ciru. Jel te stid bolan?
Kulusevski bare-bare sa Saelemaekersom, ako izuzmemo cijenu.
Zamisli Ciru spominje od prije cca 12-13 godina, e bas ste hajra od njega imali, wahaha. Kakva mu je statistika, sarlatane?
Hvali se akademijom iz 2020. godine i onda spomene Ciru. Jel te stid bolan?
Kulusevski bare-bare sa Saelemaekersom, ako izuzmemo cijenu.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:57
S kim sam zaratio glupko? S tobom i jos 3 amebe udruzene u seosko podyebavanje na nivou trogodisnjaka?
Da sam ja pisao ono sto si ti, da sam velicao Fassonea i Mirabelija, velicao projekat i govorio o najboljoj odbrani u Calciu sa Romagnolijem (novim Maldinijem) i Bonuccijem, govorio o kandidaturi za scudetto, a znamo kakav je epilog bio. Da sam ja to pisao, otisao bih sa foruma trajno ili bi od sramote bar promijenio ime ovdje.
Meni govoris o uvredama a nazivas me hemoroidom? S takvom konverzacijom, lazima i nekulturom, samo sramotis religiju iz svog potpisa. Ti si olicenje licemjera i smradova koji zive na ovim prostorima. Petkom dzuma, onda bijeg s posla, a navecer kafana. Ne jedes krmetinu ali bi yebo od komsije zenu samo kad bi mogo. Meni je uzitak da takve nehljebe odvajam zivota na najkulturniji moguci nacin koji postoji.
I da, dok ovo pisem, Beduin upravo "kenja" po meni. Jbt kakvi intelektualci ovdje misle da dominiraju u konverzaciji.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Da ti odgovorim zadnji put. Ali prvi put za pisanja od prije 3 godine i više.
Prvo, nikad nisam napisao da je Romagnoli novi Maldini. Laž prva.
Drugo, sve što sam napisao za Fassone ili Mirabellija, te projektu, je bilo zasnovano na mnogobrojnim izjavama dotičnih ta razne medije u Italiji, i samo sam prenosio ono što su oni rekli. Ali ne možeš ti to shvatiti. Dakle opet si slagao, ali doduše ne kao za Romagnolija.
Treće, Milan i scudetto nije niko spomenuo osim kroz šalu već godinama. Tako da i tu lažeš.
Jedina je istina da jesam napisao neke stvari koje su ispale kompletan promašaj, ali na forumu to je svako uradio, te radi. I kakve to veze ima? Za razliku od tebe, makar nije svaka rečenica promašaj.
Dalje, nazvao sam te hemeroidom jer si iritantan. A ti svakodnevno vrijeđaš mene i mnoge druge. A iz nekoh razloga niko te ne prijavljuje da te admini uklone. Prvenstveno jer te smatramo neozbiljnim, te ti ne uzimamo toliko za zlo.
Na kraju, u vjeru mi se ne mješaj. To je isto kao da si mi "zakačio" za porodicu. Ne stavljaj me u koš sa ljudima koji o svojoj vjeri ne znaju apsolutno ništa. Ne znaš me lično i ne diraj mi ono što ne bi smio.
Prvo, nikad nisam napisao da je Romagnoli novi Maldini. Laž prva.
Drugo, sve što sam napisao za Fassone ili Mirabellija, te projektu, je bilo zasnovano na mnogobrojnim izjavama dotičnih ta razne medije u Italiji, i samo sam prenosio ono što su oni rekli. Ali ne možeš ti to shvatiti. Dakle opet si slagao, ali doduše ne kao za Romagnolija.
Treće, Milan i scudetto nije niko spomenuo osim kroz šalu već godinama. Tako da i tu lažeš.
Jedina je istina da jesam napisao neke stvari koje su ispale kompletan promašaj, ali na forumu to je svako uradio, te radi. I kakve to veze ima? Za razliku od tebe, makar nije svaka rečenica promašaj.
Dalje, nazvao sam te hemeroidom jer si iritantan. A ti svakodnevno vrijeđaš mene i mnoge druge. A iz nekoh razloga niko te ne prijavljuje da te admini uklone. Prvenstveno jer te smatramo neozbiljnim, te ti ne uzimamo toliko za zlo.
Na kraju, u vjeru mi se ne mješaj. To je isto kao da si mi "zakačio" za porodicu. Ne stavljaj me u koš sa ljudima koji o svojoj vjeri ne znaju apsolutno ništa. Ne znaš me lično i ne diraj mi ono što ne bi smio.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
- Chapman1886
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
BuffonGigi je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:06Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 10:57
S kim sam zaratio glupko? S tobom i jos 3 amebe udruzene u seosko podyebavanje na nivou trogodisnjaka?
Da sam ja pisao ono sto si ti, da sam velicao Fassonea i Mirabelija, velicao projekat i govorio o najboljoj odbrani u Calciu sa Romagnolijem (novim Maldinijem) i Bonuccijem, govorio o kandidaturi za scudetto, a znamo kakav je epilog bio. Da sam ja to pisao, otisao bih sa foruma trajno ili bi od sramote bar promijenio ime ovdje.
Meni govoris o uvredama a nazivas me hemoroidom? S takvom konverzacijom, lazima i nekulturom, samo sramotis religiju iz svog potpisa. Ti si olicenje licemjera i smradova koji zive na ovim prostorima. Petkom dzuma, onda bijeg s posla, a navecer kafana. Ne jedes krmetinu ali bi yebo od komsije zenu samo kad bi mogo. Meni je uzitak da takve nehljebe odvajam zivota na najkulturniji moguci nacin koji postoji.
I da, dok ovo pisem, Beduin upravo "kenja" po meni. Jbt kakvi intelektualci ovdje misle da dominiraju u konverzaciji.
075 ❤
075 ❤
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ne miješam se ja ni u šta, samo kazem da od tebe nema ni vjernika ni covjeka.Romagnoli13 je napisao/la: ↑22 dec 2020, 11:19
U nedostatku vlastite elokvencije i formalnog/neformalnog obrazovanja, upucujes mi pogrdne rijeci. Isto tako, prije nekih godinu dana, sjecam se da si upucivao i neke verbalne prijetnje meni, ali ne da mi se sad kopati po postovima, toliko bitan zaista nisi.
E sad, svi vi u svojim hiperintelektualnim izlaganjima zaboravljate na jednu cinjenicu, i to jako vaznu. A to je da ja nisam nista zapoceo ovdje, uglavnom odgovaram na provokacije, uvrede ili nebuloze. I koliko god se trudio da budem umjeren u tim odgovorima, i mene nekad ponese, covjek sam od krvi i mesa. I onda se to preuvelicava, prijavljuje i jos svasta nesto. A niko nece da malo prelista i da vidi sta je uzrok takvim odgovorima.
- Romagnoli13
- Kontakt:
Ponovit ću ovo još jednom, ne znaš me lično a tvrdiš da sam nečovjek i nikakav vjernik. Hrabro s tvoje strane, zaista hrabro. No, odgovorit ću ti jednostavno - esselamu alejkum i okani me se.
Koje provokacije uvrede i nebuloze? Fino smo te pitali da nabrojis par trazenih igraca ti si otisao toliko daleko da opet pocinjes da vrijedjas pojedine. Zapitaj se malo da li si ti stvarno dobar ili ne.
Trenutno korisnika/ca: GeriOldman i 66 gostiju.