FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

SaltCityAttack
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2015, 23:15

Coraco je napisao/la:Ne znam jel ok da postavim sliku od ove djevojčice i oca joj(vidjo na ovom izvještaju sa crvenocrne noći), do srži Slobodaši oboje. Haman pa ne propuštaju ni jednu utakmicu čak sam ih vidio i na Koševu. Prava ljubav prema Slobodi, svaka čast :bow: :salut: :clap:
slika
Inače, trebali bi u nedjelju biti malo obzirniji zbog svih ovih nemilih događaja jer će i drotovi biti osjetljiviji. Vidim šetaju i spec sa dugim cijevima gradom.
druze to je nas dobri Ljubisa .. covjek je uvjek tu odavno i baio je i na nasim forumima koje smo odrzavali nekad ...kralj voli covjek svetinju svaka mu cast i sto ovako odgaja djecu
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 20 nov 2015, 23:19

Svaka mu čast stvarno, pravi Slobodaš :clap:

@solinas eto ga brate, časti sad :salut: :urnebes:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 nov 2015, 23:21

Za ove momke iz Gracanice sto nisu u mugucnosti izdvajati za prevoz i ulaznicu za utakmicu dvije polusezonske su zavrsene ... od nedelje ako bog da moci ce pratiti svetinju svaki drugi vikend ..na njima je da obezbjede trosak puta :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Thranduil
Kontakt:

Post Postao/la Thranduil » 20 nov 2015, 23:24

SaltCityAttack je napisao/la:Za ove momke iz Gracanice sto nisu u mugucnosti izdvajati za prevoz i ulaznicu za utakmicu dvije polusezonske su zavrsene ... od nedelje ako bog da moci ce pratiti svetinju svaki drugi vikend ..na njima je da obezbjede trosak puta :)
Svaka čast brate :thumbup: :kralj:

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 20 nov 2015, 23:25

SaltCityAttack je napisao/la:Za ove momke iz Gracanice sto nisu u mugucnosti izdvajati za prevoz i ulaznicu za utakmicu dvije polusezonske su zavrsene ... od nedelje ako bog da moci ce pratiti svetinju svaki drugi vikend ..na njima je da obezbjede trosak puta :)
:bow: :bow:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2015, 01:00

I bas Cipa "izvukao" dres. :roll:

Nije cini mi se bila puna Viva, ali svakako lijepo druzenje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2015, 01:03

zeza je napisao/la:Viva,oko 150 ljudi,druga obala ok,cujeli strucni stab dosao,dosta fudbalera sa kap.Zebom,clan UO Pavic,sekretar Ibric,10 polusezonskih podijeljeno,dresovi,suveniri.Husref i Deda obecali borbu do kraja.Fukarama urucena zahvalnica i priznanje za rodjendan.Sve pohvale momcima iz ug.PAN pivo i nije lose ;-)
Ko je preuzeo nagradu? :D

Eno i Mema opet pristupacan, mada sad Indir vodi s jos njih par, izgleda... bice zanimljivo i na tribini, a kako smo krenuli na svim poljima, ocekujem i na ponajbitnijem polju deal

075 ❤

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 nov 2015, 01:35

najava lošeg vremena je počela od prije nekih 1h :mrgreen:

ako ubodemo 2000, super :zviz:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2015, 02:29

Beduin je napisao/la:

Cipa ga je poslije poklonio kaze Ljubisi upravo ovom covjeku ciju je sliku covjek postavio na forumu :)
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 21 nov 2015, 06:26, ukupno mijenjano 2 puta.
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 21 nov 2015, 02:32

Beduin je napisao/la:
zeza je napisao/la:Viva,oko 150 ljudi,druga obala ok,cujeli strucni stab dosao,dosta fudbalera sa kap.Zebom,clan UO Pavic,sekretar Ibric,10 polusezonskih podijeljeno,dresovi,suveniri.Husref i Deda obecali borbu do kraja.Fukarama urucena zahvalnica i priznanje za rodjendan.Sve pohvale momcima iz ug.PAN pivo i nije lose ;-)

Eno i Mema opet pristupacan, mada sad Indir vodi s jos njih par, izgleda... bice zanimljivo i na tribini, a kako smo krenuli na svim poljima, ocekujem i na ponajbitnijem polju deal

eno vidim vodja nam se vratio :)..haman odmah kad je izasao odmah na Tusanj otisao :)
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 21 nov 2015, 02:50

SaltCityAttack je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

eno vidim vodja nam se vratio :)..haman odmah kad je izasao odmah na Tusanj otisao :)
Zazelio se ocito... nije ni pozdravio nikoga, odmah oznacavanje Tusnja haha

075 ❤

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 21 nov 2015, 06:24

SaltCityAttack je napisao/la:
Beduin je napisao/la:

Cipa ga je poslije poklonio kaze Ljubisi upravo ovom covjeku kciju sliku covjek postavi na forum :)
Upravu si ;)
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 21 nov 2015, 10:51

sloboda72 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 72, gdje se ima kupiti ova knjiga o RSD sa ilustracijama? :)
Ako misliš na na onu iz 1989,u povodu 70. rođendana,"RSD SLOBODA 1919 -1989",mislim da ćeš je teško naći i u antikvarnicama.Preporučujem ti bibllioteku.Vjerovatno se može dobiti na čitanje u čitaonici Biblioteke "Derviš Sušić" a ne na nošenje kući.
Mislim da ti se isplati i na ovaj način doći do te dragocijene knjige, jer možeš mobitelom slikat i stranice koje te interesuju.
Dio knjige koji se odnosi na Fudbalski KlubSloboda je na 114 stranica.(prvih 114 str.)

Povodom 90 godina Slobode štampana je kniga "Sportsko društvo Sloboda1919-2009".
Nisam imao ovu knjigu u rukama ali se sjećam da mi je g. Raos, dok je bila u pripremi rekao, da će ona biti knjiga o ličnostima-sportistima, trenerima ,funkcionerima ,dakle osobama koji dali pečat i ostavili dubok trag u istoriji RSD.mIslim da je ovde riječ o svim sportovima.I u ovom" slučaju" preporučejem ti Biblioteku " Derviš Sušić"..

Kad smo već kod ove teme, preporučujem ti knjigu od rah. Demira Arnautovića "Zlatna knjiga fudbala"(izd.2005).Autor je napravio odličnu knjigu o FK Slobodi 1969-2004.Posebno je vrijedna arhiva svih službenih utakmica Slobode u tom periodu.Protivnici , rezultati, strelci,tabele.Zatim osvrt na pisanje sportskog nedeljnika "Tempo" o Slobodinim igračima trenerima i sl.(1969-1991).I ovdje je najsigurnija adresa Biblioteka" Derviš Sušić "Tuzla.

Ja ne isključujem mogućnost da se ove knjige mogu naći i kupiti i u antikvarnicama.One vjerovatno stoje i u vitrinama Sportskog društva na Sonom Trgu.Eh sad da li su oni radi tebi ustupiti da bar na licu mjesta fotografišeš?
Vidjoh post od prije hiljadu godina, obje knjige imaju u Slobodi (kaficu) i zavicajnoj zbirci Biblioteke
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 nov 2015, 11:38

Heller je napisao/la:
sloboda72 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sloboda 72, gdje se ima kupiti ova knjiga o RSD sa ilustracijama? :)
Ako misliš na na onu iz 1989,u povodu 70. rođendana,"RSD SLOBODA 1919 -1989",mislim da ćeš je teško naći i u antikvarnicama.Preporučujem ti bibllioteku.Vjerovatno se može dobiti na čitanje u čitaonici Biblioteke "Derviš Sušić" a ne na nošenje kući.
Mislim da ti se isplati i na ovaj način doći do te dragocijene knjige, jer možeš mobitelom slikat i stranice koje te interesuju.
Dio knjige koji se odnosi na Fudbalski KlubSloboda je na 114 stranica.(prvih 114 str.)

Povodom 90 godina Slobode štampana je kniga "Sportsko društvo Sloboda1919-2009".
Nisam imao ovu knjigu u rukama ali se sjećam da mi je g. Raos, dok je bila u pripremi rekao, da će ona biti knjiga o ličnostima-sportistima, trenerima ,funkcionerima ,dakle osobama koji dali pečat i ostavili dubok trag u istoriji RSD.mIslim da je ovde riječ o svim sportovima.I u ovom" slučaju" preporučejem ti Biblioteku " Derviš Sušić"..

Kad smo već kod ove teme, preporučujem ti knjigu od rah. Demira Arnautovića "Zlatna knjiga fudbala"(izd.2005).Autor je napravio odličnu knjigu o FK Slobodi 1969-2004.Posebno je vrijedna arhiva svih službenih utakmica Slobode u tom periodu.Protivnici , rezultati, strelci,tabele.Zatim osvrt na pisanje sportskog nedeljnika "Tempo" o Slobodinim igračima trenerima i sl.(1969-1991).I ovdje je najsigurnija adresa Biblioteka" Derviš Sušić "Tuzla.

Ja ne isključujem mogućnost da se ove knjige mogu naći i kupiti i u antikvarnicama.One vjerovatno stoje i u vitrinama Sportskog društva na Sonom Trgu.Eh sad da li su oni radi tebi ustupiti da bar na licu mjesta fotografišeš?
Vidjoh post od prije hiljadu godina, obje knjige imaju u Slobodi (kaficu) i zavicajnoj zbirci Biblioteke
Hvala ti za informaciju.Dobro je da su u zavičajnoj zbirci , dođeš pročitaš , pogledaš i vrati u rafu. Nema iznošenja. Zato su se i zadržale u Biblioteci.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 21 nov 2015, 11:44

Ako Sarajevo nije potplatilo Drinu najebat će danas.Igrači Drine kao da su iz NHL-lige.Njima blato godi.
Ja volim FK Tuzla City

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 21 nov 2015, 11:51

Zavrsili su oni to davno.Znaju da je u blatu tesko igrati.Da smo bili pametni i mi smo mogli a ne ginut do kraja tekme
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 nov 2015, 11:53

šta mislite da Olimpic dobije Zrinju, gori im pod nogama :shifty:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 21 nov 2015, 12:01

MRAMOREEE DAJ NAPRAVI NESTO OVAKO :D :D

da vidimo efendica kako analizira svoje ocjene

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 21 nov 2015, 12:02

Beganović: Iskoristiti greške Slobode i ostati neporaženi
uvijek sam mislio da je ovaj Beganović jedan veliki čoban, al' sad sam ubjeđen

čuj greške Slobode, čovjek bi rekao da se za opstanak borimo, a ne da smo na diobi prvog mjesta :lolno:

dzekooooTz
Kontakt:

Post Postao/la dzekooooTz » 21 nov 2015, 12:05

dzekooooTz je napisao/la:MRAMOREEE DAJ NAPRAVI NESTO OVAKO :D :D

da vidimo efendica kako analizira svoje ocjene
od 3:02 gledajte video

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.