FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ne sam safete
Uh ovih Moldavki

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Bravo... samo ovako do kraja i mirna Bosna.
Jedna primedba, odbrana (bunker) na 35 m od svog gola nije najbolja taktika, ali...
Nadam se da cete im "zavuci" jedan komad.
Srecno!
Jedna primedba, odbrana (bunker) na 35 m od svog gola nije najbolja taktika, ali...
Nadam se da cete im "zavuci" jedan komad.
Srecno!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Samo da se popravi sigurnost u odbrani, i da se ukljuce u igru Adilovic, Smajic i Beslija i dobijamo ovo..
Puno smo bolji u napadu, ali Adilovic mi je nekakav spetljan..
Ja sam sav u transu, molim te Boze da dobijemo ovo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Igramo puno bolje nego u Sarajevu.Nadam se da su nasi momci shvatili da Sheriff nije bolji od nas i da imamo sanse da ih cak i tamo dobijemo.Odlicno postavljena igra,samo da je Adilovic malo pokretljivii i snalazljiviji bio u par duela ,mogli smo imati jos sansi,alii ovako smo vise pokazali.
VOLIM TE ZELJO
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE
Ocekujem Viscu u nastavku, da zabije i završi ovo.
koja joj je tarifa?MinistaR je napisao/la:Uh ovih Moldavki![]()

treba nam jos igraca iz BiH
Ova je riba uspela u zivotu...MinistaR je napisao/la:

Treba ovakve da nam salju iz Moldavije da nam prodaju picu, a ne one rugobe sto raja guzi. Hocemo novu posiljku iz Moldavije.
Za ovakvu bi se mogla i petobanka dat.

Dobar vam onaj sa desetkom, Zeba, ima ga svugdje, srčan i požrtvovan.
Super rezultat, još 45minuta
Samo, obrana bi trebala malo više izaći prema centru. Nabiju se tamo oko 16metara, pa ovi lako mogu doci do udarca i nekog traljavog gola.
Super rezultat, još 45minuta

Samo, obrana bi trebala malo više izaći prema centru. Nabiju se tamo oko 16metara, pa ovi lako mogu doci do udarca i nekog traljavog gola.
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
utakmica slabijeg tempa,ali upravo onako kako odgovara zelji...
sherif ne pravi pritisak,a zeljo ne srlja puno napred..pametna postavka osima..
sherif je imao tu neku terensku incijativu,ali zeljo je imao bolje prilike..
sherif ne pravi pritisak,a zeljo ne srlja puno napred..pametna postavka osima..
sherif je imao tu neku terensku incijativu,ali zeljo je imao bolje prilike..

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Beslija ok, vidim i ja, ali Zeba vala je non-stop organizator akcija.. Zeba je ovu tekmu savrsen.. Igra pametno, bez viska poteza, i izbori faul svako malo..aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da Beslija i Zeba imaju mnogo odbrambenih zadataka i zato ih nema mnogo u napadu. Ipak, Amar im je po meni rekao da vise paznje poklanjaju odbrani.Baja_Zvjerka je napisao/la:Samo da se popravi sigurnost u odbrani, i da se ukljuce u igru Adilovic, Smajic i Beslija i dobijamo ovo..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
hahhahaha sta je on primjetioMinistaR je napisao/la:Uh ovih Moldavki![]()

inace prvo poluvrijeme je mjera, igramo dobro, samo da ovako nastave

Od 60-e minute pa dalje Zeljo treba zabit go jer koliko se sjecam u prvoj tekmi ovi gube kocepciju u zadnjem dijelu i umore se.
Do sada Adilovic,GERHARDT i Zeba najbolji .. Adilovic vrlo profsionalni defanzvni trkovi svaki put kada osjeti da igra puca i kada uzgubi loptu.
Savic je malo kritican i spor , nije uopste na nivou ostatka tima.
Beslija se cuvai konzervira snagu za drugo poluvrijeme , pametno.
Do sada Adilovic,GERHARDT i Zeba najbolji .. Adilovic vrlo profsionalni defanzvni trkovi svaki put kada osjeti da igra puca i kada uzgubi loptu.
Savic je malo kritican i spor , nije uopste na nivou ostatka tima.
Beslija se cuvai konzervira snagu za drugo poluvrijeme , pametno.
Zadnja izmjena: kimbo, dana/u 21 jul 2011, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
Odlični smo, samo Adilović malo koči igru... Valjda će u 2.poluvremenu biti malo više prostora za manevar našim ofanzivcima! 

Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
Možda su naši igrači fizički spremniji od njih? Meni je to palo na um nakon prve utakmice...kimbo je napisao/la:Od 60-e minute pa dalje Zeljo treba zabit go jer koliko se sjecam u prvoj tekmi ovi gube kocepciju u zadnjem dijelu i umore se.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
odlicni smo dobro stojimo samo treba jos zacepiti desni bok i bit ce jos sansi za kontru
IDEMO DO POBJEDE
IDEMO DO POBJEDE
Semper Fidelis
Edo_77 je napisao/la:Treba ovakve da nam salju iz Moldavije da nam prodaju picu, a ne one rugobe sto raja guzi. Hocemo novu posiljku iz Moldavije.

Jako bitna stvar kod ove ribe je sto prirodno deluje, bar ovako iz profila.
PS: Zabratii!!!
Treba samo umrtviti igru kao u prvom poluvremenu , i da Zeba proradi ;D
Tricolorii su crveni od glave do pete, dok su Bošnjaci i bikova u Rodeu luda kad god imamo posjed. To je pakao u Zenici!
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul i 6 gostiju.