Ali evo, da ne prejudiciramo ništa, hajde prvo da vidimo da ovo nije novinarska patka. A ako bude istina, onda Ismir bi trebao fino objasniti šta je mislio pod novom erom.Lucas je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:59Sa investitorom milionerom, mi se povezujemo sa invalidom Smajlagićem i ovim iz Gorice, za kojeg ni u kuci ne znaju da se bavi fudbalomMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:13Odigrao jednu utakmicu u polusezoni. Šta je razlog pa se ovoliko naigrao?![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- ElCartel11
- Kontakt:
I mi izgleda uvijek neke levate dovodimo sa kojima cemo kao uspjeti pa poslije ih prodati za vece novce.
Nece se uvijek desiti Tatar koji je tad dosao iz druge HNL i prekucao ligu.
Nece se uvijek desiti Tatar koji je tad dosao iz druge HNL i prekucao ligu.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Pa kome ti dajes podrsku? Napisi jednom koga bi ti za trenera i SD. Ne moras samo prosipati najgori vid pesimizma i kukanja.Dandaroglu je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:26Pa neces imati za koga navijati, jer podrzavate bez idje ikakvog rezona. Od dine, ibraka, sabre, ajle, jesica, robija, sablica. Dignete glas kad sve ode u helac, i tako godinama. Sektasi.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sigurno da nije savrsen trener, ali ne znam stvarno ko bi u ovom trenutku bio bolje ime?! Husref bi potpuno podijelio navijace i to nije dobro rjesenje, ovi neki zekici koje sanjamo ocito nisu zainteresovani, a i vala ti neki regionalni polutreneri me nisu odusevili... Robi barem ima iskustvo, autoritet, i nece se dati zajebavati, pa ako nasa uprava stane na stranu ovih picqica kad ga krenu bojkotovat jer je povisio ton na njih, mi smo onda izgubljen slucaj i nema nam pomoci taman da Guardiola dodje. Prvi put kad neko krene srat i pravit neke bojkote treba ga otjerat **** motkom
-
- Kontakt:
Pa sto ga onda slusaju u odabiru igraca i uzimaju te njegove,ili plati obestecenje ako treba i noga,bar se u Bosni da smuljat to u vezi otkaza,lakse ti je da te i tuzi nego da ti dovode jos par Tomasevica znas koji je to trosak.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑06 dec 2022, 17:36Pa ostao je jer mora. Zar se mora crtati? Misliš da se drugi put ostavlja jer ga eto volimo. Ne, nego jer ga ugovor veze za nas još vremena. Da mu ne daš novo radno mjesto, tužio bi te. Ovako samo dodje do promjene radnog mjesta i čekaš dok mu ne istekne i doviđenja.Sanchez1987 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 17:30Vidi se da je celavi ostao u klubuado-hz je napisao/la: ↑06 dec 2022, 17:25Evo zabio gol neku odbicu ostalo nista vrijedno paznje. Kad ga gledas fino izgleda decko za stopera al spor a 20godina mu, neokretan, kasni na reakciju, zaluta za igracem jednom rijecju neiskusan totalno.
Postavlja li se pitanje treba li nam takav?
Ako treba Hadzija, Aylice odradite to i dovedite ga.
kako ovaj Mirvic nasijeda to je zalosno,zar ima volje za ovakvim ivracima poslije Tomasevica i drugih promasaja
![]()
Ahmetović: Kad osjetite da ste nevažni, bolje je otići kao gospodin, ostavio sam pečat u Sarajevu
Sada već legendarni fudbaler Sarajeva, Mersudin Ahmetović, u martu se oprašta od aktivnog igranja nogometa. Nakon toga će preuzeti jednu od trenerskih pozicija u Bordo klubu, a ovog jutra bio je gost N1 televizije u emisiji "Novi Dan".
Iskusni napadač komentarisao je brojne teme, a oproštaj je bio ona nezaobilazna.
“Nisam se baš planirao u martu se oprostiti jer sam imao ugovor do juna. Dolaze neki novi ljudi, neki novi planovi i ideje. Gdje god sam igrao nisam želio predstavljati teret i meni ugovor ništa ne znači. Tako je i u Sarajevu. Rekao sam sve, sve dok me budu cijenili i poštovali budem tu. Do kada budem mogao davati sve od sebe i bit ću tu, a kada osjetite da ste nevažni i izgubite bolje se povući i otići kao gospodin”, rekao je Ahmetović za N1, a potom dodao:
“Meni je drago da sam ostavio neki pečat i nisam bio prolazana stanica u Sarajevu. Mogu reći da sam došao kao zreo i star igrač sa 32 godine i napravio šta sam napravio. Osvojio dvije titule, najbolji strijelac, bio najbolji igrač. U historiju sam ušao kao osvajač duple krune i niko mi to ne može izbrisati. Drago mi je kada me ljudi na ulici sretnu i pozdrave, to mi mnogo znači.”
Kakve su trenutno emocije?
“Čudno je, veoma je čudno. 20 godina igrate na profesionalnom nivou. Adrenalina mi najviše fali. Nisam trenirao 7-8 dana i uzima me kriza. Teško je, mnogi igrači padaju u krizu, ne znaju šta će. Cijeli vam je život programiran, pola života sam u karantinima i u druženju sa igračima. Fudbal vam može pružiti ono što niti jedan običan čovjek ne može doživjeti”, rekao je Ahetović, a potom dodao:
“Na početku je drago kada vas ljudi poznaju, žele sliku i autogram. Moram ispričati anegdotu iz Rusije. Igrao sam u PLBiH prije 15 godina. Došao sam u Rusiju i nisam imao predstavu šta je ta liga i koliko je popularna. Imali smo trening i uvijek imate navijača oko mreže koji čekaju. Daju meni papir da se potpišem. Okrećem se, gledam je li skrivena kamera. U BiH ko će vam tražiti potpis, jedino kada sam ličnu kartu vadio. Sjedim u kafiću žele fotografiju, u marketu, putovanja, to ostaje”
Posljednji meč igrat će protiv Željezničara.
“Nisam mogao pretpostaviti šta je derbi dok nisam došao u Sarajevo. Deset dana prije je napetost, trema, kada izgubite sedam dana ne izlazite vani i zbog toga su mi najdraži golovi i pobjede u karijeri upravo protiv Željezničara”, istakao je Ahmetović.
Sada već legendarni fudbaler Sarajeva, Mersudin Ahmetović, u martu se oprašta od aktivnog igranja nogometa. Nakon toga će preuzeti jednu od trenerskih pozicija u Bordo klubu, a ovog jutra bio je gost N1 televizije u emisiji "Novi Dan".
Iskusni napadač komentarisao je brojne teme, a oproštaj je bio ona nezaobilazna.
“Nisam se baš planirao u martu se oprostiti jer sam imao ugovor do juna. Dolaze neki novi ljudi, neki novi planovi i ideje. Gdje god sam igrao nisam želio predstavljati teret i meni ugovor ništa ne znači. Tako je i u Sarajevu. Rekao sam sve, sve dok me budu cijenili i poštovali budem tu. Do kada budem mogao davati sve od sebe i bit ću tu, a kada osjetite da ste nevažni i izgubite bolje se povući i otići kao gospodin”, rekao je Ahmetović za N1, a potom dodao:
“Meni je drago da sam ostavio neki pečat i nisam bio prolazana stanica u Sarajevu. Mogu reći da sam došao kao zreo i star igrač sa 32 godine i napravio šta sam napravio. Osvojio dvije titule, najbolji strijelac, bio najbolji igrač. U historiju sam ušao kao osvajač duple krune i niko mi to ne može izbrisati. Drago mi je kada me ljudi na ulici sretnu i pozdrave, to mi mnogo znači.”
Kakve su trenutno emocije?
“Čudno je, veoma je čudno. 20 godina igrate na profesionalnom nivou. Adrenalina mi najviše fali. Nisam trenirao 7-8 dana i uzima me kriza. Teško je, mnogi igrači padaju u krizu, ne znaju šta će. Cijeli vam je život programiran, pola života sam u karantinima i u druženju sa igračima. Fudbal vam može pružiti ono što niti jedan običan čovjek ne može doživjeti”, rekao je Ahetović, a potom dodao:
“Na početku je drago kada vas ljudi poznaju, žele sliku i autogram. Moram ispričati anegdotu iz Rusije. Igrao sam u PLBiH prije 15 godina. Došao sam u Rusiju i nisam imao predstavu šta je ta liga i koliko je popularna. Imali smo trening i uvijek imate navijača oko mreže koji čekaju. Daju meni papir da se potpišem. Okrećem se, gledam je li skrivena kamera. U BiH ko će vam tražiti potpis, jedino kada sam ličnu kartu vadio. Sjedim u kafiću žele fotografiju, u marketu, putovanja, to ostaje”
Posljednji meč igrat će protiv Željezničara.
“Nisam mogao pretpostaviti šta je derbi dok nisam došao u Sarajevo. Deset dana prije je napetost, trema, kada izgubite sedam dana ne izlazite vani i zbog toga su mi najdraži golovi i pobjede u karijeri upravo protiv Željezničara”, istakao je Ahmetović.
- PapirnaMarka
- Kontakt:
Sve rečeno, pametnom dosta. Još jedna legenda u nizu otjerana od strane Mirvica, Ayle i kompanije.Zukanovic je napisao/la: ↑06 dec 2022, 18:33“Nisam se baš planirao u martu se oprostiti jer sam imao ugovor do juna. Dolaze neki novi ljudi, neki novi planovi i ideje. Gdje god sam igrao nisam želio predstavljati teret i meni ugovor ništa ne znači. Tako je i u Sarajevu. Rekao sam sve, sve dok me budu cijenili i poštovali budem tu. Do kada budem mogao davati sve od sebe i bit ću tu, a kada osjetite da ste nevažni i izgubite bolje se povući i otići kao gospodin”, rekao je Ahmetović.
Najgore od svega, otjerali ga prije nego što je novi trener i sportski direktor došao..
Samo da znate, Radomlje, Bašić i Ševelj se raspadaju, a prizivalo ih se.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Oooooo stigao je veliki vodja. Sada mozemo ocekivati imenovanja trenera i mozda SD-a. Mozda i neke prinove ako Ismiru nije splasnuo entuzijazam 

You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Dobro ti nisi mjerodavam ja mislim da i sam sebe pljujes po kuci,sam se sebi gadis znam tu sortu ljudi. Inace nama nisu problem domaci igraci jer njih a da su kvalitet nema a moras ih imat jer stranaca mozes 5 imat,nama.su stranci problem koji su goli kLucas je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:59Sa investitorom milionerom, mi se povezujemo sa invalidom Smajlagićem i ovim iz Gorice, za kojeg ni u kuci ne znaju da se bavi fudbalomMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:13Odigrao jednu utakmicu u polusezoni. Šta je razlog pa se ovoliko naigrao?![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Koliko je pouzdan ovaj meridian?Zukanovic je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:53Prema saznanjima našeg portala ****, bosanskohercegovački premijerligaš Sarajevo želi da u svojim redovima vidi mladog reprezentativca Sarajeva.
Kako stvari Sarajevo je u pregovorima sa mladim 20-godišnjim defanzivcem iz Banjaluke Sašom Marjanovićem koji trenutno nastupa za Goricu.
Marjanović je tokom prošle sezone prešao u redove Gorice iz zaprešićkog Intera, a tokom svoje karijere je još nastupao za Željezničar iz Banjaluke te prijedorski Rudar, te je i u dresu U-21 selekcije Bosne i Hercegovine zabilježio pet nastupa.
Tokom ove 2022/23 sezone Marjanović je za Goricu upisao tek jedan nastup i to u utakmici Kupa Hrvatske.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
100%mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 19:34Dobro ti nisi mjerodavam ja mislim da i sam sebe pljujes po kuci,sam se sebi gadis znam tu sortu ljudi. Inace nama nisu problem domaci igraci jer njih a da su kvalitet nema a moras ih imat jer stranaca mozes 5 imat,nama.su stranci problem koji su goli kLucas je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:59Sa investitorom milionerom, mi se povezujemo sa invalidom Smajlagićem i ovim iz Gorice, za kojeg ni u kuci ne znaju da se bavi fudbalomMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:13Odigrao jednu utakmicu u polusezoni. Šta je razlog pa se ovoliko naigrao?![]()
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Sportske kazu predstavljanje Prosineckog u petak.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Prosinečki novi trener FK Sarajevo
Prosinečki novi trener FK Sarajevo
Nakon razgovora sa prvim čovjekom kluba Ismirom Mirvićem, Prosinečki je pristao preuzeti funkciju šefa stručnog štaba.
Bivši selektor bh. reprezentacije bit će predstavljen u petak.
Bivši selektor bh. reprezentacije bit će predstavljen u petak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako Sinan to pise onda je 100% istina.
- JavierBosnia
- Kontakt:

Bio bi red da stavi sliku nase svlacionice sad

Robi je raja tip i vjerujem da ce to nasima vise odgovarati nego neko ko glumi strogocu. Nek probamo i njega
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Posto je taj Sasa iz Banja Luke a onaj trojac sa podcasta su isto, vjerovatno ima istine.MortemHz je napisao/la: ↑06 dec 2022, 19:39Koliko je pouzdan ovaj meridian?Zukanovic je napisao/la: ↑06 dec 2022, 15:53Prema saznanjima našeg portala ****, bosanskohercegovački premijerligaš Sarajevo želi da u svojim redovima vidi mladog reprezentativca Sarajeva.
Kako stvari Sarajevo je u pregovorima sa mladim 20-godišnjim defanzivcem iz Banjaluke Sašom Marjanovićem koji trenutno nastupa za Goricu.
Marjanović je tokom prošle sezone prešao u redove Gorice iz zaprešićkog Intera, a tokom svoje karijere je još nastupao za Željezničar iz Banjaluke te prijedorski Rudar, te je i u dresu U-21 selekcije Bosne i Hercegovine zabilježio pet nastupa.
Tokom ove 2022/23 sezone Marjanović je za Goricu upisao tek jedan nastup i to u utakmici Kupa Hrvatske.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Zbog takvog seljačkog šljama poput tebe, ovaj forum je pao na niske grane. U svakom postu vrijeđaš i psuješ ljude, tačno se vidi da su te silovali ko malog, pa iz tebe izbija frustracija. Veci si debil od onog Zipa što je ovdje pisao.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 dec 2022, 19:34Dobro ti nisi mjerodavam ja mislim da i sam sebe pljujes po kuci,sam se sebi gadis znam tu sortu ljudi. Inace nama nisu problem domaci igraci jer njih a da su kvalitet nema a moras ih imat jer stranaca mozes 5 imat,nama.su stranci problem koji su goli kLucas je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:59Sa investitorom milionerom, mi se povezujemo sa invalidom Smajlagićem i ovim iz Gorice, za kojeg ni u kuci ne znaju da se bavi fudbalomMaroonBjelave je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:13Odigrao jednu utakmicu u polusezoni. Šta je razlog pa se ovoliko naigrao?![]()
Dandaroglu je napisao/la: ↑06 dec 2022, 16:26Pa neces imati za koga navijati, jer podrzavate bez idje ikakvog rezona. Od dine, ibraka, sabre, ajle, jesica, robija, sablica. Dignete glas kad sve ode u helac, i tako godinama. Sektasi.
Daj maknite ovog PLAVOG sljama sa teme molim vas..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bvsic, ebi46, Google Adsense [Bot], James1987, NazorUso, nedimmmm1337, Proximic, r3m1, SamoDaKazeem, Sazg i 78 gostiju.