Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Re: Chat
" onclick="window.open(this.href);return false;
Znao sam slusati jednu te istu pjesmu po 20-30 dana 1000x na dan dok mi ne bi isfurale ,ali ovoj nema lijeka.
Znao sam slusati jednu te istu pjesmu po 20-30 dana 1000x na dan dok mi ne bi isfurale ,ali ovoj nema lijeka.
HZ_ilidzaa je napisao/la:
FORZA MARŠAL !!!
- legenda reala
- Kontakt:
Hajde Lebrone da se družimo do pola jedan, malo trenutak istine da te ispitam 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Legenda,čujem da si razočaran bodovima 
Pitaj,ako bude šta glupo odo ja managera 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Možeš ti managera,mene čeka hemija,za ujutro
Je*em ti fudbal i kud odo' danas na njega umjesto da zagrijem stolicu
isti slučaj,samo u mene matkaalacious je napisao/la:Možeš ti managera,mene čeka hemija,za ujutro![]()
- legenda reala
- Kontakt:
Jesi .... ijednu od onih što se lože na tebe preko FBLBJ MVP je napisao/la:Pitaj,ako bude šta glupo odo ja managera
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisam.Ne loži se nijedna na menelegenda reala je napisao/la:Jesi .... ijednu od onih što se lože na tebe preko FBLBJ MVP je napisao/la:Pitaj,ako bude šta glupo odo ja managera
Ajmo sljedeće
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
jarane,matiš nikad nije bio problem,neki dan im'o test,zakuco
Al' zato sutra kad počne dokazivanje jona bakra
LBJ: Jesi kakvu iz razreda? AAHAHA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Imal iko iskustva sa privremenim tetovazama?? Koliko kostaju, koliko traju i te seme??
pa i ja sam imao neki dan test,ali sutra je pismena koja mi odlučuje da li ću proći s 5 ili 4alacious je napisao/la:jarane,matiš nikad nije bio problem,neki dan im'o test,zakuco![]()
ja sam ove godine popustio malo
- legenda reala
- Kontakt:
Nemoj meni, ja ti nešto prokomentarišem, njih se odma deset nakači da lajkajuLBJ MVP je napisao/la: Nisam.Ne loži se nijedna na mene![]()
Ajmo sljedeće
Imali koja dobra da ti se sviđa??
Ima ih više samo ih ti ne poznaješ 
@LBJ papak jedan,odgovori i na moje pitanje

mene Legenda ignorira 
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj sta mi radi majku li joj njenu

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
Hoćeš li mi ih pokazati?? Jesu dobre bar kao EdoveLBJ MVP je napisao/la:Ima ih više samo ih ti ne poznaješ
Ma to se one zbog tebe nakače moj Pamele, imaš taj šarm koji čak i preko fb mami djevojkelegenda reala je napisao/la:Nemoj meni, ja ti nešto prokomentarišem, njih se odma deset nakači da lajkajuLBJ MVP je napisao/la: Nisam.Ne loži se nijedna na mene![]()
Ajmo sljedeće![]()
![]()
Imali koja dobra da ti se sviđa??
Šta je denga je,bemu miša ti se baš raspekmezio
Zadnja izmjena: bagrcavi, dana/u 02 dec 2012, 23:55, ukupno mijenjano 1 put.
DRUG NEBI TI PUNCA
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 21 gost.