@alacious glupo ti pitanje
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Neću ti ih pokazati
Bolje
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Dobro,dobro
Nego,neki dan pitam jednu curu što ide u drugu,drugi razred k'o i ti znal' te,kaže da ne zna,kako si to dozvolio majke ti?
Nego,neki dan pitam jednu curu što ide u drugu,drugi razred k'o i ti znal' te,kaže da ne zna,kako si to dozvolio majke ti?
Jel joj ime sa L slučajno
Mnoge me ne znaju

Mnoge me ne znaju
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj...bagrcavi je napisao/la:Ma to se one zbog tebe nakače moj Pamele, imaš taj šarm koji čak i preko fb mami djevojkelegenda reala je napisao/la:Nemoj meni, ja ti nešto prokomentarišem, njih se odma deset nakači da lajkajuLBJ MVP je napisao/la: Nisam.Ne loži se nijedna na mene![]()
Ajmo sljedeće![]()
![]()
Imali koja dobra da ti se sviđa??![]()
Šta je denga je,bemu miša ti se baš raspekmezio
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jes' jarane
I kako te bolan ne znaju,moraš to promijenit,sutra odma' s dvije noge,direkt' u kost
Sarajlice,mene moja je*e k'o konja i sutra ću prekinut s njom,tako da
I kako te bolan ne znaju,moraš to promijenit,sutra odma' s dvije noge,direkt' u kost
- raul-zakon
- Kontakt:
Ne pitaj me druze moj ne pitaj o zeni toj...
[/quote]
Ne diraj mi Dengu, zaljubljen je, nije mu lako...
Ne diraj mi Dengu, zaljubljen je, nije mu lako...
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 03 dec 2012, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Krećem se ispod radara.A kako će me znat kad en znam ni ja nju jbtalacious je napisao/la:Jes' jarane![]()
I kako te bolan ne znaju,moraš to promijenit,sutra odma' s dvije noge,direkt' u kost![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Ne znam šta ovaj mali čeka, al im .... iz očiju viri, al on ne zna iskoristitibagrcavi je napisao/la:
Ma to se one zbog tebe nakače moj Pamele, imaš taj šarm koji čak i preko fb mami djevojke![]()
Mali drogiraš li se
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zole ba imaš dobrih treba u razredu, sredi koju Amelu, kaže da je dobra pogotovo neka plavušaLBJ MVP je napisao/la:Jel joj ime sa L slučajno![]()
Mnoge me ne znaju![]()
Nemojte majke vam plakat po forumu, danas padoh na kladionici na zadnjem paru 300 maraka mi ode, a tako je bilo blizu
DRUG NEBI TI PUNCA
Dobro,to je drugo
E uglavnom,njene drugarice mene podje*aju za nju,do bola
@Bagrčavi :
[youtube][/youtube]
E uglavnom,njene drugarice mene podje*aju za nju,do bola
@Bagrčavi :
[youtube][/youtube]
Neće valjda Amel djecu
Ne drogiram se još gospodine
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Razjebem s onom rukometasicom jer nisam bio zaljubljen jer sam cijelo vrijeme u ovu ko zadnji levat zacopan, a ona nikakve osjecaje ne pokazuje

- legenda reala
- Kontakt:
Koliko godina one imaju, Amar je pogriješio nisam o tvojoj drugarici govorio, tvoje ne znamLBJ MVP je napisao/la:Neće valjda Amel djecu![]()
Pušiš li
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
15.Bolje što ih ne znašlegenda reala je napisao/la:Koliko godina one imaju, Amar je pogriješio nisam o tvojoj drugarici govorio, tvoje ne znamLBJ MVP je napisao/la:Neće valjda Amel djecu![]()
Ne drogiram se još gospodine![]()
Pušiš li
Ne pušim.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nemoj zole **** te to. Samo po pivama udri 
- legenda reala
- Kontakt:
ne znam mlade su mi, da im onako viriLBJ MVP je napisao/la: 15.Bolje što ih ne znaš![]()
Ne pušim.
Šta je skuplje donji ili gornji dio tijela ???
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ovo je skupo za mene i za moju ekipubagrcavi je napisao/la:probaj ovo Denga, uspješno otklanja sve ljubavne probleme
97. što im ne bi viriolegenda reala je napisao/la:ne znam mlade su mi, da im onako viriLBJ MVP je napisao/la: 15.Bolje što ih ne znaš![]()
Ne pušim.![]()
koje to godište??
Šta je skuplje donji ili gornji dio tijela ???
Gornji
Je li to Vinjau gospodine
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Goalgetter, Slatinash_7 i 4 gosta.