Ospina has thigh problem, will miss Emirates Cup.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pocelo jerambo16 je napisao/la:Ospina has thigh problem, will miss Emirates Cup.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Kad mu prije dohakase ovi nasi specijalistisuhi je napisao/la:Pocelo jerambo16 je napisao/la:Ospina has thigh problem, will miss Emirates Cup.
ma neka mala povredica,ništa strašno...samo da ne bude setback-ova i bit će OK xdMarley je napisao/la:Kad mu prije dohakase ovi nasi specijalistisuhi je napisao/la: Pocelo je
A.F.C. Bournemouth!
Nasi su strucnjaci za setback. 
Uglavnom, dobre stvari recene na presici. Neko juce rece ovde da Wenger ni ne demantuje stvari vezane za Campbella evo sada je demantovao. Stvarno mislim da ce momak biti hit ove sezone.
Ako se vidi koliko imamo problema sa povredama mislim da ce imati sasvim pristojnu minutazu ali mogao bi se on lako ubaciti u prvih 11 veliki je to borac!
Negiro je Profa i za onog lika iz Porta.
Uglavnom, dobre stvari recene na presici. Neko juce rece ovde da Wenger ni ne demantuje stvari vezane za Campbella evo sada je demantovao. Stvarno mislim da ce momak biti hit ove sezone.
Negiro je Profa i za onog lika iz Porta.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
dinGospo u jednoj sentenci kaže suštinuWenger: "You're never too good for Arsenal and Steven Gerrard knows that."
A.F.C. Bournemouth!
znaci qentero ili kako se vec zove,,nebitno ,,jedna velika patka,,daj sad khediru ili morgana i da zavrsimo za ovaj transfer rok ja mislim da bi bilo dosta 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Wenger: ''Mogu i ja malo da trošim novac, jer osećam da je pogodan trenutak za to. 3,4 kluba na svetu su pokupovali sve što valja, tako da ako ja kupim ovo što je ostalo, neću imati veliku konkurenciju, samo ta 3,4 kluba. Ja sam godinama štedeo, prodavao, stvarao, ove godine mogu i da kupujem. Neki su godinama samo kupovali, a nastavljaju samo da kupuju i ove sezone, u tome je razlika. I zato ću im pokazati kako treba da se kupuje!"
profesor objasnio,,Ramsey16 je napisao/la:Wenger: ''Mogu i ja malo da trošim novac, jer osećam da je pogodan trenutak za to. 3,4 kluba na svetu su pokupovali sve što valja, tako da ako ja kupim ovo što je ostalo, neću imati veliku konkurenciju, samo ta 3,4 kluba. Ja sam godinama štedeo, prodavao, stvarao, ove godine mogu i da kupujem. Neki su godinama samo kupovali, a nastavljaju samo da kupuju i ove sezone, u tome je razlika. I zato ću im pokazati kako treba da se kupuje!"
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Sad Voajer sprema drvene kite da njima mlati rivale ko veli što će nam više kite, sad će trofeji 
AA23 je napisao/la:Sad Voajer sprema drvene kite da njima mlati rivale ko veli što će nam više kite, sad će trofeji
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
ukljucuje se dominacija mode
a svi konkurenti u fazonu

a svi konkurenti u fazonu
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ko mu je konkurencija na krilu? Panjevi Podolski, Cazorla i ozlijedjeni Walnut, ako bude prenio formu sa svjetskog hladno moze bilo kojeg od ovih izbaciti...Napad Alexis-Campbell mi djeluje veoma potentno...suhi je napisao/la:Campbell ne moze igrati napadaca u ovoj formaciji wengera,na krilo ima previse konkurencije ,i potrebno je prodati 2 igraca da bi on imao mjesta. U trenutnom kadru sumnjam da ce se naigrati.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Genijalac i vizionar.Ramsey16 je napisao/la:Wenger: ''Mogu i ja malo da trošim novac, jer osećam da je pogodan trenutak za to. 3,4 kluba na svetu su pokupovali sve što valja, tako da ako ja kupim ovo što je ostalo, neću imati veliku konkurenciju, samo ta 3,4 kluba. Ja sam godinama štedeo, prodavao, stvarao, ove godine mogu i da kupujem. Neki su godinama samo kupovali, a nastavljaju samo da kupuju i ove sezone, u tome je razlika. I zato ću im pokazati kako treba da se kupuje!"
Ove sezone prvi favoriti za osvajanje EPL. I to bez da sam subjektivan.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Evo jako zanimljivog klipa sa trening kampa gdje sam zapazio par interesatnih stvari.
[youtube][/youtube]
Pored sjajnih par poteza Santija i OXa vidi se kako brat SaNOgol masa zicer i na treningu!
I ono ozbiljnije sada. Vidjecete na kraju gdje se kupaju u gladnoj kupki. To je nesto novo posto do sada nije bilo na snimcima sa treninga. Vidi se da novi fitnes trener uvodi novine kako bi bilo sto manje povreda.
EDIT: Slika sa danasnjeg treninga. Theo se vratio...

Beckham i Gibbs.
[youtube][/youtube]
Pored sjajnih par poteza Santija i OXa vidi se kako brat SaNOgol masa zicer i na treningu!
I ono ozbiljnije sada. Vidjecete na kraju gdje se kupaju u gladnoj kupki. To je nesto novo posto do sada nije bilo na snimcima sa treninga. Vidi se da novi fitnes trener uvodi novine kako bi bilo sto manje povreda.
EDIT: Slika sa danasnjeg treninga. Theo se vratio...

Beckham i Gibbs.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 88951.html" onclick="window.open(this.href);return false;
a ja zirke

a ja zirke
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Khedira transfer could be similar to Özil move says @honigstein. Madrid want him out, with Arsenal willing to wait right up to deadline day.
Khedira je Vodji druga opcija. Nadam se da ce plan A proci i da nece biti potrebe za novim "Svabom" u ekipi.AA23 je napisao/la:Khedira transfer could be similar to Özil move says @honigstein. Madrid want him out, with Arsenal willing to wait right up to deadline day.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.