English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Pensioner26
- Kontakt:
Re: English Premier League
Au šteta za komšije iz Londona
Kakve veze Liverpool ima sa ovom utakmicom? Kiksnuli ste pošteno, za razliku od Liverpoola koji daje 2 gola u nadoknadi, vi prosipate 2 gola prednosti.
Pa dodo lik loptu u pravcu faula, bukvalno pomogao ArsenaluQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:27pa sto ne dade kamari sad drugi zuti za sutanje loptu ko riceu sto si hahahahhahahahha isti sudija hahahahhahahha e majku yebalo usta pa jel realno serem mu se majci

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
-
- Kontakt:
Sjetimo se čuvene izjave Artetinih pušikuraca, koji mu sada priželjkuju otkaz: 'Ti se kriješ na forumu jer si ljubomoran na uspjehe Artete.' 
Da nema ovog lika što prekide crta, Arsenal bi bio 9ti na tabeli. Eto toliko je Arteta zaslužan za 'uspjeh' Arsenala.

Da nema ovog lika što prekide crta, Arsenal bi bio 9ti na tabeli. Eto toliko je Arteta zaslužan za 'uspjeh' Arsenala.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a de ne seri allaha ti sutno je na stranu jes eto sigurno je htio pomoci brate budi realangaston je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:29Pa dodo lik loptu u pravcu faula, bukvalno pomogao ArsenaluQUARTERBACK je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:27pa sto ne dade kamari sad drugi zuti za sutanje loptu ko riceu sto si hahahahhahahahha isti sudija hahahahhahahha e majku yebalo usta pa jel realno serem mu se majci![]()
-
- Kontakt:
Aston Villa vam je noćna mora. Još uvijek se niste oporavili od onog poraza prošle sezone koji vas je koštao titule 

Blue is a color
Football is a game
Football is a game
Emery ne gubi u Londonu, osim kad vodi Arsenal.
Ima veze zato što su to prve dvije ekipe na tabeli, jedne konstantno guraju dok drugim otimaju.
Sedam usporeni snimaka sam vidio na Areni i nisam skontao gdje je igranje rukom tačno koja je svakako bila uz tijelo za razliku od one Konateove koju niko nije želio vidjeti.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa covjeka pogodila u stomak lopta jel realno ovo

Kakvo smece od trenera i kakva hrpa luzerskih igraca.
Da vas nema trebalo bi vas izmislit
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
- Kontakt:
Pušikurci, pogledajte snimak kamere iz ugla golmana Aston Ville pa onda recite je li bila ruka.
Zadnja izmjena: MarcoBorriello, dana/u 18 jan 2025, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.
Jel me sad yajebavaš da nisi vidio ruku Havertza?chily-rz je napisao/la: ↑18 jan 2025, 20:32Ima veze zato što su to prve dvije ekipe na tabeli, jedne konstantno guraju dok drugim otimaju.
Sedam usporeni snimaka sam vidio na Areni i nisam skontao gdje je igranje rukom tačno koja je svakako bila uz tijelo za razliku od one Konateove koju niko nije želio vidjeti.
Konateova ruka je napucana sa pola metra.
Nema im pomoći svega mi
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Očito ga u ruku udarila, uspori sebi i vidi.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Cista ruka, nece moci pored Var-a za moderni Stoke 
Jos coravi, jel moguce da ne vidis kontakt s zglobom ruke???

Jos coravi, jel moguce da ne vidis kontakt s zglobom ruke???
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 18 jan 2025, 20:36, ukupno mijenjano 1 put.